småkrypen till attack

favoritbacken hjälpte mig inte att få fram någon drömåkning, åkte bra första. (Alltid något) får försöka jobba upp lite självförtroende i backen så ska det nog bli åka av.

Dagen var njutbar och bjöd på mycket skratt!

Vi bor på ett spökhus cirkus 40 min ifrån backen, för kungen av saudarabien har bokat upp alla hotellrum i Courchevel, lyssna här: hela 220 stycken dubbelrum har han bokat. Då kan man ju undra hur många kvinnor denna kung har vid sin sida. haha skämt å sido, fasiken vilken dyr hotellnota.. + 3200 liter vatten. ja då blir det 1 000 000 euro för en vecka. neeemas probleeemas, I´m the King! har inte sett röken av han i backen dock, eller vad ska man kolla efter? en kung i rock.. han är väl som vilken vanlig dödlig som helst så lär väl knappast känna igen denna rika konung.

aaaaaaaah kröp nyss väldens äckligaste kryp på mig, fyyy! hörde igår att andra lag klagade på kryp på hotellrummet! Nu har jag upplevt det själv!!! hur ska jag kunna sova nu!? blää kommer väl en hel svarm och äter upp mig inatt! haha


GLÄDJE

Courchevel!!

Gårdagen spenderades i bil från Schweiz till Frankrike. Inte så festlig tur tog mest bara lång tid.. men den som väntar på något gott.. är äntligen framme till ett gudomligt skidområde vid namn Courchevel. Det är det finaste skidområde jag har besökt. Det är en överklass by men skidåkningssystemet är enomt och helt fantastiskt. Kan åka en hel dag utan att åka samma backar, och det älskar jag!


Courchevel


min favoritkajsa har kommit hit så vi tog och lekte lite i snön


Sara checkar in på "spökhuset" ;)



Hej då melchsee-frutt o militärsängar...

skit också

idag åkte jag som en kratta, usch jag fick inte alls runt skidorna, fy va tråkigt... skit!
jaja ska får vara lite sur nu någon timme sen får jag ta nya tag. aaah att de aldrig lossnar mitt harvande!
kämpar på hej o hå!

gonatt, kvällstävling gör dagarna oändligt långa. Tack för mig, hej!



God dagens

Godagens, återigen vaknar man med ett härligt ont i ryggslutet efter det fantastiskt sköna sängarna, borde få pris för årets säng eller något. Sen blev det en halvlång och matig frukost. Drog en sväng till gymet och försökte få igång benen men det gav inte stora resultat, känns lite skönare nu dock. Alltid något:)
När jag kom upp ifrån gymmet möttes jag av det här fina snögubbarna som Anna,Sara och Lisa hade gjort! vackert!!

Tror jag ska hoppa in i kallduschen nu så jag blir piggare i kroppen. Sen är första åket 17 30 idag och andra 20 15. Blir en sen kväll med andra ord. Jag har starnummer 13 idag, lucky number 13! hejja!


Besök

Melchsee-frutt bjöd på fantastiskt bra väder idag, skönt att åka en tävling med lite sol för en gångs skull. Fast hjälpte inte så mycket när jag åkte halvsakta nerför berget. Tyckte jag hade ganska bra teknik men får ingen fart under skidorna när jag håller på gaspedalen. Får försöka släppa alla handbromsar imorgon och bara köra.


Backen är i superskick


likaså coacherna är på bra humör en dag som denna när det 6 bästa var 4 svenskor. Grattis tjejer.


Nicole Fuchs kom på besök och kollade på vår tävling idag, tack för supporten, himla kul:)

Melchsee-frutt

Efter en härlig vecka i Slovenien har vi nu äntligen kommit fram till Schweiz och den härliga militäranläggningen. Har haft en ganska slapp vilodag idag och glott igenom två filmer, en medel och en till medelbra film. Ganska skönt sätt att spendera tiden. Spelade volleyboll en sväng på eftermiddagen med norskorna. Det blev en rolig och bra match. Rummen vi bor i ser ut som riktiga skosulor men rena lakan och bra mat och framförallt bra internet så går det kanonbra. Ska lägga ut bilder på rummet senare så ni får se.

Kranjska Gora avslutades med en fika alá Fripp, mycket mysigt o trevligt








Resa mot Schweiz


Anna lycklig att vara framme!;)



Imorgon är det race, möte om 45 minuter.. undra vilket nummer.. hoppas på nr 8 fast 11 går också bra!
haha, ha det gött!


mot millitären

Godmorgon, sitter och väntar påa tt få åka till backen.. vi skulle åka nu men tydligen ska vi åka om en halvtimme pga att de som träna storlslaom i backen inte är klar. äh kunde sova en halvtimme till, trist.. extra internet tid till mig. Vi har fått nya bussar, och betoning på bussar. Stora som hus och det känns som man parkerar ett as. Inte alls smidigt förutom att allt får plats i bussen. Vår " lilla" packing får ganska lätt plats.

Slalom idag på balken, känns som man halkar i varje sväng. Ganska tufft. Idag åker vi vidare till Schweiz och Melschee-frutt det är cirkus 78 mil så vi vet inte om det blir hela vägen eller om vi får stanna och sova på något motell efter vägen. Jag hoppas vi åker hela vägen fram, så vi får sovmorgon dagen efter.






Boendet i Melschee är inte som här direkt 4 stjärningt.... militäranläggning here we come




Kranjska Gora del 2

Två tävlar, två uråkninga, inte så roligt men man kämpar på va. Det är inte så festligt att köra ur har jag kommit på. Fasiken, skit! Japp gjort är gjort och ibland känner man bara för att göra om hela helgen.. trist att inte det går. ;)

Idag har varit en härlig dag, åkt några åk i tävlingsbacken som är härligt isbalkad, drog hem och käkade lunch och vidare in till byn där jag tog en kaffe med frida. Mycket trevligt. Snart ska vi iväg och äta Pizza på ett hak här i Kranjska som vi åt på förra veckan. Väldigt gott, denna gång ska jag ta en pizza med kött på då jag tog en grönsakspizza förra gången som jag trodde var något helt annat.. ibland har är inte alla hästar i stallet.


Lotte visar dagens outfit ;)

Emelie ramlade också första åkte i gårdagens slalom, trist.. men hon är i superform så vänta ni bara.


autografjägarna jagar kändisen kajsakling.com


snyggve












Kranjska Gora

Hittade en ny inställning på min kamera idag. Eller hittade och hittade, Jessica hjälpte mig att hitta denna inställning. Tyckte att det blev grymma bilder, ganska nöjd faktiskt.

Ja jag har hamnat i Slovenien, ska åka världscup här i helgen. Känns bra faktiskt. Ska bli roligt att köra, vi är ute på en lång tour nu och kommer vara borta ett bra tag. Det var länge sedan jag var borta såhär länge, blir spännande och se om man får någon hemlängtan.

Min dator är inne på sista refrängen också, den surrar och låter som att den ska flyga upp till himmelen. Hoppas den hänger i ett tag till för jag vill inte att den lägger ner, min kära dator. Har cirkus 13 000 bilder på datorn så jag borde göra en backup... herregud va hemskt om alla dom skulle försvinna!
Faktiskt roligt att blogga, varför skriver jag inte mer kan man undra.. har väl haft mycket i min lilla hjärna som har cirkulerat runt runt. Nog med tomblabb, imorgon är det race i en otroligt fin backe och jag hoppas min "nya" teknik som jag har övat på de 3 senaste dagarna vill visa sig. Då tror jag det kommer att gå bra. Har inte gjort så många svängar inom denna "okända" sida.. men vafan har jag att förlora!? jag måste våga testa nya saker. SÅ nu kör vi!



Inåkning



Nisse är med och håller koll, otroligt skönt


funderar innan jag slänger mig ut för hangåkningen.


Jag och min kajsa


Starten


och här byter vi om, bilderna är rätt snygga tycker jag själv

Arlanda mitt andra hem

Lyx, sitter just nu på SAS och väntar på flyget ska gå. Vi ska ner på långtour. Blir borta en månad. Ska bli mycket spännande. Tror seriöst att jag har glömt något men vafan går väl att köpa. Trött som en korv också om de nu är trötta. Klev upp mitt i natten då flyget ifrån Östersund gick 6 35. Nu ska jag gå och köpa en skvallertidning som jag kan underhålla mig med.


Året åre

Lägret i Åre har börjat, vi kör fartläger. Fart på förmiddagen och teknik på eftermiddagen. Dagarna är otroligt långa ifrån 8-15 är vi i backen. När man väl ta av sig pjäxorna vid 15 tiden så är de lite lagomt frysna och tar ca en kvart att tina upp. Är också som en Zoombie när jag kommer hem, fartåkning tar på krafterna. Ni gör det bra som satsar på fart, kämpa på. Min hjärna går på högvarv så det tar otroligt mycket på krafterna.

Skönt att vara i Åre, vilket ställe! Kallt och så känns det som hemma! FANTASTISKT
vackert är det också,

knäppte lite nya bilder på min nya kameratelefon, är det inte vackert så säg. Vilken fotograf som knäpper med tummarna. Tycker att man borde anlita mig som proffsfotograf. hehe



Fint med vinter!
Gonatt

Tjena 2012

Men GOD fortsättning på er!
Nu är jag tillbaka igen, har tydligen som ni säkert har sett tagit uppehåll.. blivit lite mycket sånt på sista tiden. Kan även kalla mig själv lat! Blivit en latmask. Har försökt att plugga och det har gått sådär, mycket att göra och jag tycker det är lite halvkul..men jag kämpar på! Har ju fått idrottstipendium så det är bara att försöka få in något i huvudet så man får in lite pengar. Blir lite halvsmart på kuppen så det kan vara värt det.



Sitter just nu i Åre och filosoferar, Har varit här och tävlat och tränat lite.. tycker det är skönt att vara hemma på svenskmark. Har haft en härlig JUL och NYÅR.
Nu börjar det nya året 2012, undra vad det har att erbjuda.. Igår bjöd svenska tjejerna på fin fin åkning i Zagreb det förgyllde min tv dag.

Även att jag dränkte min telefon på nyår så den dog.. stendog.. var tvungen att införskaffa mig en nu. jäkla klant man är ibland! Men men, värsta ångesten har gått över, nu tycker jag bara att det var otroligt onödigt.



Grattis Emelie till grym åkning igår, helt fantastiskt 7a!!:D KUL

RSS 2.0