Tärnaby

Så de senaste 3 dagarna har spenderas i Fjällen, rättare sagt Tärnaby! De har varit grymma förhållanden i backen och vi har fått ut bra träning och testning. Idag skulle vi ha kört slalom men de blev inställt pga att de hade snöat så mycket, och det blötsnö så de var inte så jättebra i backen tydligen. Jag och kajsa skulle vidare till Funäsdalen och första maj trofén så vi fick komma iväg tidigt så de var inte allt för stor förlust för vår del.

Igår så fick vi inte bara åka skidor utan vi åkte skoter till Tärnasjön och pimlade ( ingen fick någon fisk förutom Anja som fick 1 ) Kajsa o jag var mest sur på att ingen fisk ville nappa på oss! Sen fikade vi på fjället, grillade och hade de mysigt. Sen åkte vi hem! De var en härlig dag! Stort tack till familjen fjällström!

Så nu sitter jag och kajsa i bilen, snart i vemdalen. Resan har gått väldigt bra för oss, vi är ju snart framme i Funäsdalen! Imorgon är de slalomrace och sen på söndag sista racet för iår, PARRA!! KUL!!!

höörs!!

Hejhopp här kommer en kort resumé

Nu har de ju gått en vecka sedan jag uppdaterade er hur de går för mig. De är för dåligt bloggande på min sida, jag har surrat länge att jag ska skärpa mig! Men tiden rinner som bara iväg och de händer saker hela tiden. :)
Men iallafall så har jag varit i Sälen i helgen på Skifantastic och de var ju underbart, de har varit hur bra väder som helst och fullt upp på dagarna. hela familjen var där. Vilket var väldigt kul! Sen var de som vanligt fullt upp med att åka med sponsorer osv.

Jag har alltid tyckt att de är ett bra arrangemang och mycket glatt folk. De är alltid kul att åka dit! :) Synd att de är bara en gång per år, men då får man ju nått att längta efter. Sen blir de säkert inte lika kul om de alltid skulle vara så, de är ju så himla mycket folk på tävlingarna och kollar.

Sen blev de Östersund en dag och nu sitter jag i Bilen påväg upp till tärnaby och ska åka skidor där i veckan. Jag sitter bredvid min excelenta chafför Kajsa Kling!
Vi har precis ätit lunch i villhelmina och de var inte den godaste lunchen i historien, men vi hade ganska kul. Jag höll på att spy av att jag satt drickan i fel strupe, kajsa bara garvade hysteriskt, jag var mindre glad....
Nu ska vi återgå till vår allsång i bilen, de bjuds på bra väder ute och vi ser fram emot en bra vecka i tärna.
Vi hörs dudes!

De blev ett SM brons

Nu har jag kommit hem ifrån en vecka i björkliden, de blev ett brons i storslalom och de är jag nöjd med. De har varit en rolig vecka förutom att vädret kanske inte var på vår sida. Slalomen ramlade jag i andra åket så de blev inge resultat där. Sen så gick de väl inte så jättebra på farten, de var inte riktigt min grej, jag var mest rädd. Men Sg var roligt, de blir nog inte så mycket mer störtlopp för min del. :)

Men de blir ju oftas så, om man inte tränar fart utan bara kör en gång per år (SM) så blir man inte så modig! Men de kanske bara är jag :)

Nu är jag iallafall i Vemdalen, ska köra tre st storslalomtävlingar i björnrike och i klövsjö. Idag har vi sen start, vi har besiktning kl 12 15. Ska åka till backen om en timme. jag har nr 9 idag. De är fint väder ute, så de kommer bli en rolig dag!

Bilder sedan SM!! :)


SUNDSVALLs slalomklubb!! ;)

kajsa var lycklig


Vi hittade en grotta


hej, mitt namn är Alexander Kling! :D


klingen har hittat sin säng


Sm Backen, Björkliden


Sara, Emelie och Maria


jag och maria njuter av Sm!


Ida steker i solen!!


En avslutande bild på GuldKajsa!!

SM vecka i Björkliden

Vilket väder, Vilket störtlopp, vilket ställe!
Vädret kanske inte riktigt är på vår sida och störloppet var lite för avancerat för min förmåga och stället är ju bra härligt! Långt uppe i lappland och utsikt över lapporten. De är lugnt och skönt, jag gillar stället!
Men de är tråkigt att de blir intsällt hela tiden, jag är ju här för att åka skidor!

SM veckan hela veckan med lite bra väder så tror jag de här blir hur roligt som helst. Men jag ser ju mest ifram mot Slalomen och storslalomen, SG ska också bli rolig!!

Nu ska jag gå och fixa lite skidor och sen ska jag glo på tv. Sen måste jag ju skriva att jag tycker de är härligt att vara här med klubben! De är inte varje dag man är omringade av Sööööndsvallare:D
Såklart saknas Sara Hjertman här i vårt gäng!!! hoppas du har de bra på andra sidan atlanten, jag tycker du ska pallra dig hem så vi kan ha ett lag på SM, fast man måste ju vara 3 då. men en bra start :)!!!!

Imorgon har jag nr 15 på genomåket och på tävlingen vet jag inte riktigt än!!
Nu ska jag gå ner till stugan!
Ha en trevlig kväll!

Ett år har gått

Ett år har gått sen han försvann, En chock kom och var svår att smälta. Fortfarande svår att smälta. Jag tänker på han varje dag, han har varit en stor del av mitt liv som skidåkare. Han har hjälpt mig med mycket, otroligt mycket. De har inte gått en dag på ett helt år utan att jag har tänkt på han, de är som ett stort tomrum som aldrig kommer att fyllas igen. Jag saknar han så mycket. Men sorgen har med tiden försvunnit och alla tankar om de bra stunderna man har fått tillsammans går jag genom om och om igen. Fortfarande kan jag inte förstå hur de kunde gå så fort, varför de skulle hända och hur tomt de kan bli efter att någon nära lämnar en. Alltid när jag sitter i bilen eller när jag har mycket tid, pratade jag med han, vi kunde prata länge. Han var ett stort stöd, ett stöd som är svår att ersätta. Jag förlitade allt på han.Han var en vacker människa som jag saknar nått så oerhört mycket men som man får lära sig leva utan. Jag minns alla bra stunder och idag ska jag tända ett ljus för han.Jag saknar dig Bengt-Erik Nyhlén!!

YES!

Så nu var det några dagar sedan jag skrev igen.. Men de har varit otroligt händelserika dagar här hemma på Påsksmällen. De har varit tre dagars tävlande och jag har lyckats kommit hem 19 varje dag. Jag har åkt hemifrån vid 07 30 tiden och 11tim och 30 minuter senare var man hemma igen. De har alltså inte blivit så mycket tid att skriva några rader. Jag har varit helt slut. Men de har varit otorligt kul!!!!

De har gått upp och ner men på slutet har jag verkligen åkt bra, igår vann jag! Otroligt kul, åh jag blev så himla glad! De var länge sedan jag blev så glad genom att vinna!! :) De behövde jag verkligen!! Jag som har åkt mindre bra hela säsongen, så gör en tävling så himla mycket om man åker bra! JA, jag är fortfarande glad och trött! :)
Sen att vinna på hemma plan de är ju helt gudomligt! YES, yes!!!

Idag sitter jag här som en trött människa hemma på Alnö, ska börja packa mina väskor och efter lunch hade jag planerat att åka till Östersund. Imorgon är de fystester på schemat och de kan bli intressant.... jag vill bli piggg så jag kan göra bra ifrån mig på dem :)

Ja, tävlingarna då, om jag börjar med NOLBY. Där var de bra underlag och saltet bet fint. Min kusin Evelina och henke kom och kollade, de var roligt! De gick helt okej, andra åket var mycket bättre än första!
Getberget blev en låång dag, vi kom igång med vårt första åk rund 13 tiden och andra åket gick vid 17 tiden... De var en lång väntan på hela dagen... Men Solen tittade fram en sväng på slutet av dagen och den var mer än välkommen.
Sundsvall min hemmabacke, helt underbart väder efter 12, innan var de tjock dimma, men just nu kommer jag inte ihåg den dimman utan bara den underbara sol som kom frma efter lunch! En toppentävling!

Bilder sen Påsksmällen i Sundsvall:


Doglas kom och kollade på andra åket, de måste vara för att han kom de gick så bra :)


Doglas, jag och Mariette o Sixten!! :)


Erika njöt av sundsvalls vädret!!!


Hemmabacken, Södra Berget!

RSS 2.0