RACE

Imorgon eller idag svensk tid har jag säsongspremiär!!! ASPEN startnummer 54, storslalom! Så jag hoppas ni håller alla era tummar!

Nu ska jag sova några timmar innan jag ska upp och tävla, de ska förmodligen bli bra väder! SÅ de blir kalas!!!

NU kör vi!

ASPEN

Nu är vi äntligen här i Aspen! De är hur fint som helst ett äkta vinterparadis. Idag har vi haft en vilodag, de har blivit pannkakor och en liten sväng på byn. Imorgon är de hangåkning och träning. De blir intressant. Just nu är de kallt här i Aspen oo kallare ska de bli, men sol har jag iallafall sätt att de är på prognosen!:)

Snart är de dax för race! Sännande!! :)



God morgon och God dag

Här i USA är klockan snart halv 7 så jag måste skriva God morgon! Hemma är den ju betydligt mer, de är så svårt att sova på morgonen tycker jag! Men jag ska ju bara vara här en vecka till så de är ju ganska härligt att vara morgonpigg. Vi lagar frukost i våra lägenheter som vi bor i, det är väldigt bra! Gott om inte annat, de blir gröt med ägg! Stabil frukost är en bra frukost:)

Igår hade vi en vilodag, vi körde två dagar slalom i Loveland. Jag börjar som smått känna att jag börjar anpassa mig till tiden här i staterna. På vilodagen roade vi oss med att åka till Denver och shoppa lite! De blev en Jacka, två par byxor, strumpor och några underkläder. De var roligt, de är mycket billigare här i USA än hemma! Jag vill köpa en ny kamera, men de fanns ingen kamera affär igår i sikte! De skulle va roligt att köpa den innan jag åker hem för de är ungefär halva priset på den här.

Idag är de träning i Vail, aldrig varit där!! men de är säker skitfint! Storslalom är på schemat, de var ett tag sedan nu så de blir skööj! Kommer även träffa Anna Kocken idag, blir kalas! Imorgon kommer Sara o Carro också, skiiit kul!!!
Ska gå o käka lite frulle nu! Ha de så bra :)

USA

Äntligen framme på andra sidan atlanten!!! Shit vilken resa, ja de gick ju relativt smidigt måste jag säga... men de är ju inte som att åka på en lite weekend direkt, packning upp till tårna!!


Här sitter Sara på en liten del av packningen, precis kommit fram i Denver. Ja vi flög ju en hel dag..

Igår somnade vi vid 2 på natten den här tiden och då ligger vi -8 timmar ifrån Sverige. Vilket betyder att vi gick och la oss 10 svensktid.. då hade man varit uppe hela natten! snacka om trött!
Idag har vi varit i backen och kört slalom, utan någon större framgång då jag mest var trött. Blir bättre imorgon, ska sova 10 timmar inatt tror jag, måste sova igen tiden:P

Annars känns de KUL att vara här! spännande!!
De är så annorlunda men ändå så lika! Allt är så mycket större här!
Vi hörs imorgon!

WOOHO

Är just nu på resande fot, en lång resa väntar! Men en otroligt spännande resa. Sitter på arlanda och väntar på att flyget ska gå om en timme. SKa hinna växla pengar och kanske köpa en tidning.
Har varit i Hemsedal och kört fart, de har gått över förväntan, har aldrig riktigt gillat fart. Men de var väldigt kul att köra i hemsedal! GIVANDE!

Ja, jag har ju inte skrivit de, jag ska åka ASPEN nästa helg, de är WC!!! Ska bli så himla kul! SÅ blir de två grenar också, jäklar, fort ska de gå! De har gått jätte bra på träning, så mitt mål är att åka som på träning! Låter enkelt, men när man blir nervös är de ibland svårt! men jag tror att de ska gå bra:)
Japp jag är glad!

Nu KÖR VI!!!!

Guten morgen

God morgon!
Vaknade upp och kände mig utvilad, de var en skön känsla. Imorgon åker jag till Hemsedal och åker lite fart och efter de åker jag till nya äventyr i världen. Ska bli otroligt spännande o roligt! Känner att jag har hittat lite form i min skidåkning och de kommer välbehövligt! Känns som jag behöver lite medgång:)

Igår kväll hade vi räkfrossa här hemma hos mig, Anna och Frida var här. Jag o anna brukar äta räkor varje fredag när vi är hemma! De är lite helglyx!

Idag är de Världscup i Levi! Wiho va roligt, kan man sitta hemma och hålla tummarna så dom blir blå! Jag tror de kommer gå superbra.

Idag måste jag packa också, de blir ju så att man aldrig hinner packa upp förens man ska packa ner igen. Livet i en packsäck

'
SÅ här såg de ut i Kåbdalis :)

home

Hejsan!

Eter en veckans långt läger där vi började med en dag i Gällivare som slutade med att vi packade väskorna och åkte till Kåbdalis. Där fick vi många dagars bra träning, de var kallt, hårt och full rulle hela dagarna.
De har gått superbra att åka skidor och jag känner att jag börjar hitta lite form :)
Dagarna såg ut densamma däruppe, vakna, äta,träna,äta,träna,äta träna sova och fixa skidor. Full rulle, igår kväll kom jag hem till Östersund. Var helt slut så sov säkert 10 timmar inatt! Idag har jag tvättat, lämnat tillbaka en bok på bibloteket och så lämnade jag in min bil som ska få i sig en motorvärmare!

är hemma en sväng nu och försöker ta vara på varje dag. på söndag åker jag till vårt grannland norge och tränar i hemsedal några dagar innan ett nytt äventyr väntas, jag återkommer med de!!! aaaaskul!

vi hörs senare :)

Påväg till Gällivare

Sitter i bussen med Otto påväg till Gällivare, Vi har passerat Arvidsjaur för ett tag sedan och nu är vi påväg ännu mer norrut. De är ganska segt om jag ska vara ärlig, de händer inte så mycket förutom att radion är igång och vi sitter och lyssnar på när de pratas om Kungen. De har väl tydligen kommit ut någon bok!? ja jag har som vanligt inte så stor koll på nyhetsvärlden.

De var som när barack obama blev president, så kom jag, 4 dagar efter i receptionen till hotellet i funäs " till skidgänget":
- höööörrni, har ni sett, OBAMA vann presidentvalet!
De var många som trodde jag skämtade då, men nopp, jag var fullt seriös. Själv hade jag inte sett nyheter på en vecka. Så kan de gå och jag fick ju reda på de till slut!
Ja nu fick ni höra den historien... den passade bra in i dag!

nu ska jag återgå att stirra på vägen, otroligt givande!
ajöken

RSS 2.0