Saknaden är enorm!

Jag är precis som vanligt, skämtar är glad men inom mig finns en djup sorg. De kommer och går. Ska jag någonsin förstå vad som har hänt de senaste månaderna? Jag vill inte förstå, jag hoppas fortfarande att han ska komma tillbaka. Det är omöjligt, jag kommer på mig ibland när jag tänker "kanske jag ska slå en signal till bengan"  vi pratade ofta och länge i telefon. Hade alltid någonting att säga. Saknar de samtalen. Varför är han borta....

Vi var ute och reste allt var som vanligt, jag skrev hur kul vi hade de! För vi hade de verkligen kul. Han och jag kom så bra överens. Han ringde på söndagen dagen innan de här helvetet bröt ut och sa:
- Jag måste bara säga de veronica att jag hade så otroligt roligt på vår resa. Du är en så rolig person och vi går så bra överens. De här måste vi göra fler gånger. Jag läste din berättelse som du skrev i bloggen om oss jag skrattade så jag grinade.

När han sa de här orden blev jag så glad och när jag hörde att han näst intill grinade när han sa de orden visste jag att de var ifrån hjärtat. Nu när jag tänker tillbaka och vet att de var de sista orden jag fick höra blir jag alldeles förstummad. De ända som jag får fram är ett VARFÖR?



Här är bengan när han var liten. Skidglädjen var en stor del av hans liv!



Foto knäppt av bengan. Han använde ofta den här bilden. Det är jag som åker.



Pappa och Bengan var bästa kompisar.



Min EC debut i Duved. Bengan var där och stöttade och knäppte kort.
Han fanns alltid där under hela min skidåkarkarriär har han stått alldeles bredvid och hjälpt mig i med och motgång och gjort mig till en bra skidåkare och en bra människa. Han är en stor del till att jag har kommit så långt som jag har gjort.
Han kommer alltid att finnas med mig.
Jag saknar han!

Full fart på mig!

Sommaren närmar sig med stormsteg och jag har fullspäckat schema. Men just nu är jag i östersund och tar de lugnt och tränar, ordspråket.. lugnet före stormen! Snart drar alla härifrån, de känns tomt men samtidigt blir de skönt med sommaruppehåll och i höst kommer alla tillbaka taggade igen. Imorn ska vi se på fotboll planerade jag och erika! hoppas så många som möjligt är med och ser.

Sara åker till spanien. Fatta va skön, hoppas du får en underbar resat! Satt och kollade lite på resor nu också, jag och maja ska åka iväg en vecka. De blir förmodligen den 28 juni eller innan midsommar för den 27 ska jag vara hemma för då fyller min kära mamma 50 år. Då blir de kalas. :)

Nu ska jag berätta mitt schema. Jag är kvar här i östersund tills på fredag och tränar och tar de lugnt. Imorgon ska jag ta en fika på stan med katta. Sen kommer Åhman förbi på morgonkvisten för han är påväg till åre, då passar han på och kollar hur jag bor. Sen som sagt fotboll på kvällen!

Fredag-Måndag tillbringar jag i österskär hos hedvig!!! Det ska bli så kul att träffa och vara med henne igen. var så otroligt länge sedan.
Måndag - Onsdag är jag på bosön på hårdträning och lite tester.
Onsdag - Lördag är jag i Linköping och hälsar på Maja. Det kommer också bli hur kul som helst. Äntigen får jag komma och hälsa på henne.
Sen är schemat lite osäkert för jag åker hem till sundsvall på lördagen. Jag vet inte om jag stannar i sundsvall en natt och åker upp till östersund på söndag för att hämta saker. De blir nog så att jag stannar i Sundsvall och få se om jag orkar åka upp då. De är inge brådis jag kan ta de senare i sommar.

Pjuh!

NU ska jag ta efter andan lite!
Som tur är de bara ROOLIGA saker som händer just nu!

Sol & Bad

Nu var de ett tag sedan jag bloggade igen..
Jag har haft de fullt upp. Efter jag var hemma åkte jag till stockholm och bosön för 3 dagars hårdträning.
Åkte också förbi gröna lund på torsdagen vilket var väldigt kul. Jag kajsa, kickan, pernilla åkte allt som gick att åka. Det var väldigt kul:)

Det blev mycket träning så när man kom hem till östersund var jag helt slut och träningsverk så jag knappt kunder röra mig. Värst var de i armarna. Pjuh! Nu har de gått över vilket jag tycker är skönt.

Idag har jag och kajsa legat ute och solat för de har varit sommarväder här uppe i norr idag:) världig skönt! :)
Vi badade faktiskt i storsjön också. Det var mitt första dopp för iår och det var väldigt kallt, mitt första dopp i världshistorien tror jag de blev i storsjön. Dock blev jag besviken när jag inte såg något storsjöodjur!?

Nä nu ska jag sova!
Ska upp tidigt imorn, ska träna och så ska vi städa uppe på slingan! Har aldrig varit i de där vallarummet men jag måste tydligen vara med ändå. Ja ja!

Sov gott!

Världens godaste glass

Här kommer ett glass tips!
De här tycker jag är världens godaste glass just nu! Heja Rocky road!
Gå och köp den och testa, jag lovar att ni inte blir besviken!


UNDERBART!

Nu är jag hemma i Sundsvall!! Har haft en otroligt bra helg!
Igår hade jag det jätte kul hos Sara, dansade och hade roligt! Borde vi göra om fler gånger;D

Sen idag har jag haft en otroligt bra dag, jag har solat och städat sen har jag inte gjort nått.. jag har bara tagit det lugnt och kännt att jag lever.. jag tror inte jag har tagit de så lugnt på hela 2OO9, otroligt skönt! Sen har de bara blivit bättre med bra väder, nu känns de som sommaren är på väg! Har aldrig varit så här skönt med sommar!!! usch var jag längtar till sol. bad, träning och lugna dagar!

På onsdag åker jag till stockholm för tre dagars träning ska bli bra att komma igång.
Försöker just nu att städa ut garderoben och jag har hittat något fruktansvärt äckligt, bamse gillar att ligga i min garderob och har väl legat där hela vintern. Så upptänkte jag nu att han har ju också gillat att spytt i min garderob. Så sånt där hårbollar och slem låg över mina kläder.. USCH!! jag blev tvunget att kasta de offer som har blivit träffat av hårbollar.
mmm så nu ska jag skaffa lås på min garderob så inga sådana insidenter händer igen...:P

nä söndagar är bra härliga!


Sommarkänslor!!!

Nu har ytterligare en vecka gått sen jag var hemma och nu sitter jag här igen.. Helt otorligt vad tiden går fort!
Jag har haft de jätte bra och det har varit roligt att åkt med de nya tränarteamet och Öhman samt frippan och tessan:)
Det här blir nog bra när vi sätter igång i slutet av juli.
Men just nu är jag LESS och ser fram emot sommarlov!! WOHOO! jag är så nöjd att ha 2 månader framför mig utan skidor!!
SKÖNT men sommarlov och nu kan jag sätta igång med barmarksträningen.

Först och främst ska jag ha en tenta imorgon som jag gruvar mig inför... hmm hur ska detta gå!?
jaaaa och så kommer jag se min nya bil imorn;) jiihoo jag ska få en bil!!!! De här kommer ju bli superkul i sommar!!
Det ska bli så skönt att komma hem till sundsvall också... najs!!

Nä nu ska jag sätta igång med plugget så jag kanske lär mig nått.
Ha de bra!

SOL!!!

Vi har haft ett underbart väder idag på Juvass! En stor SOL hela dagen lång. Helt underbart!
Vi har åkt SG på morgonen och sen åkte vi GS i terräng vågorna. Det var annorlunda men de funkade bra och det har varit väldigt roligt att åka skidor idag för att det har varit så himla bra väder:)

Det är så roligt när alla kommer ner ifrån backen och har tagit av sig alla kläder. haha solen tar så himla bra här uppe i berget och man får inte världens snyggaste bränna om man har en mössa/hjälm/glasögon. Randen är då ett faktum!!!!

NU sitter jag här med världens plugg panik och har tenta på fredag. Herregud hur ska detta gå, jaja tur att de finns omtentor:)  plugg och plugg, skola är väl till för dom som ingenting kan eller!?

Först på programet nu är gymmet, som står och väntar på att lyftas!! Sen blir de en liten fika iföljd av en snabb dusch. Sen skyndar jag mig att sätta sig vid böckerna och därefter möte, middag och böcker.... ja som ni hör är de ett ganska tajt schema!!  :P
Imorgon bär de av hemöver också, blir skönt med sommarlov och barmarksträning!!! :=)

Juvass alá goggles!

Juvass och goggles är de som gäller just nu. Dock har jag inte tagit upp brillorna utan tjurat på men glasögonen på. Så nu har man blivit panda nr uno!!!
Åhh drygt, fatta hur lång tid de ska ta och få bort de här ränderna. Nä nu får de bli skärpning för Veronica Smedh. Imorn och övermorn blir stenhårt briller upp. Det får bli som en inövad övning, upp och sträck, nu blir de "brillor upp" hahah ja kanske var en dålig förklaring men lite roligt ;)

VI har de bra här i Juvass, Frippan och Tessan åker bra skidor och är på glatt humör. Vårt nya gäng tror jag kommer bli super inför nästa år och alla är sugna på att få fram sin åsikt i gruppen. Jag tror och vet att de här kommer att bli ett bra år. De är så sant som sagt " de blir vad man gör de till " Jag ska lägga ner all min stjäl i att de ska bli bra!! Wiihaa!!!

Även solen har moln och allt är inte frid och fröjd här på juvass hytta. JAG sitter med 3 ton böcker för att försöka få in något i huvudet. Funkar sådär ska jag nog säga... det finns alltid roligare saker att hitta på. Nu har jag hittat tillbaka till bloggen också, så tiden räcker inte riktigt till för mina stackars böcker... tentan på fredag blir spännande!! :/

Lite fysträning på eftemiddagen har dagen blivit fulländad. Nu väntas bara några timmars plugg innan sängen kallar och en ny dag väntar för att komma upp. :)
Den dagen får jag berätta om imorgon! 

Ingenting är omöjligt!

Jahapp svårt att hålla sig ifrån tangent bordet, jag tycker de är otroligt roligt att skriva så de blir nog en fortsatt bloggning ifrån min sida:)
De är kul för alla att läsa vart jag är och vad jag håller på med. Om ni inte tycker de så är ju saken enkel, då behöver ni inte läsa heller:) Nu är de Maj och tiden går otroligt fort.

Juvass norge blir nu den sista anhalten på säsongens bravader. Sista lägret men också första på en ny säsong. En ny säsong med nya tävlingar och nya möjligheter. Börja om ifrån grunderna men också avslutar säsongen med grundlig teknik. Vi är 3 tjejer med på lägret och det är tessan, frida och jag. Nya tränare och nya upplägg. Intressant och förhoppningsvis givande. Vi kommer att jobba stenhårt för att visa att sverige ska finnas där. Framförallt på ett OS år kommer vi att satsa stenhårt. Alla vill dit, alla vill ta medalj och ingenting är omöjligt. Tänk på de alla ni som läser, ingenting är omöjligt bara viljan finns där. Intressant filosofi!

Nu har vi åkt i backen i två dagar. De är full vinter här uppe, snön är kristall klar och framförallt vit. Jag kommer aldrig glömma alla år man har kommit hit och åkt på svart snö. De trodde man aldrig var möjligt förens man besökte juvass.
Som sagt är de bra förhållanden, de kunde vara lite hårdare. Fortfarande väldigt mjukt i backen de gör dock inget då vi jobbar på grundtekniken och balans.

I veckan kommer de bli stårlande sol och förhoppningsvis blir de lite varmare så man får lite sommar känslor. För nu längtar jag verkligen till sommaren :) Ska bli otroligt skönt att träna och sola och bada, framförallt bara att vara....

Helgen kanske de blir en trip till sundsvall, spela volleyboll med sara! :)

Varför skriver jag inte?

Jag vet inte vad jag ska skriva... Nu var de ett tag sedan jag skrev i bloggen men jag har inte känt någon lust eller ork att skriva. Det hela började med att jag skulle skriva blogg för att mamma och pappa skulle veta vad jag var och vad jag gjorde. Bengan har också en stor del i att jag började skriva en blogg han ville veta vad jag gjorde där han kunde se vad jag också höll hus. Så jag vet inte om jag ska fortsätta skriva blogg… uppskattas de eller är de bara en tidsfördrivare att läsa? 

Det som nu har hänt är bland de värsta jag någonsin har varit med om. Bengan var mer än en bara tränare för mig. Jag kommer sakna att prata, kunna ringa när man bara ville prata, bengan fanns alltid där och lyssnade gav feedback. Jag har känt bengan väldigt länge och de här är ett otroligt tungt område för mig som kommer ta ett tag att bearbeta. Det hela kom som en chock. Jag är helt tom. Svårt att förstå hur detta kunde hända. Vart tog han vägen?
Bengan kommer alltid att finnas med mig och jag kommer aldrig glömma han. Jag ska komma ihåg han med glädje, minnas alla fina stunder han har gett mig.

Vila i frid min kära tränare och vän. Du är en stor del i hur långt jag har kommit idag och du har stöttat mig i både med och motgång. Jag kommer för alltid att sakna dig.

RSS 2.0