Spännande matrial på ingång!

Funäsdalen har varit en stor framgång för de svenska teamet! Det har gått helt fantastiskt bra ett helt gäng tjejer. Det är en otroligt stor prestation som har visas de här dagarna. 3 dagars tävling och 3 dagars pall, de är helt otroligt.

För mig har de gått helt okej, jag börjat hitta tillbaka lite smått. Slalomen första dagen låg jag på en fin 5 plats i först åket. Sen så fastnade jag och körde ur i andra, de var väldigt onödigt och tråkigt! Jag som aldrig brukar köra ur, vad hände!?
Idag så fick jag ett senare startnummer för att jag inte kom ner igår. Jag slutade på en 14 plats och var ganska snabb i andra åket. De blir bättre och bättre hela tiden så de är roligt!

Ja, videobloggen har blivit populär och jag ska fortsätta lägga in filmer! Vi har filmat ett roligt filmklipp idag, de ska redigerats lite så att de blir tipp topp. Sen ska ni få se om ni gillar de eller ej! Men den kommer inte ut ikväll! Den som väntar på nått gott....


gonatt!!!!

Här kommer uppdatering på Videobloggen

Här kommer massa nya klipp! Jag säger bara Njut!
Anna gör succé med sin glass och otto har blivit helt fixerad av tuppar!!!







Uppladdning inför morgondages EC


Välkommen in i vår värld :) hehe!

Parodi (vrid skärmen)

Ja vi hade ganska roligt åt den här filmen! De är något som inte liknar något annat... ja, de är ett skämt!!


Dag 2 i Funäsdalen!

Idag blev de en uppföljare i funäsdalen. De brukar ju bli så att uppföljare blir lite sämre, ja ni får väl avgöra själv! Jag tycker personligen att de sista 10 sekundera ska klippas bort!
Här kommer smakprovet, made by Ida Hinders & Veronica Smedh


Mitt första Videoklipp!



De här är mitt första videoklipp! Jag är asnöjd!!!
SÅ här hade vi de idag!!

Sammanfattning

De har varit hektiska dagar för Veronica Smedh! De har hänt mycket och jag har inte haft tillgång till internet så de har varit svårt att uppdatera bloggen. Men här kommer ett inslag om mitt intressanta liv den senaste veckan. Hoppas ni inte blir besvikna ;)

Klockan ringde 8 den 18 november och de kändes som mitt i natten. Jag tog mina ben sakta men säkert ut ur sängen och gick i sömnen och började laga frukost. Efter lite mat blev jag allt piggare och började packa klart de sista inför dagen resa. Ebba kom och hämtade mig klockan 9 och flyget gick klockan 10. Men de känns ändå som man har gått lite coma hela dagen. Vi snackade och skämtade, nu var de dags för EC premiär och vi båda tycker de ska bli roligt. Träff med hela Jun/EC gänget och flyget väntade till Malmö. VI pratade lite skånska för att komma in i Skåne land.
Vi hämtades med bussar vid Malmö flygplats och körde hela vägen till Hamburg och inomhushallen som ligger i Wittenburg.

De blev lite upp packning och jag skulle spexa lite som vanligt så jag drog igång en dans situation och öppnade en blind dörr fort och där kom en gubbe. De blev jätte pinsamt, jag stod med munnen öppen (sången måste också finnas där när man dansar) och min flashiga moves i full karate. Kan ni gissa att gubben blev chockad!?
Dagen efter blev de sovmorgon och träning i race hanget, alla tjejer var laddade. Tränarna var glada och underlaget var hårdare än hårdast. Is alltså!! De skulle bli samma underlag för alla tjejer. De blev fys iform av Snabbhet och lite roliga nya övningar, Skidfix för att få upp de bästa kanterna inför morgondagens race. Det blev mycket funderingar om de skulle räcka eller inte, men med lite hjälp av Janne och Otto blev de tillslut perfekt! Numret blev 19 inför racet. Jag trodde absolut inte jag skulle få så bra nummer. Men de hade inte spelat så stor roll detta race eftersom underlaget skulle se samma ut för alla som var med.

Tävlingensdagen kom och alla tjejer var laddade och ingen tyckte de kändes som tävling. De blev lite hets starter med Anna Swenn så vi gick igång armarna sen blev de många friåk och så självklart besiktning. Första åket gick inte alls som jag planerade, jag tappade staven en sväng och kom som aldrig in i banan. De resulterade till den 44 plats första åket. Inomhustävlingen skulle vara 3 åk, 2 första åken skulle vara fis tävling och de 3 åket skulle vara EC. Endast de 30 bästa fick åka 3 åk. Andra åket blev mycket bättre, jag tror jag hade 13 tid de åket så de blev en stor förbättring för mitt första. Jag hamnade på en 25 till slut och fick starta 6 i tredje åket. De var en väldigt enkel banan som jag inte riktigt tog vara på så de blev ett ok åk och jag hamnade på en 23 plats totalt tror jag de var. Jag var nöjd med dagen de känns som tekniken sitter bättre och bättre nu är de bara farten som fattas. ☺

Vi packade ihop alla våra saker och åkte hem till Sverige där vi stannade i Malmö och sov en natt och dagen efter vidare till Östersund. Där helgen spenderades med Anna Holmlund! Väldigt trevligt!

Nu är de Funäsdalen som gäller, de är träning hela veckan och till helgen är de EC här! De kommer att bli väldigt spännande!!

En lång dag!

Efter en lång dag är jag hur trött som helst. Vi har varit i klövsjö och åk,t åk efter åk. Det har varit grym träning. Nu Sitter jag här och är hur trött som helst. Jag bjöd Anna och Ebba på middag idag, de blev askalas!

Har nyss varit på förrådet och lämnat saker till Otto i bussen som ska gå ner till europa (hamburg)! Så slipper man flyga med allt!
De går så smidigt att skicka med bussen.

Imorgon efter träningen i Klövsjö ska Anna bjuda mig på middag sen ska vi gå på jämtlands basket på kvällen. De blir roligt, jag har aldrig varit och kollat på basket innan. Spännande att göra lite nya saker.

Jag börjar längta till EC- premiären, nu drar de igång på riktigt. Jag tror dock att jag inte kommer ha så bra nummer, men de spelar väl ingen roll när de är inomhus och stenhårt underlag!? NÄÄ, jag tror de blir super! Flyget går på onsdag. SÅ imorgon blir de en tidig och lång dag, så nu blir de snart natti natti för Veronica!!
Men först kommer ett litet bildspel =)


Ida helt inne i sin telefon som vanligt! haha
Och Chappe och Ebbis


Ebba redo för klövsjös branta hang!! ;D


Glad att åka skidor!


Där står pärlorna och väntar på att åka fort

Hetts och svett = Annpan :D I LIKE

Nu har jag inte skrivit på länge igen, de är för dåligt med uppdatering..
Men de är fullt upp på dagarna så de finns ingen tid kvar!

Funäsdalen är underbart, de är kallt och bra underlag. De är roligt att köra med juniorerna, och gänget på Östersund + Ida. De är härliga människor. Jag bor just nu med anna sween hon är ju för rolig, har inte skrattat så här mycket på länge!

Var nyss nere hos ebba och kollade på "mammas pojkar" hehe, det är ju ett roligt program! Ebba bjöd på lussebullar, MUMS :)

Imorgon åker jag till Östersund, ska bli sönt att vila i helgen, de har varit 4 intensiva dagar med mycket skidåkning. Sen nästa vecka så är de EC premiär i Wittenburg! Heja Heja! Ska bli roligt!

Ta hand om er så ska jag skriva mer någon annan dag, kanske imorgon när jag är framme i ösd.


Anna på vår gymnastik :)

Steinhaaaard

Sådär, jag överlevde bilresan igår. De var många tränare som ringde och var oroliga hur de skulle gå, och mamma kan man räkna med i den flocken också. Men Jag måste säga att jag är grym på att köra bil, men varje gång jag säger de när jag kör bil så gör jag nått som inte är så grymt. Så jag ska nog inte skryta så mycket om min grymhet inom bilkörningen då kan jag få däng på näsan om jag gör fel. Dock roligt att se att de bryr sig! :)

De ända som jag är rädd för är de där stora älgarna som kan dyka upp mitt i vägen. Mattias Åhman hade ju otur att få ett möte med en sån stor älgko i förrgår. Hela bussen pajad blev resultatet men han var hel, de var vädligt bra och tur! Han Gjorde en knä operation i måndags så de var otur att han fick lasa om all last själv. Synd om hans knä...:/
Men han är en stak kille och de där blir ju lätt, han går i och för sig runt och säger att han känner sig som 87!? De blir nog bättre, haaang in there mattiiiiiiaaas!!!



Nu är de snart möte vi är ju här i tärnaby. Har haft en bra träningsdag i backen, de har varit stenhårt underlag. Väldigt bra träning! Så en ny dag imorgon, hoppas på bra väder :) Ikväll blir de Idol, vet inte vem jag hejjar på... Men jag tycker Erik och Tove är grym!

Här kommer en bild på min älskling, säg hej till BAMSE!!


On the road

Nu har jag varit i Östersund ett par dagar, dax att flytta på sig lite igen. Idag åker jag till Sundsvall där jag ska vara till imorgon bitti då jag ska åka till Tärnaby på träningsläger. Jag ska ta min bil dit upp. De är långt att köra själv så jag får väl ha med mig ett X-antal CD skivor som jag kan lyssna på och sjunga till så att jag inte dör av uttråkning. Ska nog starta ganska tidigt också så jag slipper köra i mörker. Har inte kollat vilken routt de blir men jag får fixa de när jag kommer hem.

Idag ska jag ock Mamma gå ut och äta middag sen ska vi gå på bio. De blir "bröllopsfotografen" eller "trubbel i paradiset"  Sen blir de hem till Katten Bamse och Pappa såklart!

Igår hade vi spelkväll hos mig, Jag, kajsa, cicci och thomas! Vi spelade Alias, de var roligt. :)
Jag gillar de spelet, men jag är inte direkt världens bästa på att förklara ord. De blev en hel del felsägningar som vanligt!

Nu ska jag återgå till min Tågresa som snart anländer till Sundsvalls C.


Hemma i Östersund!

Kom hem i fredags kväll så nu är jag hemma i Östersund. Vila lite innan vi drar på läger igen den 5. :)
Här kommer lite bilder sedan vistelsen i inomhushallen. De var inte så flakt som man trodde innan man kom dit! Jag måste säga att jag tycker de var fantastisk bra.












RSS 2.0