Rhodos Nästa!!

Så nu sitter vi här igen, jag och maja på tåget påväg till stockholm. I år firar vi 5 årsjubileum på vår årliga resa de firas med att åka till Rhodos och All Inclusive!! aah vi välkomnar semestern med öppna armar!!
Dock kom de en liten motgång iform med att majas hals har svullnat upp till de dubbla. Men hon knaprar tabletter nu så hon är snart piggare, annars blir de kaffe/koffein.ja för hennes del! Eller så får jag utforska ön själv! Men de behöver jag nog inte vara orolig för.



Så nu mina damer och herrar, tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av lite semester!
Ha en toppen veckan!
De ska jag ha!
Kram Veronica


slut

usch jag sitter här hemma i soffan på Alnö och är helt slut. De har varit en jobbig träningsdag, jag har överlevt dagens 20 minutersintervaller. De är jobbiga, herregud vilken mjölksyra o ja vet inte vad jag ska skriva... de var jobbigt helt enkelt:)
Mmm men nu är de avklarat och är är jättenöjd. De jobbigaste träningspasset på veckan är över o imorgon är de ju fredag. Inte vilken fredag som helst utan de är midsommar!! wiiie, jordgubbar o sill o blommor! Dansa grodorna kanske? Ja de blir härligt med midsommar men hoppas bara vädret är med oss!
Annars skulle man ha storhandlat på "sova" där man fick pengarna tillbaka om de regnade på midsommar, de hade varit gött om man satsade alla kort och vann tillbaka allt. Haha, ja drömma går ju! de lär ju vara en liten hake som inte reklamen på tv visade såklart!

Imorgon blir de träning och sen blir de midsommarfirande för hela slanten.
Usch jag sitter bara här och gäspar, kanske ska gå och sova, men klockan är ju inte alls mycket!?
Ja ska väl försöka hålla ögonen uppe ett tag till!

Ha en underbar Midsommar!
Hoppas ni äter mycket bubbar, "jordgubbar" :)

Onsdag morgon

Vaknade imorse att solen stekte på rutorna, underbart! De ser till och med ut som att de kan bli bra väder idag. Här uppe i Östersund händer de inte så mycket förutom träningen. Fick lite sovmorgon idag, så kl 11 ska jag vara på vintersportcentrum och köra intervaller.

Jag och Maja bokade en resa här i veckan också, vi åker nästa tisdag. Så de blir härligt, få lite sol och bad i en vecka. Kan man behöva!

Snart är de midsommar också, tänk vad tiden går fort. I måndags var ju den ljusaste dagen på året. Så i morgon åker jag hem till Sundsvall. På söndag fyller mamma år!

Var hemma i helgen i sundsvall och i söndags så åkte vi lite i den nya båten. De är bra härligt att vara ute på vattnet! :) lovely!

UVB strålning?

vilket fantastiskt väder vi har i Östersund. Imorse vaknade jag med att se spöregnade ute, de är verkligen snorkallt ute!! jag har aldrig varit med om att de har varit så kallt i mitten an juni. Men de kanske är därför jag är så långt upp i norr! Idag har träning stått på schemat som tur är att jag tränade inomhus så de gick inge större nöd på mig.

Skrev ett inlägg som jag trodde att jag la upp men de visade sig att de hade försvunnit. De var ju trist. Åkte till Sundsvall idag ihopp om att de är bättre vädre här på norrlandshawaii, ett plus har jag sett, de regnar inte iallafall. Imorse trodde jag allvarligt talat att de var underkylt regn! Usch jag blev så deprimerad, min kropp och knopp behöver sol! UVB strålning vart är du?

Idag fyller min kära vän Anna Swenn Larsson 19 år, stort grattis till henne! Jag måste bara lägga ut ett av mina favoritklipp. hehe de får mig att skratta när som helst!



vart är värmen?

fortsätter att vara kallt i Östersund. I två dagar har frida varit här och hälsat på. De har varit roligt att ha henne här. Hon har varit och testat de nya maskinerna. :) Idag var vi iväg och cyklade en sväng på frösön, de var en härlig tur. De är så härligt att cykla ute :)Hoppas hon kommer hit nå mer i sommar! alltid lika roligt!

I helgen när jag och kajsa var ute blev de en lite längre tur än planerat, vi kom hem efter 3 timmar och 45 minuter, var ganska trött efter den rundan! De var ett riktigt äventyr!! :)

Nu sitter jag och försöker skriva ner träningsdagboken som jag inte har fyllt i på jag vet inte när.. ca oktober. jaja nu tänker ni att jag inte kommer kunna skriva eftersom jag inte kommer att komma ihåg. Men saken är den att jag måste fylla i på internet, har de skrivit i en bok. Men de tar så sjukt lång tid och är så fruktansvärt tråkigt så jag vill göra allt annat iställe. Jag har skrivit en månad nu iallafall, imorgon får jag väl skriva några till månader... tar ett steg i taget.
Ska väl försöka skriva lite mer sen ska jag gå och lägga mig ganska tidigt, blir trött av all träning :)

Så nu tycker jag alla gör soldansen så östersund kan få lite sol o värme!!!

Lördag morgon!

Östersund bjuder på lite halvdåligt väder, idag ska jag och kajsa ut på en långtur med cykeln. Vi ska cykla frösönrunt med mountinbike. Vet inte hur lång tid de kommer att ta, vi ska springa en sväng också. Så de blir intressant! Idag hade jag sovmorgon, vaknade första gången vid 6 och var ganska pigg men somnade om till 7 då jag vaknade igen, tvingade mig att sova en timme till! Så de var skönt, idag har jag sovit länge!

jag hade som hoppas på bra väder idag, dock hörde jag igår att de skulle regna så de är ju en himla tur att de inte regnar idag, lär ju börja göra de när vi sitter på cykeln! De förvånar mig inte ett dugg!

Imorgon kommer frida till mig och hälsa på, de ska bli superroligt! Hon ska hit och träna lite och stannar i 2-3 dagar!

Nu ska jag byta om och fixa lite fika till vår cykeltur, vi åker iväg om en timme!
Ha en trevlig helg!

Läger i Storstan

Godmorgon!
Läger på bosön står på schemat just nu. Vi har haft 2 testdagar på bosön där vi har haft sponsormöten och mycket snack. De är som varit fullt upp och inte så jätte mycket tid till annat, men de är så de är på sponsorläger. Igår kväll var vi på fjäderholmarna och åt en godmiddag. De var väldigt vackert därute!
Just nu sitter jag i bilen påväg till Östhammar norr om Uppsala där vi ska vara hela dagen och testa Audibilar. Vi ska få lära oss att köra miljövänligt och alla olika inställingar som finns i bilen som jag inte ens är nära att veta hälften av. Sen kanske vi får testa några roliga bilar, är väldigt sugen att testa en R8.

Imorse när jag vaknade och kollade ut ur hotellet så var de helt spegelblankt på vattnet och helt blå himmel. Lööööv it!
SÅ idag blir de en varm dag, tänkte sätta på mig shorts imorse men jag ska skona alla och se mina vita ben. Men jag vet inte om jag klarar av en hel dag med denna värme. Ska inte klaga för jag tycker de är helt underbart att sommaren har kommit!!! Mycket varmare här nere i Stockholm än i Östersund.

Hoppas ni alla har en bra dag!
Hörs sen!

Turist, javisst!


hmm... ligger stockholmsskärgård i innerstan?


taxi, buss, randig tröja? Ja man finner allt i Storstan!




Hehehe!

3 Juni

Så nu kommer en kort liten resumé. Träningen funkar otroligt bra, jag har de jättebra häruppe. De är hård träning och de passar mig. Varje dag försöker jag pressa mina gränser, vilket är lite svårt för jag känner mig inte allt för stark att pressa ut de lilla sista. Men övning ger ju färdighet som de sägs...

Idag är de sista kvällen Maja är här innan hon åker ner till Linköping igen. De har varit roligt att ha henne här de här veckorna även fast vi inte har hunnit ses så mycket. Men de är ju sommar snart! åååh vad jag längtar till bra väder, jag känner mig lika vit som snö! :)

Ingen volleyboll har de blivit än heller, de är ju för dåligt :) Skääärpning!!!

Nä nu ska jag sova, börjar ju träna 8 imorgon bitti och innan de ska maja till flyget!
Gonatt!

RSS 2.0