Plask o Slask

påsken närmar sig med stormsteg och imorgon åker jag hem till sundsvall för att åka påsksmällen i helgen! De var ett tag sedan jag var hemma på alnö nu och de ska bli skönt att få komma en lite.

Idag har jag tränat fys och de har varit kanon, de blev en A1 på cykel i en timme och ett penpass på de! Har varit på stan med katta och fikat sen har vi gått runt och kollat lite i affärer... Nu ska jag åka upp till erika en sväng och senare ikväll ska jag till emelie som ska bjuda på middag! :) Kalas!!

Satt nyss och kollade igenom lite bilder och hittade en bild som ni ska få se ifrån i somras när jag, mamma och pappa var i nice/monaco... de här är min drömbil :


haha, visst är bilen söööt! :) ett stort plus är att den är lätt och parkera. Sen är den stora frågan om fartskidor får plats i bilen, nja... men på taket kan man ju alltid ha laxarna om inte annat!


Hoppas ni har en härlig vårdag, här i östersund är de grått och slaskigt ute... svenska våren är allt bra härlig!

Glad Påsk önskar:


Remember Me

Idag har jag städat min garderob.. kom fram till att jag har en massa jeans, eller de visste jag i och för sig men nu fick jag de bevisat... de låg 24 jeans i min garderob.. och imorgon tänkte jag åka med 12 av dem till röda korset. Sen har jag slängt en massa tröjor också.. perfekt, har haft kajsa här också som har hjälpt mig slänga saker annars hade jag väl inte slängt hälften... då hade jag väl sagt nått i stilen, jaaa men de kommer jag nog använda någongång.. ja!? men när är den gången då... aldrig!!! lika bra att kassera direkt!

Annars har jag gått runt som en yrhöna idag, jag har sprungit runt i lägenheten och testat kläder och jag börjar ju som smått undra vad som finns i denna garderob!?
sen har jag varit hos kajsa där vi också har rensat hennes garderob... där fanns också några godbitar att skänka till röda korset! Perfekt att ge bort kläder dit, då känns de väldigt bra.. skänker kläder till de som behöver!! Om man tänker så så går de som smör att slänga kläder!!

Ikväll var jag på bio med Kajsa, Emelie och Per vi såg " Remember Me" Väldigt bra film, men den var lite sorglig också :/ ja men helt klart värt att se... :)

Idag har jag också trott att jag har tjänat 1 timme så jag var överlycklig imorse och tog de hur lugnt som helst. Sen när jag ringde kajsa och fråga vad hon höll på med så trodde jag klockan var 9. Då sa hon att man ställer fram klockan att man förlorar en timme... då var ju klockan 11. fan! De känns ju som jag har förlorat tid hela dagen...

jaja, nu ska jag sova!
de var iallafall en snabb resumé av min otroligt händelserika dag!
guten nacht!

Earth Hour!

Ikväll är de världens största klimatmanifestation, klockan 20 30 släcker många miljoner människor lamporna för ett ljusare framtid och ett bättre klimat.

Så ikväll tänkte jag släcka lamporna i en timme för att vara med i Earth hour.
http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1196404-earth-hour-2010-startsida

De här väl härligt att tänka lite på klimatet!
De är bara en timme och de är väl ingenting för att hjälpa till mot en bättre miljö:) Va med du också! :)





Sol och snö, kan inte bli så mycket bättre! Om man måste vara rädd om de man tycker om:)

Godmorgon

vaknade upp imorse med att pappa hade jordbävning och satt på radion på högsta volum och pratade HÖGT! Så jag är sur just för tillfället för jag har inte fått sova så länge som jag ville, jag skulle få sovmorgon men de sprack ju....

Igår hade vi tävling här i åre. De var bra underlag och ganska dålig sikt. Men de blev bra tävlingar och de gick fort, dock lite jobbigt att åka två tävlingar på en dag men de gick ju fint...
Idag snöar de ute, idag ska grabbarna köra två tävlingar, hoppas de går bra och att de får bra tävlingar!

Idag ska jag först och främst äta frukost sen ska jag gå ner och fixa mina skidor. Sen åker jag och hämtar Kajsa vi ska enr på byn och kolla på PEAK rean, den startar tydligen idag. Kan ju vara lite roligt! Sen åker vi och kollar på grabbarnas andra åk/ första tävlingen i backen sen vidare till en mässa på holidayclub där Carrera har mässa.

Sen efter lunch åker jag tillbaka till Östersund!



Här är en bild på mig och frida i juvass i somras! :) Länge sedan jag träffade Fripp nu, Hoppas vi ses snart. Aldeles för länge sedan!!!

Åre Åre Åre

Sitter här i stugan i åre, har haft en härlig helg! Jag tycker de är så skönt att komma upp till Åre. Jag känner ingen stress här utan de är bara härligt att vara här. Man hinner så mycket på dagarna här, idag har jag varit ute hela dagen i backen och sen har jag varit på gymet ett pass. Fixat och trixat lite i stugan!

På onsdag ska jag köra två fistävlingar här i störtloppet, de ska bli roligt! Hoppas att de blir bra väder. IDag blev de bättre och bättre väder hela dagen. Är väldigt trött just nu, ska nog snart gå och sova men först ska jag glo på tv och hänga med kajsa som har tittat förbi :)


bamse sitter och kollar när jag vallar skidorna, han är alltid med där de händer!!!! ♥

Bilder sen Kranjska Gora, Ec-final

Hej alla glada! Hoppas ni har de bra därute, jag tränar på och har varit i björnrike i två dagar i rad nu! Det har varit bra förhållanden och slalom har stått på schemat bägge dagarna. Jag har jobbat mycket med tekniken och tycker att de blir lite bättre och bättre. Imorgon blir de gustavsbergsbacken (GB) Backen här på frösön, nötakäpp.com

Är så himla trött just nu, de går som i ett varje dag. Så nu ska jag gå och lägga mig tidigt. Så För att inte skriva för mycket så får ni se lite bilder sedan EC-finalen.


Ett stort grattis till Emelie som kom 2a i slalomcupen och Sara som kom 3a på slalomtävlingen. Grymt!


Brudarna på plats i soliga Kranjska Gora!


Backen, är brantare än vad de ser ut... men otroligt härligt backe!


Nina och Jag!


De var himla roligt att Krickon var med oss på denna tour!! Saknar tourandet med henne:)


och sista bilden pryder johan som var helnöjd med året som har gått förbi men en svindlande fart!


Gonatt!

Östersund

Idag har jag varit och tränat med Otto i frösöbacken, de var kanon! Vi körde kortkäpp och friåkning, precis vad jag behöver! Jag behöver börja om lite från början, hitta teknik utan att stressa. Jag var helt själv i hela backen, sen dök Björn Lison upp, de var väldigt oväntade och roligt att säga hej!

Sen åkte jag hem för en snabb lunch och vidare till slingan där vi spelade hockey. De var bra väder och gick bra att åka förutom att jag inte har någon klubba så jag får låna en bandyklubba som är kass.... Men de var roligt iallafall och de är väl huvudsaken ;)

Efter de blev de till att fixa lite skidor och sen åkte jag hem och bakade.. länge sedan jag bakade nu. De var roligt men jag hade en hel del problem efter vägen, mina nyinköpta muffinformar (Åhlens) var inte så stabila så smeten ville inte stanna kvar i formen... panik och ett försök att rädda muffinsen med extra muffinsformar gick galant! Sen så skulle jag vispa min topping så gick skeden av... Sen så hade jag köpt en sprits för att göra en snygg glasyr... de slutade och började med att inte funka, så jag blev less och använde den inte. Kajsa var under hela tiden stamgäst och hade ett gott skratt genom hela bakperioden. Resultatet slutade trots allt ganska bra, de blev goda och kajsa var nöjd med smeten, hon gjorde även de rosa hjärtarna på muffinsarna:


hahahah, så snygg bild!!!!



Europacupfinalen

Hejsvejs! Sitter här i Slovenien i Kranskja Gora och ska köra slalom och storslalom, europacupfinal. Sitter och funderar över att tiden har gått så otroligt fort att de redan är europacupfinal...

Har varit här nere ett litet tag nu.. de har varit bra väder och jag har tävlat två slalom och en storslalom, de har gått lite upp och ner, storslalomen tyckte jag ändå gick bra! Hade en underbar dag i St:Anton också, åkte friåkning med strålande SOL! :)

Imorgon är de storslalom på schemat och jag har nummer 30. De ska tydligen vara balkat här så de låter ju fint tycker jag. Hårt underlag är alltid trevligt! Sedan har de inte brunnit i min väska nått mer så de är bra... Kläderna luktar fortfarande rök, men de börjar också gå bort efter mina försök att vädra kläderna.

Nu ska jag packa min väska inför morgondagen! Två dagars race återstår på denna tour, som också är den sista touren för denna säsong här nere i Europa!

Sitter på X2000, och väskan har smält!

Den senaste Nyheten är att min väska har nästintill brunnit. Den är som smält av att den stod bredvid ett element. Helt otroligt, tågpersonalen kom sprang här och frågade om de var någon som kände hur de luktade... - nää jag känner ingenting! Hehe, ja och sen var de i själva verket min väska som låg därute i gången och puttrade bredvid elementet. Så när jag gick ut och öppnade min väska som kom de en våg med röklukt och smält plast. Ja, de var några tröjor där om blev svarta och de luktade pyton! Ja, så nu har man förstört halva väskan... SOm tröst på såren kom den en tjej och gav mig 150 kr i tågkuponger, men vad hjälper de!? Jo jag fick två tidningar och två godispåsar. Bättre än ingenting alls! Ja, inget att gräva ner sig i... man kan ju inte göra nått åt saken nu iallafall! Jag kommer nog lukta rök hela resan, men de är väl nått mina lagkamrater får vänja sig vid :)

Sen så tycker jag att de är väldigt skönt att sitta på X2000, de finns internet och så kan man sitta och filosofera... haha vet inte direkt vad jag sitter och filosoferar om men de är alltid trevligt att ta sig en liten paus. De är alltid så stressig och 5 timmar i tåg är inte så farligt när man sitter med datorn! :)
Mamma var så snäll också att beställa lunch till mig på tåget, så nu sitter jag och väntar på servering! Jag har de bra med andra ord, förutom min väska! Sitter bredvid krickon också, men hon har försvunnit nu ett tag. Gick och satte sig vid Johan istället, kanske för röklukten!? ¨
Nä nu börjar jag känna hungern! Ska bli gott med mat. Vad kan de bli!? Någon micromat som är alldeles seg och överkokt.. mmmmm. Nä men jag tror att X2000 har hyffsat bra mat iallafall! :) Jag väntar med spänning!

Sen så ska jag lägga in ett videoklipp ifrån Örebro!  är så otroligt söta, jag saknar er!




Örebro är härligt

Jag trivs här i Örebro, vara med mina gudbarn är ju jätte roligt. Har varit och hämta dom på dagis två dagar nu och har bakat och fixat.. jag känner mig som en nanny! De har varit roligt att vara här i 5 dagar och göra lite annorlunda saker! Sen är de härligt att träffa syrran igen också var länge sedan nu, alldeles för länge sedan!
Nä, jag har de så bra! Men imorgon åker jag vidare till Östersund och min lägenhet! :) Kommer sakna de här nissarna!

Här kommer lite bilder ifrån idag :)


Här sitter vi vid matbordet! :)


Elliot med en peruk på håret, han blev så gullig.. ser ut som en lite trollnisse :)


Wilmer så himla söt o go!! :)


Jag och Wilmer är ute och åker i Storstenshöjden! De var kallt men Wilmer tyckte de var hur roligt som helst och åkte upp och ner hela kvällen.

1 Mars 2010


Första mars idag och Just nu befinner jag mig i Örebro hos min syster och hennes man och barn! De är roligt att vara här, få lite energi av barnen som vaknar alldeles för tidigt på morgonen. De är bra dock, för dagen blir så otroligt lång. Man kan göra så mycket! Sen blev Wilmer sjuk mitt på dagen så jag blev tvungen att hämta han tidigare på dagis, Marie trodde han bara kände sig sjuk för att jag var här. De var roligt, fick vi lite extra tid tillsammans. När vi kom hem bakade vi sockerkaka och kollade på Långben & Kalle Anka. ☺

I helgen var jag i Borlänge, de var enligt mig helt värdellöst underlag. Men en bra skidåkare måste ju kunna åka allt, så de måste jag träna på. Att åka mjukt! Sen hade jag otur andra dagen eller ska man kalla de klantigt!? Jag gränslade första porten, aah kan man göra de!? Ja svaret är ju tydligt, JA de kan man! Pinsamt! Men någon gång i sin karriär måste man ju göra de också, haha ja jag kan ju bara skratta åt de!

Idag har jag gjort årets värsta träningspass, har varit ute och sprungit i snöstorm… alla bilar som åkte förbi måste ha trott att jag var helt dum i huvudet. För de första såg jag nästan ingenting för snön åkte rakt i ögonen och för de andra så var de så mycket drivsnö på vägarna så att mina ben kändes som betongklumpar. Jag var alltså ute och sprang i total snöyra! Kom tillbaka till huset helt slut, men de är väl de man ska vara efter ett träningspass! Ja, nu är jag nöjd att jag gick ut i alla fall ☺

Sen är de otroligt jobbigt att umgås med barn hela dagarna, de går i fullfaaart! Så ikväll blir de tidigt för mig, jag måste ju vara pigg för en ny dag imorgon! Träning, hämta barnen på dagis och så ska jag laga mat. Jag är Nanny Veronica! ;)


Glömde att berätta att sista storslalomtävlingen i Andorra gick kanon! Jag är asnöjd, andra åket var kanon! De är så jag ska åka!

RSS 2.0