hemma igen

Kom hem igår efter ca 2 och en halv vecka nere i Europa. Har hunnit med att landa I tyskland, vidare till Österrike, träna, sen till Slovenien för tävling, tillbaka till Österrike för träning, vidare till Schweiz för tävling sen till Italien för tävling, vidare till Frankrike för tävling och sedan tillbaka till Schweiz för flyg hem.
Ja, någon som har hunnit med fler länder på 2 och en halv vecka så hör av er! :) hehe
De har varit en intensiv tour.

Idag har spenderas genom att kolla på Alpint på tv, hela dagen! Underbart sen så har jag bakat, Ifrån en muffinsbok som jag fick utav Maria när jag fyllde år. Det blev kanon! Jag blev nöjd :)

Nu sitter jag och fikar lite, väntat på att Anna Holmlund ska komma förbi så att vi kan gå på gymmet!
Medans jag väntar på de kan jag ju passa på och visa er 3 stycken nya videoklipp ifrån 3 olika platser.

Choklad!

Här kommer ett litet videoklipp ifrån delikathyllan!
Imorgon bär de av till franska alperna (courchevel)


Gressoney Italien!

Nu har jag varit två dagar i Crans Montana i Schweiz och åkte igår vidare till Italien där jag idag ska tävla kvällstävling europacup. De balkade backen igår så de är säker kanon underlag! Ja annars så fortsätter de att gå dåligt, men jag kämpar på och har hoppet uppe...

Att våga misslyckas är en stor del att bli en vinnare. Efter dalar kommer bergstoppar, efter regn kommer solsken... SÅ jag fortsätter kämpa.

Idag är de jätte fint väder och vi bor på ett hotell mitt ute i skogen och italien bjuder på filt täcken.
Åker imorgon till Courchevel, de ska bli härligt! Jag ska lägga ut nått videoklipp också :) De var ett tag sedan! :)

Melchsee Frutt

Igår anlände vi till Melchsee-Frutt! Jag har varit på de här stället två gånger, första gången för några år sedan kom jag sist här. hehe kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde för att åka så, men nån måste ju komma sist också :) Sen året därefter gick mycket bättre och då började jag gilla den här backen lite mera. Sen så är de kvällstävling imorgon också, de är ju härligt. Tror vi startar första åket 17 30 och andra 20 30. De blir en lång dag imorgon med andra ord!

Idag har vi tränat i Engelberg, de var inte så mycket snö som jag hade hoppas på där. Dock slapp jag köra på några stenar, de var tur. När tränarna sa att man skulle förstöra de skidorna man åkte på. Så jag blev lite lycklig :)
Igår hade vi resdag och jag tror inte jag gjorde så mycket mer än att sitta i bil och glodde film, 4 filmer blev avskalade igår. Ja, de tyckte jag var bra jobbat!

Idag kom Anna Swenn och Nathalie E hit också, kul men lite tillökning i gruppen!

Vet ni vad jag sitter och är sugen på nu, denna bild! ser ju fantastiskt gott ut!!


Reiteralm 18/1-10

Hej alla mina vänner! Jag blev så less när de gick så dåligt i Maribor, jag försöker verkligen och de har gått bättre och bättre på träning. SÅ varför släpper de aldrig, jag vill att de ska släppa som en bomb! Shit va skönt de skulle vara och va lätt allt blir när de går bra också! De blir så mycket roligare med allt! Men den som väntar på nått gott väntar ju aldrig för länge!

Nu befinner jag mig i Reiteralm ska träna här imorgon också innan vi drar vidare på en hel resdag på onsdag till Melchee-Frutt! De ligger många biltimmar bort så de blir en lång dag på onsdag. Men tur då att man är ganska van att sitta i den där bussen/bilen.

Europacup väntar för mig nu framöver och de är väl min plan resten av säsongen också. Jag hade som mål i år att få åka OS. Men eftersom jag inte har gjort några resultat i år = ingen alls faktiskt, så ser de lika svart ut som natten. Åh de hade varit så himla roligt, tänk vilken erfarenhet, vilken känsla, jag känner bara känslan ifrån mitt skrivbord här på hotellet som är en rangligt träbord som har levt i x antal år. Mmm vem vill inte åka OS….
Jag får väl fortsätta att drömma om OS nudå…

Maribor!

Hejsvejs!
Idag har vi varit och tränat i Reiteralm, De var kanon träning kanske lite mjukt men de var bra att få in en känsla.

Så nu har vi anlänt till Maribor, har virrar bort mig i stan idag också men på något vis hittade jag ut ifrån djungeln. De är en ganska stor stad Maribor. Skulle fixa mina pjäxor men jag tog fel avfart och hamnade någonstans i stan, hade ingen GPS eller nått så jag fick gå på magkänsla, tillslut såg jag en bild där de visades en lift. Perfekt tänkte jag och de tog ca 30 minuter till backen för mig och de ska ta ca 15min. Men skam den som ger sig och jag hittade ju tillslut så jag är helnöjd. De tog halva tiden hem så då var jag mer på rätt spår!
Men blev lite rädd där ett tag, är inte van att virra bort mig i en främmande stad! Men nu känner jag den lite mer!:)

SÅ imorgon blir de hangträning i tävlingsbacken!
Sen på lördag är de race, race, race! Då finns de bara en växel och de är full sprutt. Ifrån start till mål, ja de är ju som att bli biten av et sting och så flyger man ner för backen. hehe skämt och sido, de blir kul. Jag hoppas verkligen de går som de gjorde idag på träningen för de gick bra!

Nu ska jag och Tessan se på en film!
Vi hörs! :)

Tjingeling!

Hej alla glada läsare. Nu sitter jag på Arlanda och ska åka ner till gänget. De var ett tag sedan jag träffade dem nu så de ska bli väldigt roligt! Här i stockholm ser de ut som att de är väldigt kallt, tur att jag sitter inomhus! :)

Tärnaby var ju helt sjukt över ett dygn var de ju nästan 40 graders skillnad, har aldrig varit med om något liknande. Men de gick ju bra på storslalomen så de var roligt, börjar kanske hitta min efterlängtade form nu!? Jaag hoppas innerligt på de! :)Här kommer ett litet videoklipp på Emelie :)

NU ska jag gå ombord på planet! Vi hörs!

Dagens 2 bästa!

God Dag ifrån 40 graders kyla igår blev de mycket mer behagligt idag! De börjar till och med snöa lite vilket ledde till en skilland på ca 30 grader på ett dygn! Underlaget i backen var dock, väldigt mjukt!!!
Här kommer två härliga videoklipp ifrån tränaby den 8 januari 2010!

Video och Sundsvallstidning äger!

Har varit uppe tidigt i morse och tränat i störtloppet 7-9, SG. De gick kanon, de var super kul och de var länge sedan jag åkte så bra SG. Gött Gött, sen gick storslalomen också bra. de känns som jag börjar hitta nått nu! De blir långa dagar på fjället och inte så mycket tid för bloggandet. Dock hittar jag ju lite tid på kvällen :)

Kollade på st igår och hittade en jätte fin artikel, jag blev lite rörd. De var otroligt kul! Jag tror verkligen att 2010 de är året då allt kan hända :)
Kika in och kolla om ni blev nyfikna:

http://st.nu/sport/1.1690106


Ja vad säger man, de är ju bra härligt med videoklipp ;)

1 Januari 2010!


RSS 2.0