Gott Nytt År!!

Jag önskar alla ett riktigt Gott nytt år!!
Hoppas att ni får en riktigt bra kväll:)

Vi ska gå ut och käka på en resturang sen blir de nog lite dans:)

Ha en bra afton och vi hörs 2009!!
Det är ett år med mycket glädje:)

Återigen Gott nytt år!!

Sista dagen under året 2008

tvåtusenåtta är ett år där många har upplevt, glädje, värme, kärlek, hat och förtvivlan... ett år som säkert har inneburit saknad av någon anhörig. Själv har mitt år inneburit en hel del, jag ska härmed ta upp mina höjdpunkter för året och säkert kommer jag ha glömt någonting som har varit extra speciellt, men här är en lista som jag kommer på just precis nu:

HÖJDPUNKTER:)
♦ Pallplatser i Europacupen i slalom 2, 2, 3, 3a 
♦ Totalt 3.a i Slalomcupen i slalom.
♦ 22:a I Zagreb WC slalom.
♦ Tour med Åhman.
♦ Studenten och Skivan men alla vänner.
♦ Semester med Maja.
♦ Sommaren överhuvudtaget hemma, Båt med Sara, volleyboll och sol å självklart bad.
♦ Träningen på Bosön.
♦ Resan till Nya Zeeland och mitt bungyjump!!
♦ Födelsedagen 20 år den 8 oktober.
♦ Sölden 19 plats i GS mitt första poäng i WC storslalom.
♦ Östersunds gänget.
♦ 13 platsen i La Molina Spanien i WC GS:)
♦ Livet i laget, vilket gäng!
♦ Julen md familjen, mamma och pappa betyder mycket.
♦ Nu ska ju nyår bli en av höjdpunkterna, let´s goo Frida!:)

Jag har säkert som jag sa ovan glömt massa saker som har gjort mig glad under året. 
Tack alla!!
Den sorliga sidan av året var när min morfar gick bort... Han saknas självklart. 

Ta vara på sista kvällen de här året och kom ihåg alla glada minnen som har fått er att uppleva glädje. 
Så välkomnar vi självklart 2009!!

Boken som jag läser heter "storlek 37 och är en roman av Denise Rudberg" Har nu kommit till sidan 197 och den är hela 336 sidor lång.. snart är målet kommet:)

Gott Nytt år på er alla!


Salzburg

En otroligt fin dag har speglats sig över alperna, strålande sol och gnistrande kyla.
Vi åkte igår efter tävlingen i Semmering som för övrigt inte blev någon trofé för mig del, men skam den som ger sig.
När vi kom fram vid 12 tiden på kvällen var jag ganska trött och sliten och då somnade jag som en stock här på hotellet. Alla vägar bär till rom är en ordspråk som har speglat sig länge runt om i världen, men ack vi hamnade  i Salzburg som är en otroligt vacker stad som jag starkt rekommenderar den som vill på semester och vill uppleva lite kultur:) 

Tänk vad tiden går fort och i morgon är de faktiskt nyår och då ska vi säga hejdå till 2OO8 och välkomnar därefter 2OO9. Jag kanske tar och skriver en rad om årets höjdpunkter lite senare här:) Vore ju trevligt att dela med mig om de. 

I dag har Jag, Maria, Tessan och Anja med besättning tränat i Reiteralm.
Det har varit rull snö och inte vidare bra underlag, med de är bra att träna de också. De blir man bara stark av!

Snart lär vi åka in till Salzburg och äta en delikat middag.
Nu kom jag på vad jag skulle berätta:
Jag, VERONICA SMEDH läser för tillfället en bok, jag har läst en bok av fri vilja i mitt liv innan den här boken som blir min andra bok. 
Ja jag tycker jag är otroligt duktig som nu har kommit ca 18O sidor i boken... ja ibland blir man ju imponerad av sig själv;)

Nu ska jag gå och klä om inför kvällens middag.
Tjing!

Semmering

Jag är en dålig förlorare... Jag hatar att inte kvala på tävlingar. De känns helt meningslöst och man vill göra om varje sväng man har åkt några minuter innan. Men vad gör man om de redan är gjort, ska man blåsa bort de som ingenting har hänt eller ska man lära sig av misstagen eller ska man bara gräva ner sig? Jo jag tycker såhär:
Det är okej att vara sur ifrån en början men vad har man egentligen med sig utav de? Ingenting, de gör bara att folk runt omkring dras ner i skiten och blir bittra. Jag kan erkänna att jag blev bitter efter åket när det stod klart att jag blev 32/33. So what!? alla dagar är väl inte på topp eller. Nä men jag tycker helt enkelt man ska lära sig utav de man gjorde och de i sin tur leder till att man det bättre till nästa tävling. 

Nu börjar jag smälta min dag iallafall och ta med mig de bra partierna ifrån min åkning. Sen ska vi ha lite träning innan nästa tävling så kommer de här bli kanon. För jag är laddad ingen fråga om saken... jag vill verkligen åka fort och de visade ju Lara Gut idag hur man gjorde! Vilket andra åk!!

Imorgon är de slalom och då ska jag verkligen gasa och göra mitt bästa. Jag har inget att förlora utan bara att vinna:)
Jag är laddad!

Vi hörs!

Tomtenissen hälsar

Julkatten Bamse önskar alla en fortsatt trevlig Jul och ett Gott nytt år:)



Enligt mig är han världens finaste katt och han fyller hela 7 år i maj. 
Tiden går fort men han gillar fortfarande tomten;)


GOD JUL

En riktigt God Jul önskar jag er alla!
Hoppas ni får God mat och ett trevligt sällskap så är julen fullbordad:)


Mamma och Pappa frossar Julmat.

Jag i Julens röda färg.

Julmaten är serverad.


Och såklart finns de lite julklappar att öppna ikväll:)

God Jul Önskar:
Veronica:)

Östersund

Äntligen har jag kommit hem till min lägenhet, skönt!
Kom hem sent igår kväll och idag har jag inte gjort så mycket alls, jag har varit och handlat mat:) 
Gott att laga egen mat och inte äta ute hela tiden. Resan hem gick bra men det var lite segt, de tog trots allt hela dagen att komma hem. 

Idag har jag vilodag och ska gå på stan med Sara och kolla vad Östersund har att erbjuda, jag vill köpa en nyårsklänning:)
På fredag åker jag upp till Åre på träningsläger och kanske till och med dyker upp på fistävlingen, vore jätte skoj att tävla lite på hemmaplan. 

Nu börjar jag längta till julen, tänk all julmat och levande ljus med en fin dekorerad gran men julklappar som bara ligger där och väntar på att öppnas...
Julen är en härlig tid som kommer och går en gång om året. Tiden går fort och de gäller att ta vara på tiden. De jag försöker säga med de är att ÄT MYCKET GOD MAT:) 



Barcelona

Nu är vi påväg hemåt ifrån en mindre lyckad slalomdag för mig. Men idag försökte jag ändå satsa och ge järnet, jag fick då lite missar efter vägen och tillslut så vet jag inte riktigt vad som hände, blackout!? Jag brukar ju aldrig köra ur!
"men jag är int bitter" som robert gustavsson skulle säga, de kommer flera tåg och man får inte haka upp sig på en urkörning. De gör väl alla någon gång och det är bättre att gasa än att hålla igen. De har mina tränare försäkrat mig om och de kommer kasta skruvjärn efter mig och jag som någon gång denna säsong ens tänker tanken i att fega.
Nä nu måste jag ju skriva att jag INTE är en fegis i vanliga fall:) Det är bara så att det inte har gått så bra på träning självförtroendet i slalom har hamnat lite i kläm! Men som sagt efter regn kommer solsken och tur är väl de:)
KEEP ON ROCKING!

Min tripp till Spanien blev lyckad och resulterade till mitt bästa resultat i GS genom tiderna, har bara en kommentar till de:
-JAG VILL HA MERA!!
Sen så kommer vi till slalomen som jag börjar känna inombords att de är på gång inom en snar framtid, lite mer träning och tävling på de här så!

Nu längtar jag till Östersund där Sara ska hämta mig på flyget, sen ska de bli himla kul att komma upp till Åre på träningsläger!! JAVOLL som tyskarna hade sagt.

Auf Wiedersehen!

WOW lucky number 13

Vilken dag för Veronica Smedh, jag är supernöjd men min prestation:)
Första åket kändes bra lite safe i branten men i de stora hela var de kalas och att ligga 19 efter första åket, det var då redan personbästa för mig. Sen att jag lyckades göra ett bättre andra åk gjorde hela dagen till en stor glädjestund i min lilla karriär. Att jag slutade 13 till slut var helt otroligt! 

Det känns nästan som jag fyller år idag, många sms ifrån snälla människor som har grattat till framgången har gjort min dag idag:) så tack allihopa, de värmer fint om hjärtat!!:)

Frida fyller 23 år idag en härlig brud i sina bästa år, i morgon kommer de smälla under hennes skidor! För hon är laddad!
GRATTIS Fridan!!

Nu ska jag gå och njuta av min dag och sen måste jag börja ladda inför morgondagens slalomtävling, slalomen har gått lite bättre på träning på slutet men jag är inte riktigt nöjd med den. Men hoppas vinden vänder i morgon!

Sen åker jag hem till Östersund för några dagar där sen blir de läger i åre och vem vet, kanske till och med ett fis race där!
Efter de är de GOD JUL!
Håll tummarna inför morgondagens slalomtjejer!!


La Molina, Spanien

Hola Hola Spanjorer!
Ifrån en kontinent till en annan har jag nu hamnat i La Molina. En skidort ca 1,5 timmar ifrån Barcelona. 
Hur som helst är det enligt mig typiskt spanskt här, vet inte hur jag ska förklara de men jag tycker de ser väldigt spanskt ut i skidområdet såsom hotellet. :)
Idag har vi åkt hangåkning i race backen, underlaget var lite svårt idag men lite småknölar lite här och var. Men jag tror att de kommer bli bra imorgon med lite käppar i backen och så har säkert spanjorerna sladdat i backen:)
GRATTIS säger jag också till Therese som fyller år idag, vi fick en cholkadtårta till middag! MUMS! 

Team Sweden ser ut som följande den 13 dec:
nr 9 - Maria
nr 12 - Anja
nr 25- Jessica
nr 37- Therese
nr 41- Veronica
nr 47- Frida

Ett riktigt girlpower! 

Nä nu är de bara att packa väskan och sova gott sen kommer man vakna upp till en perfekt dag med sol;) 
Imorgon smäller de kära läsare!
Jögga, Andy, Dess och Otto är ju hur taggade som helst! På tala om Målmicke och de andra tränarna! Shit pommes!
Dream team is on the way to victory!


Gardermoen OSLO

NU har vi haft ett perfekt läger i Trysil. VI har haft balkat underlag har vi fått optimala förutsättningar för att åka fort i backarna:) Det har gått bra för alla tjejer och vi känner oss laddad inför helgens bravader i La Molina Spanien!
Vi var inne idag i Oslo Central och åt middag, en mysig och fin stad. VI smällde i oss i middag på Hard Rock Café, det var bra mat iform av fajitas men colan hade tappat kolsyran någonstans efter vägen till bordet. Minus på de och ett till minus på den dryyyyga väntetiden, allvarligt ska de ta en timme och få en tallrik mat?

Imorgon flyger vi ifrån Gardemoen till Barcelona och vidare till La Molina! 
De känns bra, ska bli kul och jag hoppas på bra väder i helgen:)
Allt blir så mycket roligare med sooool!

Nu ska jag sova för vi ska åka ett tidigt plan imorgonbitti!
Jag och Frida bor som vanligt, det är roligt;)

I helgen är de värsta födelsedagshelgen:
Fredag - Tessan 24:)
Lördag - Frida 23:)
Söndag - Jörgen, han börjar på sina ungdomsår igen:)

bussblogg

Nu sitter jag och Andy i bussen påväg till Trysil.
Utanför dörren är de ca 18 minus grader så jag känner verkligen inte för att sticka ut fötterna i den kylan! 
Vi sitter och lyssnar på radio och känner lugnet , det är ju en bra bit till norskafjällen! VI stannar nog och äter en mumsig matbit i Sveg sen drar vi vidare och vi beräknar ankomst till Trysil kl 22 om allt går bra:)
I morgon ska vi träna slalom och storslalom, de ska bli kul att träna lite nu innan spanien! 
Börjar få tillbaka dygnsrytmen igen eller i alla fall hoppas jag på de, har varit lite tufft den här veckan. Jag har varit svinpigg på kvällarna/nätterna och sovit som en stock på morgonen.

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt i bilen, kanske blir en film, snacka lite, sjunga lite! Försöka fördriva tiden på bästa sätt! Har man tur eller ska man säga otur kanske vi ser något exotiskt efter vägen.

Ha en trevlig söndagskväll allihopa! 
Njut av vinterns härliga vita färg!


Skidskytte i Östersund!

Här kommer lite bilder ifrån dagen!
Men de blev dock inte så många för mitt mobila internet fungerar som en snigel!
VI var iallafall och kollade på skidskytte på östersundstadion idag:)
Mycket trevligt!



Hela 2 bilder, imponerande Veronica!



Tjejkväll!

En dålig uppdatering ifrån min sida på bloggen, jag ber om ursäkt för de!
Just nu befinner jag mig i Östersund, här är de otroligt fint just nu! Riktig julstämning men massa snö och så har jag hört jullåtar! Vackert!
Jag har haft svårt att ställa om tiden nu när jag är hemma, jag är vaken på kvällen och sover länge på morgonen! Inte bra och jag ska försöka lägga mig snart för imorn måste jag kliva upp tidigt!! Jag har bestämt date med krickon och sara på gymmet kl 9, så imornbitti är min bästa vän väckarklockan. 

Kanske går förbi skidskyttet imorn också, kolla lite och hejja!

Vad har jag gjort idag då?
Jo jag vaknade sent, kl 11 sen åt jag en frukost och kollade lite på tv efter ett tag tog jag mig i kragen och började som smått packa upp mina kläder som låg helt utspridd över hela golvet som en mjuk stor matta. Det var sååå roligt att ta tag i de;)
Sen kom Sara och i gick och handlade lite julklappar, köpte en fin sak till mormor! Hade värsta presenten till min kusin men det var såklart slutsålt! Efter några timmar på stan så bytte vi om och gick och körde ett pass på jocks eller som de nu heter Gold´s gym, men jag kommer kalla de jocks tror ja! Intervaller blev de och det var både jobbigt och kul, länge sedan det blev ett intervallpass:) 
Gick hem och duschade och lagade mat med tjejerna hemma hos mig Sara, Erika och Krick. Jag bjöd på tacos!!
Sen kollade vi idol och självklart hejjade vi på tjejerna i Lake Louise, bättre lycka imorn!! jag håller tummarna!!
Riktigt trevlig kväll har jag haft iallafall, tack!

Nu ska jag städa lite!


RSS 2.0