Soldeu, Andorra!

Dagen har varit intensiv och hunnit med ganska mycket tycker jag...
De började med att vi inte fick upp vår vallabod, gubben som hade nycklarna kronglade i ca 25 minuter innan vi fick tag i våra skidor. Så när vi kom till träningsbanan så var den så gott som uppkörd redan, eftersom alla nationer körde på samma ställe. De är lite konstigt här för de är nästan inga människor här.... Imorgon är de 52 startande, vart har alla tagit vägen!?  Svenska nummer imorgon, Sara Hector 6, Jag, 34, Emelie Wikström 27, Nathalie Eklund 43, Anna Swenn Larsson 46. Ett starkt gäng med gott humör! Jag tror på oss imorgon! De är dock lite mjukt i backen men de känns som vår här och hoppas att solen kommer fram :)
Här kommer lite bilder sedan dagen


Här är vi lite less att vi inte kommer in i vallaboden...


Jag fick en kram av Anna!

Vi sitter i liften påväg upp på hangåkning.

Målbranten, ser den inte helt fantastisk ut? jag längtar tills jag får köra den imorgon! :)

Sen på eftermiddagen passade vi på att besöka ett wellness center. Där vi badade, tog en snabb visit in i bastun och sen åkte hem. De var härligt!
Imorgon åker efter tävlingen åker vi mot Zurich som är ca 11-12-13-14 timmar bort beroende på hur trafiken ser ut. Wihoo loockande.

Jag hoppas och tror att jag hinner se Damernas OS Storslalom, för de vill jag inte missa! Jag ska hålla alla mina tummar och tår för er tjejer! Ni är bäst!!!

La Molina

Ett ställe där jag gillar, ett ställe med bra skidåkning, ett ställe med sol! JA nu är jag tillbaka här i Spaninen, La Molina rättare sagt! Sist jag var här kom jag 13 i Världscupen Storslalom. De är mitt bästa resultat! Bra minnen sprider sig i kroppen när jag tänker på de här stället.
Nu är de slalom som står på schemat, inte Storslalom som jag åkte när de gick så bra!

Men de känns bra att vara här, hoppas att de går bra imorgon och att jag lämnar alla negativa tankar och bara ta fram positiva. Någon gång måste dalgången vända! NU!!

De blir ett kort inlägg idag, redan imorgon åker vi vidare till Androrra och åker en storslalom i Soldau. Jag hoppas på SOL! Men spaninen kan bjuda på sol! :)

Här är gänget som är på turne:


Jag, ser ut som ett troll
'
Sara!

Nattis!

Emelie, solar :)

Och Anna, hon gillar godis :)

Grym dag!

SÅ kanske ska videoblogga lite mer då.....

Sitter som bänkad hela tiden med tv i högsta hög och datorn hänger också med! De är OS och de är svårt att göra nått annat, jag kan som inte riktigt släppa blicken ifrån tv.. rädd för att missa nått! Måste passa på att hurra för Anja för henne idag! Hur grym som helst som ställer upp dagen efter en sån otroligt otäck crash! Jag är mycket mycket imponerad!

Idag har jag varit i Åre hela dagen, åkt storslalom på förmiddagen och fick några riktigt bra åk! Väldigt kul att åka skidor tycker jag när de går bra att åka, sen var de en STOR sol som lyste upp Åre idag. Jag njöt av fulla muggar! Sen åkte jag friåkning på eftermiddagen med Markus.
De har varit en bra dag och de var länge sedan jag gillade att åka så mycket som jag gjorde idag!

Sen blev de lite skidfix och nu sitter jag framför tv... lagar middag nu! Blev en sen middag, sen måste jag börja packa! sista ordet idag blir iallafall att jag gillar SOL!!!

Lite smått irriterad Veronica

Sitter här och kollar på Skidskytte och tycker de är fantastiskt spännande! OS är vart fjärde år så man måste passa på och kolla lite. Kalla gjorde en helt fenominal insatts igår när hon tog sitt OS guld:) KULKULKUL!

Idag har jag varit här i Gustavsbergsbacken och kört slalom, de var fint i backen och var där ifrån 9- 15 så ska snart gå och lägga mig. För imorgon ska jag åka till åre, träning!:)

Sen så tog jag bort mitt sista videoklipp imorse. Jag skriver inte den här bloggen/videklipp genom att vara taskig mot folk, de är enbart roligt och på skämt! Ni som INTE tycker att de är roligt eller intressant så förstår jag faktiskt inte varför ni går in hit och kollar... Så funderar helt på att sluta med videoblogg efter de... tappade suget och intresset!
Dock vet jag att de är uppskattat av många... synd bara att en kommentar kan sabba för er.

Tyskland

Sitter här i ödesmarken, känns de som iallafall. Kom till Tyskland igår! VI har tränat här idag, i Hinterreit, de är en grym träningsbacken så de blev otroligt bra träning.

De roligaste som har hänt den här resan var när Anna checkade in sitt pass i väskan igår på Arlanda och hör och häpna, ID korter också!!!!!! Ja, hennes panik är svår att beskriva, men hon gav oss ett ganska stort ororsmoment, men när hon var på planet så blev de en ganska rolig grej :) haha bara hon kan ju lyckas med de! Sen när planet skulle lyfta så började de att droppa in vatten ifrån flygplanets tak... Annas ögon blev större än en fladdermus om dem nu har stora ögon! :)

Imorgon ska vi tävla i bland de flackaste backarna som jag har kört i, de har inte gått så bra i denna backe förut. Men imorgon är de en ny dag och nya möjligheter! Blir spännande! Har nummer 35 imorgon! Tror de blir grymt!! :)

De är en snabb visit här nere i Europa för redan på lördag åker vi hem till Svenska marker igen!


Lene och Jag i backen!

Håll tummarna imorgon för bra väder och bra åkning! Storslalom Europacup står på Schemat. Dagen efter är de slalom i Leggries, jag gillar den backen!!! :)

PULKA RACE!


mer med bildbevis

Nu är jag framme i Fjätervålen. Ska tävla här i helgen. Fick en kommentar igår om bild bevis på städningen och semlor, hmm ja jag får väl skärpa mig med bilderna för jag tog tyvärr inge bevis.. Men jag lovar, när jag kommer hem till Östersund så ska jag knäppa fler bilder. Jag vet att de är mycket roligare att läsa blogg om de är lite bilder med, för de tycker jag också.. så jag ska bli bättre på de :)

Bor med Erika här i Fjätervålen, vi har precis varit ute och åkt lite pulka, de var väldigt mjukt i vår pulkbacke...SÅ vi kom på den briljanta idén att balka. hehe, vi hämtade alla vattenflaskor vi hade och gick ut och sprutade lite vatten. SÅ vi får se över natten hur resultatet blir... Men jag är spänd av förväntan, de kommer gååå fort imorgon :) Inte bara i backen utan i pulkbacken också!! hehe :)


Ja mellan alla kvistar så fick vi oss en grym backe, men några hopp i.!


Och Erika var helnöjd, likaså jag ! :) Imorgon blir de mer fart!!!!!

Semlor & städning

Sitter just nu och försöker ta tag i mitt liv, jag måste städa i min lägenhet!!! Men de är så fruktansvärt tråkigt så jag tror jag dör. Sen ska jag gå på gymmet och träna lite, ska köra med Johanna, hade tänkt mig lite överkropp och bål sen så ska jag gå på Dans. Spännande, har aldrig varit på ett sånt pass...

Medans jag städar idag ska jag passa på att baka semlor! Dock sitter jag och funderar nu när semeldagen där;O hmm.. Så sen bjuder jag på fika för jag kan ju inte sitta och vräka i mig allt själv!!!

Annars så tycker jag de är väldigt skönt att vara i Östersund igen. Har tränat ganska mycket de här dagarna, men mest rolig träning! I helgen åker jag till Fjätervålen, de blir kööng! Hoppas bara att de blir bra väder :)

Hej o hå, nä nu ska jag börja med min dag!
Vi hörs sen!

RSS 2.0