Sommar och sol

och vi har kortad kjol och vi vill ha dig..
morgonpasset blev tuffare än förväntat då jag var döslut i kroppen. Att kliva upp klockan 06 30 och börja köra första passet vid 7 varje dag tar på krafterna. Men man hinner med så mycket under dagen då man börjar i tid, vilket gör att det blir värt det. Wilmer min systerson är här och då är det fullt upp ifrån kl 7-21 så då vill man vara klar i tid för att hinna leka med han så mycket som möjlig.

Stekande hett väder och jag sitter i solstolen just nu, ska snart käka lunch innan det blir en sväng med båten.Wilmer säger hej:)jag njuter av sommaren när den är som bäst!!

En dag i Ankarsvik

Dagen började med att Anna kom till mig kl 7 och vi började dagens träning. Vi var på gymmet 2 timmar och efter de sprang vi en sväng. Sen blev det full fart, här kommer lite bilder. Min systerson är här på besök en vecka:

Jag o Wilmer badar:)


Bamse hoppar upp i trädet första gången på länge.


Wilmer testar en hoj!


Inte bara sommarlov i Ankarsvik, här måste man arbeta.


och ibland skvätter det i ansiktet:

The Eagles

I fredags kom Eagles och gästade staden, det var ett tag sedan deras storhetstid men ändå ganska coolt att dom kom till lilla sundsvall för att spela. Det regnade på kvällen vilket inte var så härligt. Jag kunde bara två låtar vilket resulterade till att showen enligt mig inte var hejdundrande. Bra ljud dock, jag körde Eagles sjunga hela natten även fast jag hade kommit hem..

Knäppte lite bilder på gubbarna:

Bosön helg

Helgen spenderades i Stockholm på Bosön. Det var ett så kallat "vinnarläger" för 12-15 åringar 20 stycken. Det var jag Sara Hector, Johan p-h och Calle lindh som var "ledare" Det blev ett väldigt bra läger, fullt upp hela tiden. Det blev inte många lugna minuter. Det var inpirerande och roligt måste jag säga.
I lördags hann vi med Grönan också, det var väldigt länge sedan jag var där. Roligt men mycket folk, gå aldrig på grönan en lördag då det är bra väder.. får stå i kö halva tiden!


Hej träningsverk

Sådärja, idag kom jag hemifrån Bosön. Spenderat 2,5 dagar där. Träningsläger på schemat och mördarpass. Idag blev ett riktigt döligt jobbigt mjölksyrapass, vi körde cirkelträning med olika övningar med total utkörning av musklerna. Imorgon blir det nog vila för jag kanske inte ens kommer upp ur sängen.
Känns helt okej nu, men blir nog att sova tidigt. Min kropp behöver sömn!
Bosön bjöd på fint väder nästan badväder men det känns som det fortfarande är lite småkyligt i vattnet.

Nästan hela alpinalandslaget är nu och kollar på fotbollsmatchen sve-fin blev en väldigt bra match med många mål. Måste ha varit väldigt roligt att vara där på plats.

Imorgon blir en spännande dag, ska nog åka och kolla på en vattenskoter. Får se om det blir någon, vore så sjukt roligt att åka en sån i sommar! Igår var det Sveriges nationaldag, vad gjorde man då? inget speciellt, det kanske bara är jag men firar vi egentligen vår nationaldag? Det är iallafall inte lika mycket ståhej som när Norge har sin nationaldag.


RSS 2.0