1 vecka i "the big apple"

Sitter här på flygplatsen i Newark och konstaterar att vi har haft en väldigt rolig resa med massa skratt. Vi har gått som aldrig förr, har snoskav och vette tusan om jag har gått så här mycket någonsin på en vecka. Vi har gjort nästan allt man borde göra i New York. Sen bor det otroligt många människor i new york, man får panik! Shit, kommer knappt fram ibland och så finns det så otroligt många skumma människor.

Sen så har vi träffat Sofia Juperius som har visat oss runt, väldigt roligt att träffa henne här, Hon jobbar här i New York nu och trivs väldigt bra. Igår blev det en lite avslutningskväll uppe på fitfh ave med utsikt över empire state. Då även Lotte och hennes kompis var med, Lotte drog hit på en weekend och hoppade skydiving igår, ashäftigt. Det blev en väldigt trevlig kväll.
Shopping!!!

Idag har vi shoppat som aldrig förr i ett outlet. Det blev mycket saker och plånboken blev mindre, men vi alla blev nöjda och vi hade kalasroligt!
Nu ska vi gå och sova, vi var på shoppingcentret 8 timmar idag och shoppade. Det fanns så mycket saker! Helt otroligt! Här kommer lite bilder sedan dagen:)


NEW YORK

Sitter just nu på tåget påväg till Arlanda. 3 dagars tester/fysläger är nu avklarade. Det var en pärs, vi gjorde cykeltest,springtest och styrketest. Idag körde vi en ny styrkemaskin som man sitter i, jag tog i lite väl mycket så jag knakade till i baksida av knäet så jag har förmodligen fått en bristning. Mina knän är inte som jag vill och man kan inte alltid lita på mina kära ägodelar. Så nu har jag lindat knäet och ska ha så i nått dygn. Passar ju ypperligt att jag åker till New York imorgon? nja kanske inte bästa tajmingen men jag ska ändå vila mycket där så det blir nog bra! Ja, som jag sa imorgon flyger jag till "vad jag har hört" en av världens häftigaste städer. Ska bli grymt spännande och en helt ny erfarenhet som jag ser fram emot otroligt mycket!!!

Kajsa och Erika som jag ska åka med är redan där och väntar på mig på flyget imorgon. Datorn är med så om jag har internet på hotellet så ska jag visa er lite bilder ifrån vår semester vecka!

Packningen gick sådär idag, jag skulle inte ha med mig mycket kläder med ändå blev det lite..men jag ska shoppa mycket nu!! wohoo, laddad:)
Hoppas nu att vädret är med oss och att vi får en fin vecka i New York!
Vi hörs!!:)

18 maj idag och det är strålande sol här i Östersund. Har precis skrivit klart min träningsdagbok och ska nog ta tag i min kurs som jag ska läsa. Sen ska jag snart börja packa för på söndag åker jag till New York!! Ska bli så otroligt roligt, gud vad jag ska shoppa!!
Idag har jag vilodag för imorgon har vi tester på Vintersportcentrum, jag gruvar mig. Det kommer bli döjobbigt!!
Vila och äta mycket mat idag så jag är redo inför morgondagens test.

hittade ett videoklipp ifrån vintern som jag aldrig visade er, det är Anna och jag som är påväg upp i Liften i Abetone ett litet ställe i Italien. Europacup stod på programet och jag låg 29 efter första åket men andra åket gick väldigt snabbt och jag slutade på en 4 plats, väldigt kul!


Tjena

Sitter just nu och skriver lite träningsdagbok här i Östersund, kom jag och tänka att jag har inte uppdaterat er på ett tag. Jag har hunnit varit hemma en sväng i Sundsvall vilket var väldigt härligt. Jag umgicks mycket med mamma och pappa vilket var ett tag sedan, vi gjorde en tripp till "stocka" för att kolla på en vattenskoter, vet dock inte om det blir något med denna roliga leksak men det vore otroligt kul! skit vad jag ska köra i sommar om vi skaffar oss en sådan. Sen träffade jag Sara som har kommit hem ifrån USA, vilket var länge sedan sist och väldigt trevligt:)


Fika med familjen!


Mamma som kapten


Pappa som kapten!

Hälsade på min Kusin Evelina och Henke som fick sin son i Aug, hur söt som helst:

Lilla Edvin, underbart:)


Annars har jag tränat en massa och på torsdag har vi tester här i östersund, vi kör tre moment. 1, lunartest (kollar muskel och fettmassa i kroppen) 2, styrka ( största delen ben men innehåller även bål) 2, cykeltest (kolla konditionsbiten) allt är max och jag har redan börjat gruva mig.. det är ju som mycket roligare att testa på hösten då man känner sig lite i form. Nu har det gått en hel vinter och där består träningen till det mesta av skidåkning. Det ska bli kul och se vad man behöver jobba på i sommar. På fredag ska vi göra springtest också, jag har nog aldrig gjort ett springtest på band. Bara coopertest, så det blir spännande men framförallt JOBBIG!!


Idag har jag cyklat ett pass på gymmet och imorgon blir det vilodag. Försöka vila upp musklerna inför torsdagen.
Maja har kommit på besök också, hon har praktik här uppe i Östersund 3 veckor så det är väldigt trevligt med besök.
fantastiskt

Sent igår kväll kom vi hem till Sverige och Östersund. Det har varit 4 fantastiska dagar i Röldal i Norge, vi hade som plan att åka lite fart och ganska mycket fritt slalom på eftermiddagarna. Det slutade med att vi fick 1 dag SG och 3 dagars störtloppsträning och en massa hoppträning. Det var hur bra träning som helst, jag måste nog säga att det var bland det bästa lägrerna jag har varit på. VI hade ett helt skidsystem för oss själva, det var inte en kotte där utom svenska och norska landslaget. Det fanns allt ifrån små till stora hopp och allt var i gradvis. Jag var ju livrädd för hopp innan jag kom till Röldal och jag trodde inte jag skulle hoppa så mycket, sista dagen hoppade jag största hoppet och hade kontroll. Vi hade 4 otroligt bra dagar som egentligen skulle vara 5 men det blev att bryta lite tidigare då schemat blev ändrat.

Här kommer lite bilder ifrån Röldal:


Anna och Nattis tar en paus mellan alla åk:)


Thor var glad!


2 blå smurfar åker ner för backen


vattenpaus


Glada


Sara tar fart inför hoppet


En glad tjej.

Roldal

Nu har jag hamnat på fartläger, mycket nytt men framförallt mycket nya erfarenheter. Idag har vi kört störtlopp och tränat hopp. Jag är livrädd för hopp men efter att ha börjat lite smått så vart det bättre och bättre. I slutet av dagen så blev det till och med lite kul att hoppa. Har gjort stora framsteg i min fartåkning här, det har alla gjort. Det är otroligt bra möjligheter och det är mycket snö här. Fast för att bli bättre på fart krävs otroligt mycket skidåkning och många fler hopp. Imorgon blir det störtlopp igen och hoppträning, det är tidiga dagar här då vi kliver upp klockan 5 och är i backen kl 6.

fick se lite bilder som jörgen knäppte idag i backen, haha jag såg ut som en fågelskrämma i hoppen men som tur är så kändes det bättre än det såg ut!? jaja får jobba vidare på det imorgon bitti.
Nu är det middag!

1 Maj Trofén

Igår kom jag hem ifrån Hamra och säsongens sista tävling! Det var bra väder i två dagar, strålande sol. Jag och pappa åkte dit på en mini weekend. Det blev 2 segrar, helt otroligt roligt. Jag är jättenöjd, slalomen funkar bra och dagen efter är der parra och det älskar jag. Så det var en härlig helg, blev dock väldigt trött så idag har jag vilat hela dagen.
Gå in på den här sidan får ni se en intervju med mig i funäsdalen:

http://eu.navicast.net/?ch=218&cat=163

Imorgon blir det Röldal och en veckas läger med norska tjejerna, jag har inte packat än men jag tvättade idag så det är bara att packa ner mina rena kläder i väskan. Sista lägret för säsongen och jag ska säga att det känns skönt att det är slut. Fast jag känner ju att det ha gått så bra på slutet så det skulle vara roligt att tävla lite till! Det är ju sååå roligt att vinna. Shit, nästan glömt den känslan! Underbart, det ger kraft inför sommarträningen.


bilden ifrån http://www.tillfjalls.se/

RSS 2.0