Wittenburg

Då har vi hamnat inomhus, närmare bestämt Hamburg. Vi åkte hit i brist på snö i Sverige. Vi skulle egentligen vara på läger på hemmaplan. Idag har vi kört två pass i iskuben. Det var upp och ner och ner och upp som gäller, det blev ett x antal åk. Jag bor med Anna, vi har det mysigt. Igår såg vi en bra film och somnade gott. Idag blir det lite tidigare ikväll för jag är dödstrött. Kanske blir lite plugg också innan jag somnar in.
Imorogn drar vi vidare till Munchen för att sova över och sen vidare till Mölltal för tre dagars träning innan vi flyger hem till Sverige igen. Halleluja för vintertid!


Inombusbacken

Svea rike

Sådär ja, har nu gjort säsongspremiär i Sölden. Slutade ju lite sisodär kan jag ju säga! Slutade på sidan om banan. Men sånt som händer, har inte så mycket kommentarer om detta förutom att det inte gick som jag ville. Jag var väldigt laddad på start och var inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara. Vilket jag tyckte var otroligt skönt! Ser redan fram emot nästa tävling, det känns bra i kroppen o knoppen!

Sölden visade sig ifrån sin bästa sida, det var stenhårt underlag och strålande sol. Har nästa inte varit på bättre förhållanden, det var perfekt och precis så som en tävling ska vara tycker jag när man startar lite längre bak.


En fin vy enligt mig:)

Just nu sitter jag i min lägenhet i Östersund och försöker plugga, det är ganska segt faktiskt! har som ingen motivation för det men samtidigt är det skönt att koppla bort huvudet ifrån skidåkningen och tänka på lite andra saker! Så jag ska faktiskt ha en ren pluggdag idag, ska bli det imorgon också. Ska bara sitta och läsa, låter väl festligt?

Igår var jag och Swenne på afrodans, haha så jäkla flummigt! faktiskt väldigt jobbigt, jag har ganska dålig koordination så det var perfekt träning för mig. Swenne tyckte också det var festligt, jag tror vi kommer gå tillbaka dit. Sen bjöd hon mig på middag, stuvade macaroner med körv! Det var år och dar sedan jag fick det! götteligöttgött!

nu ska jag sätta på lite svartkoffein så jag bli piggare!

Vila

Har precis laddat ner en en app till mobilen så man kan göra inlägg ifrån den. Så det blir första gången nu, kanske det blir lite mer uppdatering nu när jag har sen så pass nära. Idag kom vi fram till Sölden, vilodag imorgon! Ska bli väldigt skönt, köpte mig ett internet så nu ska jag surfa, hur gör man utan internet? Tror jag lätt har blivit beroende! Ligger just i sägen och hör ovädret susar utanför fönstret, det låter som storm, ska tydligen vara kasst väder imorgon och bra o helgen. Det tackat jag och tar emot! Nä nu ska jag glo på film innan jag somnat som en stock! Hörs:)


Sölden:)

Tjena!

Nu är det klart att jag åker Sölden! Fantastiskt!

Det är ju ba o åk som Ingemar sa. Träningen har gått bra och jag känner att jag börjar hitta någon slags form. Måste få lite mer reps innan det ska sitta som ett smäck.  Vi har kört 2 dagars storslalomträning i ett brant hang här i Stubai. Har både gått bra och anus. I förrgår kände jag mig som en stjärna idag lite mer som en flodhäst när jag kämpade mig ner där i branten. Dock känner jag att åkningen finns där och det ska bli spännande och se hur det går på lördag. Det är ju ett väldigt utmanande hang Sölden så jag tror det kan passa, hoppas bara att det är bra underlag så att det inte blir livets gropar.

Nu ska jag packa väskan och sova och drömma en rolig dröm.

Sövgött!


Hintertux och Stubai

Tjena! Vi började lägret med att vara i Hintertux, var undefär 6 år sedan jag var där sist. Allt var sig likt och vädret hängde med oss 2 dagar av tre. Underlaget kanske inte var det bästa när det bara rullade och for, det hade snöat mycket så det var mjukt. En dag blev nästan inställd då snöyran yrde runt omkring oss och vi såg knapp en meter framför oss. Efter Hintertux drog vi vidare till Stubai där vi är nu och den här helgen har vi helvila, den spenderar jag genom att plugga och se på film. Har sett på "the love of the game" med kevin costner.



Igår var vi i innsbruck och tog en kaffe och åt lite lunch. En väldigt fin stad måste jag säga.
Kajsa och jag bor med varandra nu. Det ser ut som ett bombnedslag, fast det är ingen nyhet det brukar det göra när vi bor med varandra. Kajsa hade ett ryck igår och slängde allt omkring sig och hade en konsert. Den lät sådär måste jag säga, hon själv tyckte att hon sjöng som en gud. Tror grannarna hade svårt att sova. Men det var ju för härligt!

internet går segt som en fluga men här kommer iallafall en liten trudilutt på kajsa;





Nu är det snart lunch!
Sen ska jag plugga!
Vi hörs!

Arlanda

hemvisiten var snabb, sitter just nu på arlanda påväg till läger nr 5. Har fått Guldkort av Sas nu så ahr placerat mig på Guldlounchen. Inte dåligt, här finns det massa smaskigt! Sitter bara och äter så jag lär ju rulla härifrån.
Det ska ha snöat mycket nere nu i helgen så jag förväntar mig ett vitt paradis. Hoppas det fryser på dock så det inte är väldens mjukaste underlag.
Vi ska vara borta nu tills runt den 20, beroende på lite hur det går om man ska åka sölden eller ej. Vi ska ha ett kval så får se hur det går!

Nu ska jag plugga lite innan vi drar på planet!
Vi hörs i Hintertux!

8 Oktober 2011

Idag fyller jag 23 år! Herregud vad tiden går fort!
Har bakat och grejjat idag, haft besök släktbesök och sara och sara kom förbi! Himla trevligt!
Har fått massa fina presenter.
Får uppdatera mer imorgon! För nu ska jag njuta över att jag fyller år, händer ju bara en gång per år:)
Bakade Schwartzwaldtårta imorse, det blev superb! mums, väldigt populär också:)



Här har det bakats idag, allt förutom Princesstårtan är hemmabakat!
Nu börjar tröttheten komma emot mig-

Cookies

Sitter hemma på Alnö och väntar på att mina Americancookies ska bli klara, jag bakar lite innan min födelsedag imorgon:) Blir ett år äldre, vettetusan om jag blir klokare men det återstår och se..
Försöker få till plugget, ska läsa två kurser den här terminen, ja just det.. måste söka några kurser till våren nu!! fan får jag inte glömma.. senaste ansökning är den 15 okt.

Otroligt skönt att vara hemma lite. Var ute och sprang tidigare idag och snubblade till lite i skogen så nu har jag ont i foten. Inte bra, inte bra. Några timmar sömn inatt på det så lär det gå över.

Lånade en bok av kajsa britta kling i mölltal " Frank Anderssons Självbiografi - Sanningen om lögnerna" ganska bra faktiskt men han har gjort mycket tokerier i sina dagar. Passar bra in i Ottos motto " dö aldrig nyfiken"


nu ska jag ta mig en provsmak på mina kakor som ser så goda ut:)

Fick ett presentkort också på JC idag, shoppade gärnet.. så nu har jag nästan en ny garderob! Jättefin födelsedagspresent!

Ajöken nu måste jag springa till mina resterande kakor så jag inte bränner upp hela huset!

Mölltal o foto

3 skiddagar har vi haft här i Mölltal. Det har varit stenhårt och mycket små sten. Som vanligt vid den här tidpunkten har vi tur med vädret. Strålande sol varje dag, helt sjukt att man inte har sätt ett moln:) Men ska inte klaga, det är ju helt fantastiskt.

Vi har haft några fotodagar här och jag har fått en ny hjälm som jag ska ha till nästa säsong, det blir inte carrera utan jag åker nu på POC. Har dock inte fått full mundering så har bara POC just nu i storslalom, men såhär ser jag ut:



Fotodagarna har sett rätt späckade ut för dom som är populära. Själv har man inte gjort så många poser men det blev nån sen dag på berget. Tycker det är rätt kul med fotografering och (video)
kanske är en sånhär linslus..


Jag och sara påväg till backen, ser en aning sur ut?


Här är Mölltal, Imorgon åker vi vidare till Stubai där vi förhoppningsvis får mer snö. Det blir två dagar där innan vi åker hem till sverige igen. Det är som sommarvärme härnere nu + 28 grader när vi kommer ner ifrån backen. Otroligt skönt men inte så bra för snön som smälter mer och mer för varje dag som går..


Buffébord vid middagen, mums mums mums! Man slipper gå hungrig kan man säga!

1 oktober också, shit! om 7 dagar fyller jag gammalt! tiden går fort när man har roligt ;)

RSS 2.0