Åre

Tvättade bilen idag, den gick ifrån svart till vit, ett fantastiskt resultat. Förmodligen en sådan stor skillnad för jag har inte tvättat bilen på några månader... Måste bli lite bättre på det där. Tog mig en sväng till Åre idag! Alltid lika fint där:)


Lördag hemma i svallet

Vaknade tidigt idag av att mamma väckte mig och sa att vi skulle skynda oss. Vi drog in till stan och körde ett pass på Gold´s! Perfekt uppstart för dagen. Känner mig lite trött i kroppen idag. Kan vara fredagens träning som visar sig också. Har precis käkat lunch och ska om någon timme åka upp till Östersund igen.
Tycker för övrigt att det sägs att det ska snöa, har inte sätt till det vita guldet iår.. börjar tappa mitt tålamod.

Fick även besked igår att dom ska flytta Europacupen till nästa helg nere i Österrike, såd et blir att dra ner till veckan! YES! äntligen drar det igång. Nu har man ju legat på (slalom) latsidan i 1 och en halv vecka så det ska bli skönt att åka:) woop! Ta vara på fysträningen istället, funkar ju det också! Blir nere i Europa till JUL, har inte köpt en enda julklapp så när man kommer hem den 23 kanske man har en aning paniK? ja det är väl inget att oroa sig för nu dock.


mamma tuffar på:)Strålande sol på ön idag, fram med brillorna, kanske ut och få lite färg?
haha, hörs!

Varning!


Ska även ge ut en varning, även fast det ser bart ut på vägarna och det inte finns en snögnutta i synhåll. Så ligger det där, den lilla lilla isen som har fryst in i asfalten som gör det så förbaskat halt. Tycker ändå det är ganska festligt att man kan cykla den 23 november i Östersund. Finns dock risk för skador! Se upp i backarna!


IntervallerIntervaller med Anna avklarade, ah gruvade som tusan inför de imorse men nu är det slut! Otroligt skönt! Blir bara ett pass idag så nu ska jag åka hem och plugga lite. Kanske blir en trip till Sundsvall idag också:)


Sundsvalls dragons

Sundsvalls dragons spela idag mot Jämtlands basket här i ösd. Jag i Anna är och kollar:) det är mycket folk men publiken är lite besviken för ser just nu ut som dragons kommer utklassa motståndet. Nu ska jag återgå till matchen, Hejja Sundsvall:)


andra dagen

Då har vi haft två bra dagar här i Stubai. VI har haft fantastiskt bra träning, med Otto och Nisse. Det är bara jag och Nattis som är här och kör så vi får extra bra individuell träning. VI har kört två dagars storslalom men många åk i en brant backe här. På programmet som jag läste igår stod det alla dagar vi skulle vara här att det skulle vara 100% schönes wetter. Inte dåligt!

Idag fick vi världens äckligaste lunch, går inte att beskriva men det gick inte att äta helt enkelt. Men vi fick lite pasta istället. Jag tycker dagarna går så fort, men vi har ju alltid något att göra så det är väl därför. Allt går i ett och nu snart ska vi sova för ytterligare en dag storslalom imorgon. Har testat lite pjäxor här men har inte kommit fram till något bländande resultat, känner inte så stor skillnad på det jag testa, bra eller anus?

 

Väskor kan ju komma på lite olika sätt på rullbandet, detta är ett!

 


Twitter

Hej igen!

Jo jag tänkte testa börja använda twitter, jag gör ett försök får vi se om det funkar!
Så gå gärna in och kolla på Twitter och sök;
VSmedh


Vet inte riktigt hur man länkar... är inte så modern av mig! hehe


Finland inställd

Tjena! Har varit en hel del resande sedan sist jag skrev i bloggen. Efter linköping drog jag till Marie i Örebro och stannade där i två dagar innan jag åkte hem till Sundsvall för att vara där i några dagar. Det var en härlig trip, att jag hann och hälsa på nå många! Det är inte ofta jag hinner det den här tiden på året. Iallafall så har det inte kommit någon snö i Sverige som alla vet, vilket jag tycker är fruktansvärt tråkigt.

Så nu i fredags bestämde otto sig att vi skulle dra ner till Europa igen för hemma kunde vi inte sitta och vänta på snö. Så nu är Jag och Eklund här med två tränare. Det andra tjejerna i vårt lag var här förra veckan för dom åker till USA på torsdag så de har ett annat upplägg. Så EC delux iform av SMedh EKlund SMEK on tour är på G i stubai nu. Vi ska åka skidor 4 dagar innan vi drar hem igen, då kanske det börjar bli lite vitt i backarna? Man kan ju alltid hoppas! Idag kom också ett dystert besked om att EC tävlingarna i Finland är inställda, tror jag inte blivit så besviken på länge.

Har verkligen sätt fram emot de där tävlingarna i Finland…. Så jag är fortfarande lite less, vart är vintern på väg? Jag vill ha snö:/ Så nu får vi vänta på EC starten ett tag till och Kvitfjell väntar komma med besked den 22 om det blir någon tävling eller ej.

Yes!!

Då har det hänt igen, men mitt nya fantastiska kort, guldkortet! Har jag blivit uppgraderad 2 hemflygningar av 2 möjliga! Den här gången checkade jag Nattis & Sara in på samma så alla blev uppgraderade. Vilken grej, serverad med mat och och godsaker. Måste ju erkänna att jag har blivit bortskämd. Tog mig en sväng förbi guldlounchen också, tog med mig ett smaskigt kit innan jag drog vidare till gaten. Det enda negativa jag kan komma på just nu med det här fantastiska kortet ,är att jag kommer se ut som en julgris när säsongen är över. Ja just kanske skulle börja med att skriva att vi åkte hem ifrån Mölltal idag, fantastiska dagar har vi haft! Mycket nöjd med läget:) nu väntar vi på snö hemma och hoppas att det blir kallare. Nu först ska jag åka förbi Linköping och Maja för att spendera helgen hos henne, mys:):)


Mölltal

Efter två dagar i Wittenburg är vi nu utomhus igen, två dagar inne räckte.. så himla härligt att åka ute!
Idag var det strålande sol och jag kisade så mycket att jag knappt såg ut. Har haft en otroligt skön dag vädermässigt. Skulle kanske behöva lite mer tempo i slalombanan, men det tror jag kommer efter lite träning. Träning ger ju färdighet sägs det!?njuter av det fina vädret


Liften påväg upp till start


Stenröset tittar fram


Eklund memorerar banan, taggad ;)


Fint va!


Anna är superglad


3 av mina teammates


man kan ha sämre dagar!

Besök också kajsakling.com hon har lagt ut några videosar som vi gjorde på fotolägret!

www.kajsakling.com

RSS 2.0