Sommartider hej hej

I helgen blev de ett besök hem till Sundsvall! De var trevligt, träffade mamma, pappa o bamse såklart. Sen så var Ida där på besök:) Sen så träffade jag Sara de var ca 9 månader sedan sist, så alltså nästan ett år. De var väldigt roligt att träffas igen! :)

Sen så fick jag en provtur i den nya båten, De var härligt! Kändes som sommar när vi var ute på vattnet och åkte.

De blev som sagt en snabbvisit hemma, var ju bara där över helgen och tiden är knapp, hann inte med allt jag ville göra. Nu är jag tillbaka igen i Östersund och här står träning på programet, vilket känns väldigt bra! Otroligt kul att träna ett sånt bra gäng, de blir sånt bra drag i träningen och ska jag vara helt ärlig känner jag lite skillnad bara efter en vecka med de nya schemat..

Bild på min katt, som jag träffar alldeles för sällan, Bamse!!
Helt Underbar, han är bäst. Här hejjar han på sverige och har sin fina sverigetröja på sig. Haha nu kanske ni tror att jag alltid sätter på han tröjor men så är inte fallet. Detta var endast för foto ;)






Guten Tag!

Tjabba Tjena hallå!
Kände mig lite småseg i kroppen när jag vaknade men nu börjar den vakna till liv igen.

Dagen Schema:
¤ Intervaller i uppförsbacke
¤ klättring i klätterhall


Hittar dock inte min pulsklocka, den har försvunnit, trist :( Ja har försökt leta den men de gav inget resultat. Ska väl fortsätta och leta den, jag har hittat bandet men inte klockan. Måste köpa nya springskor också, mina är inne på sista versen, kanske måste jag köpa en ny pulsklocka också.. om jag inte hittar min, de är ju ett måste! ska nog besöka stan idag när jag får tid!

Nu ska jag byta om och ta mig en cykeltur upp till vintersportcentrum och göra mina intervaller. Ska Springa på löpband med uppförslutning och så ska jonas stå och öka farten! De här kommer att bli spännande!!

Hörs dudes!

yaaay!!!

I helgen var de som sagt Juvass, de var en spännande trip eftersom jag åkte dit helt själv. Självklart visade Juvass sig av sin vanliga sida, kallt, blåst och snö, ja som juvass brukar vara. Alla som har varit bebodd i juvass ett x-antal gånger vet vad jag babblar om! Men vädret kändes som inget problem de var bara kul att åka skidor och testa lite. :)
Jag köpte mig en ljudbok innan jag drog iväg, de blev "Snabba Cash med Jens Lapidus" lite svårt att komma in i alla namn som snackades och jag har lite svårt att koncentrera mig. Jag har inte riktigt hört klart på hela boken eftersom jag blev tvungen att sjunga lite mellan varje CD skiva. Men den verkar dock bra!
De var roligt att åka till juvass själv, som ett litet äventyr! Sen var de ju väldigt vänliga människor som tog hand om mig därborta så jag livet lekte!

Nu är jag i Östersund, har börjat hårdträning med Jonas på vintersportcentrum. De är kanonbra, jag är helt trött och har träningsverk redan och de har bara gått 2 dagar. :) Men jag är nöjd, de är superrolig och jag har jättekul när jag tränar!!! De kommer att bli en bra sommar!!! Kom precis hem efter "frösökortis" ett mountinbike pass, de var hur länge som helst jag åkte terräng så de var lite ovant! lite träning så blir man nog van!

Igår fyllde Maja 22 år! Vi hade kalas och jag bakade tårta! De var en jättemysig kväll, vi gick ut och käkade 6 tjejer och hade väldigt trevligt, de avslutades med sällskapspel!


GRATTIIIIIIS!!!!! :)

juvass idag

Snabba puckar! Idag ska jag åka till juvass, jag ska vara där över helgen och testa skidor. De kommer bli kanon! Jag kommer dock att åka dit helt själv! Så jag får väl sjunga en hel del i bilen för att roa mig själv.

Var ute igår på stan och köpte mig en ljudbok så de ska nog gå bra, förhoppningsvis så är ljudboken spännande annars blir de problem. Ska leta reda på lite cd skivor innan jag drar också tror ja!

Idag är de såklart strålande sol här i östersund, de har regnat och varit mulet hela veckan och så den dagen jag ska sitta i bil hela dagen så är de såklart sol! Ja ja, får bara hoppas att de är samma väder i juvass som på bilderna!! :)

Annars tycker jag att de ska bli väldigt spännande att åka själv på en egen turné! hehe :)





Juvass here I come!!!

Här kan ni gå in och kolla om ni vill se webcam live ifrån juvass:

http://www.skiinfo.com/Webcam/GaldhopiggenJuvass-ENOGALDHO-99-en-7498.jhtml

tur och retur!

Idag har de varit Åre tur o retur, tog mig en löptur på fjället. De var inte så jäkla spännande, mest blött och snö o mjukt. Så hoppas på lite bättre väder kan man ta sig några turer där. Himla härligt att springa uppför, men väldigt väldigt jobbigt!!!

Sen har jag fixat ganska mycket med mina skidor.. hoppas de blir bra tillslut :)
På torsdag tänkte jag åka hem till Sundsvall också, ska hem o kolla på båten.

Skrev igår tror ja de var att jag trodde sommarvärmen var tillbaka, tar nästan tillbaka den. vart är den!? har hört att den har dykt upp lite här o var men inte här!? jaja den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;)

Imorgon tänkte jag bege mig ut på en lång tur på cykeln, får se hur långt de blir och hur mycket kraft jag har :) måste pumpa mitt däck först tror jag dock!! så de blir en tidigt morgon :)

Norges Nationaldag

idag är de en stordag för våra grannar. Jag kan inte fatta hur stort de är, de är ju mycket större än sveriges nationaldag?
Grattis Norge!

Idag har jag hunnit med ett pass på fristilen och haft möte med jonas på vintersportcentrum. Sen har jag hängt med Anna. Och igår kom Maja hit och ska praktisera här i tre veckor! De kommer bli jättekul att hänga med henne, sist vi sågs var i oktober så de är några månader mellan. SÅ vi har några dagar att ta igen!

I helgen var jag och anna ute på en promenad i en av östersunds finaste områden. De var väldigt härligt, vi gick en lång promenad på 2 timmar! Här får ni ett litet smakprov av vår gång!

Har planerat hela dagen att jag ska skriva ett inlägg, såklart gör jag de precis innan jag ska gå och sova. Så jag får skriva lite mer imorgon då! Ska dra en sväng till Åre imorgon bitti och lämna ett par skidor till Håkan som har anlänt!








Okej de kanske inte ser ut på bilderna att de skulle vara fint! Men de var fint! :) Hehe blev bara tvunget att påpeka de!

Gonatt gottfolk! :) SOMMAR värmen är påväg!!

12 maj

Återigen vaknar man upp till en fin dag! Här ifrån mitt fönster ser de ut som att de är strålande blå himmel, ah underbart! Om en timme ska jag bege mig upp till gymmet (fristilen) och köra ett pass. De Blir härligt, ska köra styrka och bål.

Måste ta tag i min träningsdagbok också, vi måste fylla i på internet. Men jag har ju inte lyckats fylla i på hela året. Men jag har skrivit upp i ett block så jag har allt nerskrivet. De tar väl ändå sin lilla tid kan jag tänka mig!

Just nu ser de inte heller ut som de blir nått test, jag skulle ju vara i Åre de här dagarna och testa skidor. Men skidorna har inte kommit fram så de har blivit lite svårt! Får se vad som händer nu framöver då! De går ju att åka i stendalen en stund till!

jag var på stan igår med kajsa, Mitt bästa inköp var en volleyboll! YES, nu är sommaren räddad! de är så roligt att spela volleyboll:) grymt!!!!

Morgonjogg, check!

Kom precis hem ifrån en timmes löprunda. De känns så segt att komma igång med konditionen just nu, de kommer ta sin lilla tid kan jag tänka mig! Men en bra början iallafall, har varit ute två dagar irad nu och känner mig redan stel i hela kroppen. Ja, ja bara att kämpa på :)

Idag och imorgon skulle jag egentligen vara uppe i Åre och testa skidor, men mina skidor har inte kommit så de blev inge testande för min del idag. Hoppas de kommer så jag kan få åka några åk imorgon! De skulle göra mycket, de har också snöat uppe i Åre, känns ju helt sjukt är de är den 11 Maj. I natt ska de också vara kallt så de är säkert kalas att åka skidor imorgon!

Såhär såg de ut i stendalen när vi hade läger där förra veckan, otroligt fint enligt mig!!



Nu ska jag fundera vad jag ska göra med mitt liv idag, de är fint väder men blåser lite så de kanske inte är så härligt att vara ute. Jag ska iallafall göra ett pass på gymet, om de blir nu eller senare har jag inte riktigt bestämt mig för!

Fåglarna kvittrar utanför mitt fönster, så härligt när sommaren börjar komma!

Grattis HEDVIG!!!!

Idag ska jag tillbringa mitt inlägg till Hedvig Spängs som fyller 22 år!
Hon är en helt underbar tjej som bor i Lake Tahoe i USA, pluggar och blir smart sen gör hon de bästa hon vet, åka skidor! :) Ja hon kommer hem till sverige snart och de ska bli hur kul som helst att träffa hon igen!
Stort Grattis på din födelsedag!!!!!

Här kommer två gamla bilder på oss, De känns som de var hundra år sedan! Men de var säkert 8-9 år sedan bilderna är tagna.




NU börjar de hända saker!

Sara kom hem i lördags, vilket jag tycker är jätte roligt! Har saknat henne!
Hoppas hon kommer upp en sväng till Östersund bara och hälsar på!! :)


Ja de kommer blir en härligt sommar!!

Läger i Åre

De har varit ett helt fantastiskt läger i Åre i Veckan. Vi har haft grymt underlag och sol! Jag tror jag aldrig har varit med om så bra förutsättningar I Maj månad någonsin! Vi har haft fullt upp på dagarna och de har alltid funnits nått att göra! Igår spelade vi bowling på eftermiddagen, de gick bra! Jag har kommit på att jag är ganska bra på att spela bowling! haha!

Annars tyckte jag de var så roligt att träffa alla igen, de var nya ansikten och gamla alltid roligt med lite nytt blod i laget! Just nu känns de mest som jag har blivit överkört av nåt, jag är hur trött som helst! De kanske inte är så konstigt! De känns som jag har varit runt i halva sverige o alla våra backar på en månad! Nu blir de vila i helgen!








Tipp topp

tävlingsäsongen avslutades kanon, vann sista tävlingen på året, Första Maj Trofén. De gick ju som på räls och jag är väldigt nöjd men min prestation.

Första och andra maj så tänker man att de är lite varmvår väder, men i hamra så var de storm och kallt. SÅ de var väl de som var minuset att inte vädret var på vår sida, men annars fanns de inget att klaga på. De var glada människor och alltid roligt att vara på sista tävlingen för året.

Nu befinner jag mig i Åre på träningsläger. Är ganska trött så jag har inte så mycket energi kvar, känner att jag är klar med säsongen. Men de är bra, jag testar lite skidor och de är bra underlag och vi är själva i backen!! :)

Nu ska jag sova, vi ska upp tidigt imorgon! :)

RSS 2.0