Andra dagen

inställd...
Trist men sånt händer ibland, de var blåst och nysnö som gjorde att dom inte öppnade glaciären idag. Men vi har haft annat för oss såsom, styrka, utfortska byn, möte, film och massa internettid!

Men imorgon ska de bli bra väder och då blir de åka av. Här får ni njuta av lite fina bilder av dagen, annars så diggar jag vårt gym här i saas fee =)













Skidfix är ju också ett måste!!

Första dagen på snö!

nu är första dagen i backen avklarad, oj oj oj vilken dag de blev.
De började med att väckarklockan ringde 06 30 och jag o sara vaknade hyffsat pigg. Frukost sen den långa vandringen till liften. Jao efter som de är så hög höjd här uppe så är de jobbigare att gå än hemma speciellt när man har all utrustning, men framförallt blev de varmt!!! Vi bor på ett annat hotell nu, första gången för mig faktiskt, de ligger ju så långt ifrån liften som möjligt! lite extra motion är ju alltid bra!
först och främst klarade vi av den obligatoriska köööööön som är flera km känns de som! o 2 kabiner och ett tåg senare var vi uppe på glaciären, de var strålande sol och hårt underlag! fantastiskt!!!!

De har varit en grym första dag där vi har för de mesta åkt massa friåkning med övningar. Sen har jag ju bytt märke också, jag ska köra på HEAD nästa år så de var extra spännande för de var första dagen jag kände på den slalom modellen, jag tror de kommer passa mig alldeles utmärkt!! :)

De blev en lång dag på berget där många åk gjordes. Sen blev de lunch och fysträning iform av 50 min jogg i bergsmassiven här i saas fee + bål. Nu har vi precis duschat och väntar på möte och maaat!!



Eklund smaskar i sig lite fika mellan åken!



Swenne är överlycklig att vara på snö!


Sara är alltid redo för nya äventyr!


Frida övar tydligen posen inför bilden som jag trodde skulle bli en fin bild, men icke...


japp de här blev resultatet! men jag gillar dig ändå fripp!


Tessan pratar med otto "tuppen " ottosson!


Tack för idag, de har varit en grym dag på fjället!!! jag gillart!!

Välkommen till Saas Fee!

Nu är vi framme i saas fee! De har varit en lång och rolig trip hit! de ska bli så kul att åka skidor imorgon! Är laddad!
Hoppas de är bra väder bara:)

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg då jag har massor att fixa inför morgondagen!


Jao vi är iallafall glada över att vara framme :)


Huvudstaden

Tjena!
Nu har jag kommer iväg och har hamnat i Stockholm, imorgon bär de av till Saas fee och första lägret. De känns som de var ett tag sedan man åkte skidor nu! Men de ska bli sjukt kul att stå på skidor igen! Känner mig mer laddad än på länge!

Just nu är de jag och Anna swenn som är på tour, vi har ju roligt som vanligt. Ska snart åka in till stan  och kolla läget där, de är fint väder i stockholm. Mycket bättre väder än Östersund, där de för övrigt regnar!

Vi har installerat oss på hotellet nu och ska väl ta oss i kragen för en liten spontantrip till staden! De kan bli interssant! Se vad vi hittar för roligt där!



tummen upp för vass!

Jag hör av mig om de händer något roligt! :)

Gonatt

nu ska jag fortsätta att måla mitt skrivbord o sen ska jag sova.. måste verkligen börja packa min väska också inför skidpremiären, den ska vara hos otto imorgon! Jaha, de är bara att sätta igång med de då!
Bakade brownies ikväll också, de blev supergoa! MUMS!

Nä jag har faktiskt inte tid att sitta här o skriva!
Vi hörs imorgon!
gonatt!


saknad

var och hälsade på dig igår, för första gången vid din grav. Den var så vacker! 9 april förra året var då du försvann ifrån oss. De har inte gått en dag utan att jag har tänkt på dig, de har varit ett jobbigt år. Även fast man inte ser på mig, så är saknaden ifrån dig den värsta jag har varit med om. Alla minnen, alla stunder vi har spenderat, allt vi har snackat om, min tränare, du förstod mig, du kände mig. Att alltid kunna ha någon att ringa, tänker ofta på dig när jag sitter i bilen, de var ofta då jag slog en pling och vi diskuterade massor av saker. De betydde otrolig mycket...

Du var med mig på min första WC start i reiteralm, tillsammans med mamma och pappa var du min största supporter, du trodde på mig och du tror fortfararande på mig. Glad, knäppte bilder, kameran, allt som du har sagt, jag vill ha repris. Även fast jag vet att jag aldrig kommer se dig i mitt liv igen, de gör så ont att säga de.

Livet har alltid sin gång och jag kommer föralltid bära med mig mina minnen ifrån dig!
saknaden är enorm
vila i frid min vän, Bengt-Erik "bengan" Nyhlén


utflykt i Åre

jahapp, idag har jag och Anna varit ute på utflykt i Åre. Vi började ifrån stugan och åkte ner till byn och pumpade däcken på macken efter de startade vårt äventyr. Backen upp till Ullådalen måste vara bland dom segaste backarna som går att bestiga.. ja de trog ett bra tag innan vi kom upp till liften. Vi skulle ju upp till skutan, de var vårt mål men vi tänkte ju säkert som så många andra att de finns nog en bra väg kanske till och med en genväg!? ja man ska aldrig gå där man inte är säker på att en bra väg finns, vi hamnade såklart bland myrmark och bäckar... de blev totalt fel och efter ett tag så vände vi och hittade oss till något lättare terräng.

När vi hade cyklat / gått en lite bit där de inte gick att trampa (uppför) hela vägen i ca 2 timmar då kände vi att benen var ganska trötta så vi tog oss en fika och bestämde att börja bege oss hemåt.. så de blev inte hela vägen till skutan men en bra bit och ett tappert försök.

Efter vårt lilla äventyr duschade vi och gick en promenad till byn.
Nu har vi ätit en god middag med efterrätt och ligger utslagna framför tvn. Ebba är här och hälsar på, så de blir en trevlig tjejkväll här!

ha en trevlig lördagskväll:)
Söndag imorgon = vilodag!! naaajs!

18 30 TV 4 mitt/regionalt ikväll

klockan närmar sig 12 och jag har redan hunnit med två pass, de gick som smort idag! Allt bara rullade på så jag körde båda passen direkt! Jag är supernöjd! De blev ett benpass/överkropp och ett intervallpass.
Tidigt imorse var de typiskt Östersundsväder, kallt och blåsigt! Men nu börjar de spricka upp och jag ser till och med solen utanför mitt fönster:)

Idag ska jag och Anna åka upp till åre, vi tänkte först cykla upp. Men kom på att vi inte får med oss så mycket saker så vi tar bilen så får vi cykla mountinbike när vi väl kommer upp till åre. De ska bli härligt att komma upp till Åre över helgen, hoppas bara att de blir bra väder! :) Allt blir så mycket härligare då!

Ja så fick jag ett sms om att vi ska sändas ikväll, på tv4 mitt! Så ni som bor mitt i landet kan slå på tv och kolla när vi tränar! De är ju ett lite udda reportage där jag råkar svära o så... inte med mening, jag råkar bara vara så tydligen!

Hoppas allt är bra, nu ska jag fortsätta måla mitt skrivbord som var träfärgad med som kommer bli vitt!! Ett litet
projekt! :)


Bamse tar sig en powenap, visst är han söt!! :) hehe

Underbara Augusti

I helgen var de drakbåtsfestival hemma i Sundsvall, Carro kom och hälsade på vilket var väldigt trevligt! Vi tränade och hade de mysigt hemma på ön. Vi hann med en tjejkväll hos sara där mkt surr utlöstes, kommer sakna brudarna när dom idag åker över till Boulder! Brukar ju alltid dröja många månader innan man ses igen! Eftersom de var mina sista dagar hemma passade jag på att klämma in lite träffar med nära o kära. De blev en sväng till min kusin Evelina som fick barn den 2 augusti. Stort Grattis till Edvin! En otroligt söt pojke! 



Men igår packade jag ihop mitt pick o pack och kände att jag hade varit i Sundsvall ett tag så jag längtade lite tillbaka till blåsstaden Östersund! Kom hit förrgår kväll med en massa bagage! Förväntade mig att de skulle blåsa o vara kallt så jag hade börjat packa upp höstkläderna. Men ack vilken nitlott! De är fint väder o Östersund visar sig ifrån sin fina sida! Helt fantastiskt!

Har varit på gymmet på morgonen och nu samlar jag mina krafter för att gå och cykla intervaller, mmm jag längtar! De ska bli så skönt när jag drar sista tramptaget runt! Mina intervaller idag är fruktansvärt jobbiga… men de är bara att bita i! ☺



Börjar så smått att längta tillbaka till skidbacken, vill komma iväg och åka nu! Nu är de bara en vecka kvar ☺ Föresten, de har jag glömt att visa er, jag och anna holmlund var ju med på tv 4 mitt förra veckan. Om ni vill se klippet ska ni gå in på denna sida.. ni får kopiera och klistra in i webbläsaren, jag har inte orkat lärt mig hur man gör snabbkommando på de än.:)

http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/sundsvall?videoId=1.1744159


Onsdag 11 aug

Imorse när jag vaknade var de sjukt tråkigt väder ute, Men ju längre fram på dagen destu bättre väder blev de... så ikväll blev de riktigt fint! Förutom att jag har tränat idag så har jag varit på massage hos kicki här på Alnö. Hon är grym, de var också välbehövligt eftersom mina muskler behövde lite kärlek!

Ikväll har jag också börjat att städa i mina lådor härinne på rummet, tror inte jag har gjort de sedan i början av 2000 talet. De finns mycket smaskigt vill jag lova, ska fortsätta nu så de blir inte ett långvarigt inlägg!

Imorgon blir de en lite pressdag här hemma, Dagbladet kommer och TV4 mitt. De blir lite spännande, jag återkommer om mer information om detta! Hoppas de blir en fin dag så de inte blir regn och skit..

Ska forsätta med röran jag har börjat med... de tar ju sin tid!!!


Tillbaka till bloggen

Todiloo!! Nu jäklar var de ett bra tag sedan jag skrev här! Ska börja komma igång nu igen! Den senaste vekan har jag varit förkyld så jag har inte kunnat träna! De har varit så otroligt tråkigt att inte kunna träna, men vad ska man göra, kan ju inte träna ändå! Risk att bli värre är ju ganska stor.

Så den senaste tiden har jag varit hemma o en sväng i Östersund, har tränat för de mesta förutom nu när jag har varit sjuk. I helgen var de Roxette här i Sundsvall o de var bra, inte överdrivet bra med de var helt klart värt att se! :)

Igår gick jag och la mig klockan 21 och vaknade klockan 8.. sov en herrans massa timmar, de var skönt! Känner mig dock väldigt pigg idag så de var helt klart värt de!

Anna Swenn var också en sväng och hälsade på, Vi hade träningsläger och gjorde lite filmer! Ska väl ta o lägga upp dom också så ni får se :) Vi hade de roligt med massa träning och skratt :)


En härlig sommarbild ifrån Alnö!

Sitter just nu och väntar på Anna Holmlund, Ska börja dagen med ett gympass! Känns kul att jag är piggare!!
let´s go!!!

RSS 2.0