Sammanfattning av min vecka

Här kommer min sammanfattning av min internet fria vecka:)

Efter jag var i Ramsau och tränade begav vi oss till Cortina i italien. Cortina var ett överklass ställe men typiskt italienskt, väldigt fina backar i Dolomiterna. Backarna såg ut som en skatt, men strålande blå himmel och sol hade jag inte alls mycket att klaga på. Helt underbart! Jag fick bara vara i Cortina i knapp en dag, jag kom på kvällen före storslalom racet och åkte efter racet var klart. Vi bodde på ett fyrstjärningt hotell och i Italien är de typsikt att alla har filt täcken, jag avskyr filttäcken och tycker inte alls det är speciellt mysigt. Men pastan i Italien är gudomligt god, jag förstår inte de får till de så perfekt! Ja all pasta borde smaka så som i Italien:) Det är inte konstigt att Italien är känd för sin pasta.
Racet då, Jo jag hade ett bra startnummer med nr 27. Vilket inte hjälpte mig så mycket, jag åkte halvkasst hela vägen och det resulterade till att jag slutade 31:a. Alltså seriöst 31:a??????? 6 hundradelar ifrån att åka två åk. Snacka om att man går igenom sitt åk gång på gång och kommer på så himla mycket saker jag har kunnat gjort bättre. 
Men när man väl ha gjort de finns de inget att ta tillbaka och jag får vara nöjd med att jag åkte halvkasst och ändå var 31:a. Men som sagt nära skjuter ingen hare.....

Efter ett snabb besök i Italien drog vi vidare till Tyskland där vi bodde på ett hotell som inte alls hade några stjärnor. Ett litet brunt hotell och då menar jag verkligt BRUNT. ALLT var brunt!!! Det gick ändå bra och folket som jobbade där var helskumma men de tyckte säkert likadant om oss. Vi tränade på ett ställe som heter hinterreit, väldigt bra ställe att träna på. Efter de var de Europacup i Bischofswiesen där jag var och tävlade för två år sedan också. 
Dock inga framstående resultat på den resan när jag typ kom sist, vet inte vad jag gjorde men jag var verkligen inte snabb! Samma sak återkom i år. Jag är inte så nöjd med min Europacup resa till Bischan! Så som de känns just nu kommer jag aldrig att besöka de stället igen! 
Efter två dagars tävlande åkte vi vidare till Garmisch där hotellet blev hundra gånger bättre. Näst intill perfekt, mycket bra mat serverades och fina rum. Vi åkte hangåkning en dag före vi hade tävling där vi testade på backen som jag för övrigt har vunnit en Fis tävling för några år sedan. 
Tävlingsdagen hade jag mitt bästa nummer i slalomsammanhang med nr 35. Jag började väldigt bra och kände mig laddad, kom lite i orytm i mitten och på slutet fastnade jag på något konstigt vis och missade målet. Kommer inte riktigt ihåg vad som hände det vet ni nog bättre ni som såg mig åka. 
Ändå fast min åkning kanske inte såg allt för bra ut så känner jag ändå att det är på väg tillbaka lite i slalom, vilket känns väldigt skönt och kul. 

Efter tävlingen åkte jag hem till Sverige och här sitter jag idag. Jag kan inte beskriva med ord hur skönt de ska bli att sova i min säng och ha sovmorgon imorgon. Jag har haft en tuff vecka med 4 tävlingar på 6 dagar på helt olika ställen. Jag har förtjänat en vilodag imorgon!! 
Och framförallt ser jag fram emot att det är Februari imorgon, Januari har verkligen inte varit min månad. Nu känner jag att dock att de vänder ♥

Internet break

Oj oj nu var de länge sedan jag bloggade. 
Jag har en enkel anledning till de, jag har inte haft internet på en vecka!!! Helt otroligt! 
Så ni har inte läst vad jag har gjort nu på en vecka, kanske skönt med ett litet break ifrån Virres otroligt vilda liv!
Jag tänkte skriva ner en sammanfattning vad jag har gjort under min vecka senare ikväll. För jag har precis kommit till Östersund så jag måste fylla upp min kyl och sen ska jag gå ut och äta mat med lite folk, närmare bestämt kommer lite senare för jag kommer inte ihåg alla som skulle ut och äta:) Det kommer bli trevligt, jag är supersugen på Sushi! så de blir nog de!

Nu blir de shopping på affärn, spännande!



Pulk race i Ramsau

Här kommer några bilder ifrån vårt pulk race som vi hade sent ikväll!:)
Många glada miner och skratt!!




God natt!

Längd och Kälke i Ramsau

I natt hade jag ganska svårt att sova vet inte varför men de brukar bli så ibland. Jag har en så länge haft en toppen dag, om ni vill veta vad jag har gjort så kommer en snabb resumé här:
Vi började träningen i Schladming vid 9 tiden och körde i en ganska lång och flack backe, vi försöker efterlikna Cortina som ska vara väldiiiigt lång och flack. Jag har fått ganska bra svar ifrån mitt skidtest vanliga/dubbeldäck och nu helt plötsligt går inte mina vanliga skidor ett dugg fort. Jag har tyckt dom har varit bra hela säsongen och jag har inte haft några problem alls. Ja men nu kommer jag sluta fundera, nu blir de dubbeldäckarna! Det är lite tyngre och längre och behöver mer kraft att köra på men när man väl gå på skidorna så känns de som ett spätt.

Efter Storslalom träningen åkte vi till hotellet som för övrigt är väldigt fint och åt en god lunch. Vilade lite efter maten och vid 15 tiden stack Jag, Tessan, Jörgen och Lojze ut på en längd tur här i Ramsau. Det var väldigt härligt och jag kände att jag dammade av lungorna och hela kroppen blev som ny, kanske lite tröttare än innan men det var helt klart värt det:)
Det blev en längd tur på 1 timme och 15 minuter och vi hyrde utrustning på en skidbutik här i Ramsau. Jag fick ett skidmärke som jag aldrig har hört talas om innan och kommer inte ihåg de nu heller...men dem var bra!

Nu har jag precis tagit mig en dusch och fick tillbaka värmen i kroppen efter en lång och intensiv dag. Men den är inte slut än...
Först blir de middag här på hotellet sen ska vi dra ut och åka kälke i en rodelbana som jag har fatta de som. Låter spännande! Vi ska ta med oss hjälmar så det kanske går fort. Det får jag ta reda på!
I morgon ska vi åka till Cortina efter ett förmiddagspass i backen här. På Söndag blir de storslalom tävling!!
Så om jag har internet i Cortina kommer jag självklart att blogga:)


Varm Glass?

Idag är de Torsdag den 22 januari 2009 och vi har nu landat i Tyskland rättare sagt München. Vi tog bilen vidare till Ramsau där hotellet väntade med en efterlängtad middag. Planerna har blivit ändrade och vi ska nu träna i Schladming innan Cortina. Där de är tävling pa söndag. (jag sitter nu pa en dator som inte har nagot a med prick pa;) Det har kommit mycket snö i alperna den senaste veckan vilket har gjort att det har blivit inställt i Cortina och framflyttat störtsloppet som de nu ska köra en träning i morgon. Jag hoppas verkligen det blir en storslalom tävling pa söndag där jag känner mig väldigt laddad och vad är finare än en nysnöat paradis!?
Jag har aldrig varit i Cortina men min första tanke som slog mig är Chokladen som heter nagot pa Cortina och är väldigt poppis i skidvärlden. Samtidigt har jag hört att det har kommit oändligt med snö där och da kan jag inte hjälpa att tänka pa ett vinterställe:). Där man tar pa sig mycket kläder ifran topp till ta och dricker varm choklad i nagot fik och kollar genom de frostiga glasrutorna. Ser hur alla mindre barn leker med en stor glädje i snön som ser sa mjuk och fin ut. Gar ut själv och leker i snön och känner sig pa nytt 6ar, det är väl livet!?

Att vara barn sa länge som det gar tycker jag alla borde göra. Inte ta allt sa seriöst utan leva livet. Ta vara pa alla vackra stunder som världen bjuder pa. Varje dag är en ny möjlighet och det är aldrig för sent.

Nu sitter jag pa hotellet och filosoferar och ska snart ga och lägga mig för imorn blir de storslalomträning uppe i schladming. Ska bli väldigt intressant, alltid kul med nya backar tycker jag:)

Dagens höjdpunkt var utan tvekan när Andy ( Anders Andersson ) hade för mycket tankar i huvudet och börja blasa pa efterrätten som var glass. Han trodde väl den var stekhet, haha det var bra roligt!


Sista dagen i Östersund

Tiden går fort och nu har jag spenderat mina dagar här i Östersund. Det gick lite väl fort om ni frågar mig. 
Idag har jag spenderat framför datorn där jag har sett 4 avsnitt Gossip Girl, oj oj helt otroligt vad jag har fastnat för den serien. Är något kopiöst bra!!
Jag har också spenderat 2 timmar på Gold´s Gym, där Erika, Ebba, Emelie och Krickon slet för fulla muggar inklusive mig. Det är allt bra härligt när gymet blir ett häng, då får man ju en "work out" på köpet.

Jag har försökt att packat men det har resulterat till en stor klädhög mitt på golvet. Jag har iallafall tvättat nästan allt och så finns de bara en tvättmaskin i de här huset. Hur lång tid tror ni de då tar!? vad har de tänkt med, man får ju tvätta två dagar innan man bli klar. Ja ja det blev ju bra tillslut, gött med goo doft:)

Sen har jag varit på stan en sväng och köpt mig en jacka, min dunjacka har fått liv igen och börjat duna av sig. Så det blev en nike dunjacka, svart. väldigt fin tycker jag. Jag tror de har regnat eller nått på gatorna här för jag höll på att halka ihjäl mig när jag gick utanför dörren, det måste ha sätt bra roligt ut när jag gick och försökte ta mig framåt. Haha jag börjar skratta när jag tänker på de, kanske såg jag ut som en anka!? Iallafall om man ramlar och bryter benen på stadsgatan kan man stämma kommunen då för att de inte har sandat!?

Nu ska jag packa mina väskor för imorgon bär det av igen till Italien och Cortina. Jag ska tävla på Söndag men det har kommit jätte mycket snö så jag vet inte hur de ser ut där!? Jag ska knäppa lite bilder så ska ni få se.

Kul att träffa alla underbara tjejer här i Östersund, vi syns snart!:)


Middagsbjudning

Ikväll har jag haft Middag här i min lägenhet i Östersund. Väldigt trevlig faktiskt:)
Det var jag såklart, Erika, Emelie, Ida, Sara, Krickon, Ebba. Det blev lite trångt i min lilla lägenhet men det var väldigt mysigt:)

Min Meny såg ut såhär:

Varmrätt:
Kycklingröra (kycklingfilé, lök, paprika, champinjoner, vitlök&ört sås) smetade jag sedan in i tortillas bröd sen strödde jag över ost och den fick då gratinera i ung. Till den delikata kycklingen serverades en melonsallad.

Efterrätt:
Den klassiska Marängschwiss, MUMS!!
(Glass, Maränger, Chokladsås, Banan, Mandelspån)

Nu håller jag på att tvätta, det blir nog en hyfsat tidig kväll för mig. Jag ska ha en otroligt efterlängtad sovmorgon imorgon:)
Men om man säger det dagen före så brukar de bli att man vaknar tidig ändå och är pigg och när man ställer klockan är man svin trött, hur är detta möjligt!?

Är de nått ni vill veta om mig så är de bara att fråga så ska jag svara så gott jag kan:)

Hemma igen!

Efter en träningshelg i Tandådalen/Sälen/Trysil kan jag sammanfatta som väldigt lärorikt. Jag har fått träna kortkäpp för att försöka hitta tillbaka till min slalomform och det kändes verkligen bättre men på tävlingen som vi hade i helgen visade motsatt effekt. Jag kan inte direkt säga att jag är nöjd med det jag presterar just nu i slalomen. 

Storslalomen däremot har jag bättre självförtroende och de leder till att jag åker mycket bättre. Jag håller på att testa skidor och jag vet inte riktigt vad jag kommer fram till. Mina nya "dubbeldäck" skidor går fortare men när jag åkte med dem i Maribor så kändes de bara som de släppte... men jag tror på de nya skidorna!!

Jag har varit lite dålig på att blogga på senaste tiden men jag ska försöka bättra mig:) Det är så otroligt mycket som händer just nu, jag åker hit och dit snart vet jag knappt vart jag är själv:p

I morgon ska jag har middag här, roligt:)
Men först ska jag åka slalom i gustavsbergsbacken. Så nu ska jag gå och sova så jag är pigg klockan 8 15 då vi ska åka till backen imorgon bitti.
Natti Natti


Östersund & Tandådalen

Jag har nu varit hemma i några dagar och har spenderat måndag till torsdag i Östersund. Det har varit väldigt kul för Maja kom upp och hälsade på mig. Sist jag träffade henne var i Augusti så det var en härlig reunion. 
Förutom att jag hade fullt upp i skolan på dagarna och kom hem 15 en dag och 12 den andra dagen. Vi gick på stan och kollade utbudet och efter de så hade vi mysiga hemmakvällar. På onsdagen åkte vi till Gustavbergsbacken och tog några åk, härligt att åka lite fritt men den är otroligt enformig att åka i den lilla backen upp och ner. Det tyckte Maja också och hon blev less ganska snabbt för hon vill ha större utmaningar... så det blev en tidigt kväll.

Vi träffade Erika och Oscar på onsdagskvällen också, det var väldigt trevligt och roligt!
Erika vet hur man gör andra på ett glatt humör, tack för de:)
Hann till och med en fika med Anna och Krickon, alltid glada tjejer och fikat och pratstunden var mer än perfekt.

På torsdagen åkte Maja hem och det kommer väl dröja ett tag innan jag ser henne igen:( Men de här dagarna var väldigt bra iallafall. 
Maria flög till Östersund och vi tog bilen till Tandådalen, en trevlig bilfärd som gick fort. Maria körde som en gud hela vägen, det var lite halt men de fixade hon galant. 

Nu är vi här i Tandådalen iallafall och vi ska tävla i morgon jag har nummer 11. Vi tränade idag i kläppen och jag körde nog min bästa slalomträning iår. Det har inte gått så bra på slalomen iår men på något vis känns de som att de är påväg tillbaka. Och de är verkligen Välkomnat. 

Vi hörs:)

Less, arg och bitter!

Jag är helt ur form, skidåkningen går kass och jag känner mig allmänt sämst på det jag gör nu i backarna.
Så då har jag blivit bitter och arg för att jag vill åka bra och less för att jag vet att jag kan.

Sitter just nu på Arlanda och är påväg hem till Östersund där jag ska tillbringa mina dagar tills på torsdag. Jippi äntligen får jag åka hem en sväng, kortis men ändå...

Jag måste träna för att komma i form, åka korta ingångar och inte åka så jäkla lång väg. Storslalomen funkar bra på träningen medans slalomen kommer sakta men säkert... Nu vill jag verkligen åka bra. Jag är super less nu att åka dålig skidåkning...

Tydligen hade några tränare filmat mig i backen för att dom tycker jag åker bra skidåkning och har så bra känsla, synd att jag inte ha kunnat visa de nu då. Men hur som helst tror jag ändå på mig själv och jag vet att jag kan!!!!
Pricken över i:t så har jag blivit snorig i näsan....

Virre på krigsstigen!!
Ja, man får vara arg ibland!!

Halkigt!?

Idag var en dålig dag för Veronica Smedh. Ska jag vara ärlig så satt mina skidor inte alls i snön idag, men jag ska inte skylla på de för de är ju trotts allt chaffören som styr. Men en dålig dag på jobbet som tur är så kommer nya chanser och nya möjligheter. 

Jag vill ju så gärna åka bra, men man kan inte få allt på en gång. Det tar sin tid att bli säker på den nya miljön jag har hamnat i. Allt är så mycket större här på världscup än jag någonsin har varit med om förut, det är som en ny värld men ändå är de precis samma som förut. Svårt att förklara men det är annorlunda än Europacup där jag har åkt några år och känner mig hemma, just nu känner jag mig att jag alltid tävlar på bortaplan.

I morgon är de slalom och backen här är väldigt fin, idag på storslalomen var de väldigt långt. Men imorgon blir de betydligt kortare på slalomen:) SKÖNT!
Jag har nummer 41 vilket jag tror är mitt lucky number;)

I allafall så har jag blivit nominerad till Medelpads Idrottskvinna, kul!

http://www.st.nu/sport/index.php?action=visa_artikel&id=791338

Varför inte gå in och kolla? :)




Flackt och Långt

Idag har jag upptäckt att backen i Maribor är både flack och väldigt lång. 
Det är också väldigt kallt här och de ska bli ännu kallare i morgon.
Annars har de inte hänt så mycket idag och jag har inte så mycket att skriva heller:)


Borut är ju en stjärna, han fixar perfekta skidor och är alltid glad. Idag bjöd han på en varm choklad med kokos i, spännande och framförallt var de gott. 

Som fys idag blev de Volleyboll, det var väldigt roligt:)
Snart blir de middag och möte sen så är de bara att ladda inför morgondagens tävling.
Håll tummarna!!!



Maribor

Nu har jag anlänt till Slovenien och Maribor. 
Hotellet som vi bor på är alldeles nybyggt och det luktar fräscht i varje korridor här, precis bredvid ett Spar också. Perfekt!
Vi tränade idag i Tarvisio innan vi åkte över hit, det känns bra och jag tror nästan att jag ska tävla på mina nya skidor på lördag:) Det blir spännande.



I morgon blir de lite träning på förmiddagen och sen blir de hangåkning i hanget. 
På lördag är de Storslalom race och på söndag är de Slalom race.
Det är en ganska lång storslalom backe här på ca 1 min 2O sek så med andra ord kommer de kännas i benen.


Maria och Tessan är laddade inför helgen.

Vi hörs i morgon! :)

Bilder:)

Fridan och Jag på Nyår 2OO8

Jag med jacka och klänning redo för att gå på middagen.

Tränarna med respektive och Jag å Fridan dök upp där i klungan. 

Jag och Frida ska ta en bild och då dök tyroler gubben upp och envisade sig om att vara med. Sen kom en ??? ja vad ska man kalla han, gående förbi. Vilken stjärnbild, haha!

Gott Nytt År!

Reseguiden i Zagreb och hotellet i bakgrunden.

Fridan 6a:) Grattis

Vacker Natur:)

Här kommer lite bilder ifrån mina dagar i Europa. Kanske kommer några fler lite senare.. tog lite tid att lägga upp dem:)

13 dagsafton

Vid middagen igår kom några som jag trodde var utklädda till halloween, men när jag sa de så blev dem hysteriska och sa nått på Italienska, NO NO Noooooo Hallooweeen....  
Så jag har fortfarande inte någon aning om vad de var för filurer som kom och hälsade på oss och gav oss godis. Såg precis ut som halloween gubbar men lite sent tycker jag!? eller ska man säga tidigt?

I dag har vi provat på en av backarna här i Tarvisio, vi har åkt storslalom nu på morgonen 8 åk och nu ska vi äta lite lunch innan jag och Maria sticker ut och kör lite slalom. Frida och Tessan körde på slalomen direkt efter storslalomen:)
Jag testade nya Storslalom skidor idag, de såkallade dubbeldäcks skidorna. Ja dem är ju inte speciellt nya i skidvärlden och tjejerna som gut, kirchgrassel, zettel, fischbacher har ju åkt på skidorna i säkert 8 månader nu. Själv kommer man lite i efterhand och är inte lika prioriterad som de stjärnorna. JA de gör inte så speciellt mycket eftersom mina andra skidor har gått som spjut också.... tills idag! 
De nya skidorna gick snabbt . eller de kändes så iallafall. Jag vågade inte riktigt gå på skidorna men när jag väl gick på så gick de på räls. Kanske kan gå fort med dem ändå, dubbeldäckarna har varit snabbast hela dagen jämfört med mina gamla skidor. 
Ja det var både roligt och intressant att åka på dem idag:)

Vi åkte tillsammans med Italienskorna och en fransyska och en slovenska, 
Det var roligt att åka med lite andra nationaliteter och se hur man ligger till.

Hoppas de går bra på tävlingen idag i Lenzerheide där tjejerna kör Europacup:) HEJA HEJA!!!


Tarvisio

Återigen ett misslyckad slalomtävling ifrån min sida...
Desto roligare var de för Frida som kom på en 6 plats och hennes bästa resultat i WC genom tiderna! WOW, Grattis!

Efter tävlingen igår tog vi vårt pick pack och drog vidare till Italien och Tarvisio. Jag och Frida hamnade på loftet på hotellet och vi bor som princessor, dock inte lika många stjärnor som förra hotellet men de här hotellet var med hemtrevligt och mysigt. Frukosten som vi fick idag kunde man ju ha fått lite mer fiber i. Choklad som knappt var rinnande utan bara choklad, sen så bjöd hotellet på vitt bröd och fil o flingor. Smaskens, så nu är sockernivån uppe på sin topp.

Tränarna är just nu ute och balkar backen så vi får isigt och bra underlag i morgon. Själv sitter jag här vi dator och ruttnar, ska väl ta en promenad snart och kanske leka nått roligt i snön...
Ska fundera ut vad jag ska göra när jag kommer hem i 2 hela dagar förutom att Maja ska komma och hälsa på mig i Östersund, de ska bli väldigt roligt:)

Nu ska jag ta vara på dagen och inte sitta här och skriva massa ointressanta saker:)
Ha en trevlig dag:)

Dagen Innan Race

När jag vaknade imorse så var de väldigt svårt att kliva upp, med ett duntäcke som väger bly och kuddar som har stoppat ner en låg jag som princessan på ärten i den härliga hotellsängen.
Dagen började med att vi åt en lång och god frukost med allt som du kan tänka dig, färska frukter, ägg, bröd, smör, sallad, pålägg, fil, flingor, alla olika sorters juicer, te, krovar m.m, ja jag kanske bara ha nämt saker som de flesta brukar äta till frukost, men men, den är iallafall stor och bra.

Inget att klaga på helt enkelt, jag blev mätt och belåten och begav mig upp på rummet för att klä om och ta på mig kläder för att gå ut en stund på stan här i Zagreb. Vi blev nästan hela svenska gänget på byn och jag var vår såkallade "reseledare" med kartan i högsta hugg. Vi hittade rätt tro de eller ej och vi såg många glammiga butiker efter vägen med alla möjliga märken som ni kan tänka er. Saken är att det inte alls är billigare här än i sverige det är ungefär samma pris skulle jag säga.
Vi hade hört innan vi gick ut att det finns en kyrka här i stan som är väldigt stor, ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad den ska vara känd för!? att den är stor kanske då.
JA vi kom till den efter ett tag och den var enorm och väldigt fin, vi gick in och kollade inne i kyrkan och de såg ut precis som en kyrka brukade fast några gången större.

Efter våran tripp på stan så blev det en lunch på hotellet och ska jag berömma den ännu mer så är lunchen också väldigt fin. Sen blev det lite vila på hotellrummet innan, Jag, Maria och Therese (borssen.wordpress.com) stack ut och sprang på den "fina" gräsplätten utanför vårat hotell. (Den är inte alls så stor och ser ut som en fridrottsanläggning ifrån andra världskriget)

Nu har jag precis tagit en dusch och snart är de väl dax för middag och möte sen är de bara en natt kvar före race!!

Zagreb here we are!

Tjena alla glada, kul att ni har hittat hit;)

Nu har vi kommit fram till Zagreb huvudstaden i Kroatien. Vi bor på ett * * * * * stars hotell!
Det är jätte fint hotell och maten är en stor buffé där man kan välja och vraka mellan massor av festligheter.
Vi tränade idag i Ramsau och det gick faktiskt mycket bättre i slalom än det har gått på väldigt länge, verkligen välkommet!
Så de passar ju bra eftersom det var just här i Zagreb jag trog mina enda poäng i slalom förra året, det har inte blivit några poäng i år heller i slalom så nu tror jag vinden har vänt. I LIKE THIS HILL!!:)
 
Nu bor jag med Maria och vi ska se på en film nu på kvällskvisten och sen ska vi sova en skön natts sömn. Imorgon är en vilodag för oss och vi ska nog gå en sväng på stan och kika lite. Kanske lite snabba fötter och en joggingtur så benen är extra fräscha inför söndagens tävling här i Zagreb!!
Hoppas ni kollar då kära läsare för svenska laget är laddad såsom alltid:)

Nu ska jag återgå till våran film, jag fick den av mamma i julklapp och heter "2 dagar i Paris" har ingen aning om den är bra men det är bara att lista ut.

Föresten jag har läst ut boken också, jag är helnöjd! :)

Festligt Nyår i Salzan

Buller och brak här kan man snacka om drag på gatorna. Salzburg må vara en fin stad med många fina gator men gårdagen med nyår i Salzburg, oh shit!
Hur mycket folk som helst och raketer flög hit och dit, gatorna var helt fyllda med människor som var ute för att fira in de nya året. Vi åt först en trevlig middag på en resturang inne i stadskärnan sen drog vi ut till ån som går igenom Salzburg där ALLA i den här stan verkar samlas vid 12 slaget. 

Ja men vad tror ni inte händer mig då!? Jo men jag känner en hård smäll rakt på sidan av huvudet, jag trodde först de var en sten eller nått men de visade sig att det var en raktet som flög rakt in i mitt huvud.. Hur är detta möjligt!? Jag ser hur Frida står och skrattar i bakgrunden och får fram ett " men hur gick de?" och sen ser jag Robert ( Tessans kille ) säga, vi drar härifrån de här är farligt!!! 
Jag ja kved av smärta i en minut sen gick det som tur över, men vilken grej!! Det är inte ofta man får en raktet i huvudet och tur att det gick så bra. 

Ja vi fortsatte och letade ett ställe som vi skulle gå och dansa på, men här i salzburg verkade det vara som en stor stadsfestival där själva festen var ute på gatorna. Det var som stora tält uppsatta och musik spelades på scener. Ja det var som en stor stadsfest helt enkelt. Detta gjorde att vi tyckte de mest blev kallt och tog vårt pick pack och drog hem tidigt. Hur som helst hade jag ett trevligt nyår med många fina människor runt omkring:)

Nu är det 2009 och i morgon är det första dagen på resten av mitt liv:)
Då bär de av till Zagreb men först lite träning i Ramsau!
Hoppas alla hade en trevlig kväll. Jag lägger nog ut lite bilder senare om jag kommer på ett hotell med snabbt internet, annars är de så segt. 



RSS 2.0