påsken

Påsken var härlig, var i fisksjön och åkte skoter och var med syrran, magnus, alf och barnen. Ingen toalett utan det var dass och vatten (kom ifrån sjön) värmde man upp i spisen. Det var ett lantliv men ack så mysigt.
Efter fisksjön drog jag till åre en sväng och hälsade på mamma och pappa i stugan.
Här kommer lite bilder ifrån fisksjön,

Glad Påsk

Långfredag idag och Påsken är här. Nu skulle det egentligen vara Påsksmällen i Sundsvall vilket blev inställt, jäkligt tråkigt. Det är som en tradition som är så rolig. Men men det finns inte så mycket att göra när snön är slut och påsken ligger för sent. Hoppas påsken kommer lite tidigare nästa år så att snön blir kvar.
Jag och Kajsa har tränat på ganska bra i veckan och ätit bra mat, har träningsverk så det känns bra med påskledigt nu i helgen. Annars har jag sovit massa den här veckan som har varit, det var länge sedan jag sov så mycket. Det var en tuff vecka förra veckan med många tävlingar och sen lite jobb i sälen. Helt klart värt de och det gör inte så mycket att vara trött veckan efter, blev så otroligt glad över den veckan som var.

Sen så har lagen kommit ut i veckan, jag är med mina 4 brudar i Europacuplaget, Anna Swenn, Sara hector, Emelie Wikström, Nathalie Eklund. Det kommer bli toppen. Jag tror vi kommer få ett bra gäng runt omkring oss så det kommer bli super.

Påskhelgen ska tillbringas i fjällen, jag ska snart åka till min syrra som är ca 10 mil härifrån i skogen. Där ska jag åka lite skoter och njuta av naturen:) Sen åker jag nog upp en sväng till Åre där mamma och pappa är för att fira lite påsk med dom också. Ett bra lov helt enkelt.
Jag önskar er alla en riktigt härlig påsk.Motivation

Vilken vecka det har varit, full kastrull. Det börjades med 3 dagars race i Björnrike och Klövsjö. Det var svårt underlag i Björnrike och lite bättre i Klövsjö, men vilka dagar det blev. Jag gjorde mitt bästa punktrace någonsin i Klövsjö. Oj jag blev så glad. Sen fortsatte det till Sälen och jobb med ski funtastic stod på schemat i 2 dagar sen ett race till på lördagen där jag låg 2a efter första åker och slutade 2 efter andra. Shit jag hittade verkligen formen såhär i slutet på säsongen och jag är hur glad som helst för det för det får mig att hitta motivation och inspiration för nästa säsong.


En glad tjej


Mamma kom och hejjade :)


Sälen bjöd på fantastiskt vårväder


Kul med så mycket folk.


hej hej

Vemdalen

Har haft en rolig helg i Åre i helgen. Vi hade möhippa för Therese Borssen, den blev väldigt lyckad och vi hade roligt. Det blev många överraskningar och många lekar. Helgen gick fort om man säger så! Vi var bland annat och åt en jättegod middag på karolinen och hade en härlig spa dag på copperhill.

Så i veckan är det tävlingar som gäller, först ut är storslalom 3 dagar här i Vemdalen/klövsjö. Sen på onsdag drar vi vidare till Sälen och har lite jippon och en slalomtävling. Imorgon har jag startnummer 15 vilket jag inte tror är bra eftersom det ska vara +11. Det som är bra är att saltet kommer att bita förhoppningsvis. Men det är bara att göra det bästa och hoppas att det kommer hålla bra!:)

Nu ska jag sova, är lite trött efter helgens bravader!
Gonatt!:)

Dagens Lunch

Blev hemmagjord pizza, åh så god den blev.
Assmaskig, tog lite vad jag hade i kylen. Det blev hemmagjort pizzadeg och hemmagjort tomatsås, inge halvfabrikat här inte. Det blir så himla mycket godare.
Nu måste jag sätta igång med lite saker jag måste göra idag. Har gjort en helt lista, hur ska jag hinna med allt? får börja bli lite effektiv...


SM Bilder

SM Avslutades i Söndags. Missade medaljer där men jag är ändå nöjd med mitt SM, jag gjorde så gott jag kunde och mer kan man inte begära även fast det är medaljer som räknas i ett mästerskap. Vi hade en fin vecka och mycket trevligt i backen. Tjejerna hade tur med storslalomtävlingen och fick sol medans killarna hade lite mer otur och fick ganska dåliga förhållanden. Slalomen var dålig första åket med efter att solen dök upp och vi kunde salta blev det så mycket bättre.

Så jag måste bjuda på lite SM bilder här som jag tog med min kamera! tycker det blir så himla fina kort med min nya kamera, G12 Canon! Kan varmt rekomenderas!


Sara och Jag efter storslalomtävlingen där Sara fick en Silvermedalj, Grattis!!


Ida kom upp och körde SM, det tyckte jag var helfestligt!


Servismamma bar mina skidor, visst hade man det bra!


Pappa var lite halvnöjd.


Emelie och Sara var glada:)


Min supporterklubb var på plats, underbart!


SM är bara så härligt!


Åre visade upp sig ifrån sin bästa sida under sista dagen av SM.


Otto och Kajsa spanar in grabbarnas slalom.


Jessica som blev 2011 års SM drottning med 3 guld, grymt!!


Såhär såg prispallen ut i SlalomSM 2011.
Och med det avslutat jag min lilla resumé av SM.

RSS 2.0