Gott Nytt År!

GOTT NYTT ÅR! Hoppas ni får en härligt slut på 2009.
Jag önskar er alla en bra start på ett nytt och härligt år!

Jag återkommer imorgon med en resumé ifrån de gångna året, 2009!

Just nu ser jag bara framåt, ett nytt härligt 2010 väntar med spänning!!!

Hänga tvätt!

Ett roligt videoklipp på Anna! :) hon är ju bra härlig!


EN riktigt GOD JUL :)

Hej svejs hoppas att ni alla får en riktigt God Jul och massa god mat :)!

Sista tävlingen i italien ramlade jag lite  och armen tog lite skada, eller snarare armbågen och axeln. Men det är ingen fara förutom en muskelbristning och en svullnad på armbågen som förövrigt har skiftat färg till den blåare nyansen!

NU befinner jag mig i Åre! Här ska jag fira den vita Julen. Sen åker jag till Lienz på världscup den 26 och tävlar den 28 storslalom sen åker jag hem igen!

När jag var i italien så fanns de inget internet och jag hade ju glömt min laddare här uppe i åre. Så de var inte mycket med mitt bloggliv som stämde. Men nu känner jag att de är på G igen :)

Tyvärr kommer de inte nya videoklipp eftersom jag ligger lite efter bloggandet. Här kommer ett litet klipp ifrån Alleghe i Italien....


Sverige och P4 sportpanelen

SÅ nu är jag hemma i Sverige igen!
Har inte haft tillgång till Internet så har inte blivit någon bloggning ifrån min sida!
Men de blir ändring på de nu! :)

Ikväll ska jag förbi och prata i sportpanelen i P4. De ska bli intressant och framförallt roligt, har aldrig suttit i en radiostudio förut så de blir första gången! Spännande! Ja så om ni vill lyssna så sätter ni på P4 sportpanelen tror de startar strax efter klockan 17 annars så går ni bara in på P4 hemsida och lyssnar där :)

Nu ska jag fika lite och sen ska jag bege mig och leda radiohuset här i Östersund! :)

Dolomiterna, Alleghe

Hej Hej! Igår åkte vi till Italien, de var en lång trip men tillslut kom vi fram :) De var skönt att komma fram och idag har vi varit upp i backen och besökt snön. Det är väldigt kallt här! Men otroligt fint!
Jaa sen så har jag såklart glömt min laddare i Svea rike, så jag lever just nu på att låna laddare. Skulle gå och köpa en laddare igår men de kostade 95 Euro och då kände jag inte att de var värt de helt enkelt!

Men videobloggen ska inte bli besviken. Här kommer 1 skönt klipp ifrån dagens bravader. Försökte få klipp två att fungera men den får komma lite senare :)
Hon gör Succé

Här kommer ett härligt klipp ifrån vår förra turné i norge! Jag är bara tvungen att visa er detta! :) De är ju underbart!
Så här kommer Dagens Schema, ifrån förra veckan!! :)


Oj vad hände här?

Besökte nyss Aftonbladet och såg till min stora förvåning att de har lagt ut ett litet klipp!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article6283138.ab

Haha ja de var ju väldigt roligt!!

Ska fortsätta lägga ut lite roliga klipp!
Men jag glömde såklart laddaren uppe i Åre, fasiken vad ska ja nu ta mig till!!! Måste köpa mig en laddare imorgon! Lägger ut klippet då!!! Nu dör datorn :(

Bloggvirre!?

haha, ja idag på presskonferensen så blev man en bloggerska. Jag har nummer 27 imorgon på racet! De blir spännande!
De ska bli jätte kul att tävla på hemmaplan igen!

Nä de blir inget långt inlägg idag för imorgon ska de tävlas i ÅRE!!! DE blir kuuul!!

De kommer nog någon rolig video imorn! SÅ vänta på spänning!!

Håll tummarna imorgon!

JA!!!

Uppdatering & video ;)

kom hem igår ifrån vårt grannland norge. Har inte haft tillgång till internet så de har inte blivit något bloggande. Men jag ska försöka komma ikapp nu när jag är i sverige. Så ska ni få veta vad jag håller på med:)

Var och körde EC i norge, de gick sådär. Min åkning går bättre och bättre, men jag får inget resultat för de. Men jag tror stenhårt på att de är pågång! :) jag känner att nu är inte formen allt för långt borta:) De känns gudomligt!!

Jag ska lägga in lite videoklipp, jag tycker de är fantastiskt roligt med video! Så här kommer ett videoklipp på Anna Swenn när hon var lite less och påväg mot att sikla bussen!? nä men ni får ju kolla hur de gick;)


Beaaz rock the world!!!Vad säger ni!? Äger inte Beeeazen världen? ;)

RSS 2.0