Ec imorgon

Imorgon är det Ec dags igen med startnummer 6. Ska snöa så vi hoppas att det är bra sikt, ska snöa hela natten så det lär ju bli lite puderåkning. Festligt!

Annars har jag det grymt här i Zinal, förutom att maten är under all kritik. Jag o Kajsa bor med varandra och det är grymt skönt!

Idag har vi haft vilodag/hockeydag! spelade mot norge och finland. Det blev en tuff match, speciellt när skridskorna var hur kassa som helst, jävulst svårt att åka då!

Imorn kör vi! Ska bli grymt kul att starta storslalomsäsongen! Vi är laddad!

Gonatt!

 


Grattis Fripp

Stort Grattis på 26 års dagen:) Hon kom hit idag, fick inte så fin födelsedagsmiddag då den inte var i det bästa skicket, inte så bra mat här i Zinal. Tur att hon fick fira innan hon åkte ner då!

Frida fick en fin stekpanna av mig i födelsedagspresent. Tror hon blev nöjd:)

Lucia och allt! Jäklar vad sugen jag blev på lussebullar.. dåligt med det här i Schweiz!

Frida är nöjd ändå och grymt laddad inför morgondagens race då hon går ut som nr 17! :)

 


Zinal

Idag gick premiären av Europacupen för iår. Väderförhållanderna kanske inte var det bästa med det var skönt att komma igång. Full vinter var det ute idag. Snöstorm! Vi hade en grym svensk dag idag där det var 5 tjejer topp 11! Det är väldigt bra för att vara europacup! Imorgon väntas sämre väder så vi ska byta backe imorgon till en mer flackare variant! Spännande! Sen efter tävlingen packar vi ihop och drar vidare till zermatt där vi ska köra två stycken Fis race storslalom. Det blir tävlingar hela tiden nu!


RSS 2.0