Tack

Tack så himla mycket för alla grattis hälsningar:) 

Idag har vi åkt SG här i sölden, det var ganska flackt men det har gått bra. Börjar bli lite trött nu i kroppen men vi åker hem i morgon. Vi åker nog skidor på morgonkvisten sen drar vi hem till Sverige. Det ska bli skönt att komma hem och ladda batterina till nästa tävling som är i Levi. 

VI åkte med en del av Österrikiska fartlaget idag, de fick väl sig ett gott skratt. Men ordspåket:
Den som skrattar bäst den skrattar sist! Det var inte så pjåkig åkning ifrån min sida, mina lagg hängde bra med på flacken. Perfekt inför min framtida karriär som fartåkare! hehe!

Nu ska jag ta mig en "power nap" sen ska vi ha lite fys och efter de blir det mat! Otroligt god mat har vi här på Tyrolerhof! 

Vi hörs i Sverige!


Äntligen

Det har blivit lite dåligt att blogga den senaste tiden. Men nu sitter jag här och har haft en grym helg.
Tävlingspremiär i Sölden blev en hit, jag hade som mål att kvala till andra åket och det gick ju mycket bättre än de:)
Jag slutade på en 19 plats och jag är mer än nöjd med mitt resultat:)

Nu är jag helt slut efter gårdagen och vi hade lite träning idag men det gick inte så bra. Vi åker nog en dag till sen drar vi hem till svea rike. Då har vi åkt alla dagar vi har varit här.. 8 dagar i rad!
Det ska komma in dåligt väder här i veckan med mycket snö. Skönt att åka puder i och för sig men inte så kul att åka fart. Så nu hoppas jag på att det blir kallt i sverige så vi får åka lite på hemma plan!

Ha de så bra!

Sölden Väntar

Nu är det snart dax inför premiären av denna säsong i Sölden. Vi har fått 3 dagar bra träning i Stubai och vi ska snart åka vidare till Sölden. Det känns pirrit och framförallt väldigt spännande.
Jag hoppas på bra väder och ganska bra startnummer, det vore det optimala:) Sen så är det bara att åka bra så får man hoppas att det går vägen.

Jag tror på Svenskorna i denna tävling, och jag hoppas alla åker andra åket. Det vore jättekul!
EN, TVÅ, TRE svenskar på pallen skadar inte heller. Om ni vill kolla hur det går så är det bara att slå på tv och 4 SPORT och Eurosport så visar de tävlingarna. Tränarna sa iallafall igår att det blev klart att två svenska kanaler visar tävlingen. Kul med stort intresse!

Nu blir de hangåkning imorgon för att känna på hanget en sista gång innan tävling. Sen blir de vila och sen är de dax!
Ingen kommer ihåg en fegis, ett bra ordspråk som är till för att användas:)




Stubai

Hejsan!
Nu har jag kommit fram till Stubai där vi nu har kört en dags träning. Det har varit lite ringrostigt att komma igång men jag tror det kommer att försvinna snart. För om några dagar är de dags för premiären i Sölden.
Det känns som för säsongen har gått otroligt snabbt och jag inte hunnit träna så mycket, men man blir väl aldrig riktigt redo inför Sölden?
Jag ska köra som jag gör på träningarna och försöka föra mitt bästa. Förhoppningsvis går de bra:)
Allt är bara bra med mig annars och snart ska vi ha fysträning.

Vi hörs:)

Lördag

Gårdagen spenderades framför idol och "Wedding Crashers" hos malin och krickon o kajsa. Det var en trevlig kväll med chips och dricka:)

Idag har jag tränat lite på jocks på morgonkvisten sen vid lunchtid kom min kusin Evelina och hennes kille Henke på besök. Väldigt trevligt, vi åt en god lunch hemma sen gick vi på stan en sväng. Sen åkte till skidmässan och efter de hem och drack te/kaffé och en kladdkaka. MUMS!

Nu sitter jag hemma och kollar på high school musical, det har varit maraton idag både 1&2an har visas:) 
Senare ska jag träffa kajsa och erika får se vad vi hittar på.

Snart åker jag på läger igen, det ska bli roligt! Tiden går fort när man är hemma, men jag längtar till snön och hoppas att formen håller i sig. Nu är det bara en vecka kvar till premiären i Sölden. Snacka om nervöst, men ingen kommer ihåg en fegis eller hur!!

Nu ska jag avnjuta min sista hemmakväll hemma innan jag åker!
Ha en trevlig helg!





full fart

Idag har det varit full fart sedan jag vaknade. Jag började med att vänta på att pappa skulle dyka upp och lämna några saker som jag har fått när jag fyllde år han skulle vidare till åre och arbeta.
Sen åkte jag upp till Kajsa och vi tränade ett pass tillsammans, snabbhet/spänst/rörlighet sen åkte jag hem för jag skulle till hälsocentralen klockan 10 30 där jag kollade upp tån. Det finns inget man kan göra mot min stackars tå... men det visste jag redan ville bara göra en extra koll. Om man skulle göra nått åt tån så måste man skära av den lilla biten och sy ihop... nä det har jag inte tid med!

Sen har jag varit på skolan en sväng, känns väldigt jobbigt med skolan! Men jag kanske ska försöka iallafall....
Nu ska jag gå och träna på jocks, jag ska köra ben!

Återkommer!


God Dag!

Jag börjar bli en morgon trött människa, jag var så trött när jag vaknade i morse, men jag lyckade pallra mig ur sängen och åt frukost framför tvn "the voice" på 5an. Sen blev det strömavbrott i hela stan tror jag, för allt släcktes ner. Så jag gick till hälsocentralen för jag ska kolla upp min tå som jag förfrös senast jag var på läger... den börjar bli svart!!
Men där kunde de inte göra nått för hela deras system var nerlagt pga strömavbrottet. Så jag begav mig hem istället och gick och lag mig i sängen och vilade en sväng innan jag hörde att strömmen kom tillbaka. Jag ringde då hälsocentralen och i morgon ska jag kolla upp min lilla tå.

Sen tog jag på mig träningskläderna och cyklade ut till Frösöns slalombacke för att köra intervaller, ungefär som idioten upp och ner i backen. Det var fruktansvärt jobbigt, och efter ca en timme var jag klar och cyklade hem.

Nu har jag precis käkat lunch och ska försöka städa lite i min lägenhet.
Ja det var en snabb resumé av min morgon:)

Fika paus

Träning på förmiddagen i form av spänst/snabbhet, överkropp och ett bålpass. Sen åt jag en snabb och smaskig lunch hemma hos mig innan jag begav mig ut på stan med marielle:)
Sen blev det fika på paus med Marielle och Ebba, hur trevligt och mysigt som helst! Det blir nog en åter träff för pladder hönorna i morgon, vi hann inte prata klart om ditt och datt så då passar det bra med en fika till:)

Efter det långa fikat gick jag och ebba och köpte lite middag som vi lagade tillsammans. Åt framför tv och hade en trevlig kväll med god mat i form av fajitas!
Lite tjaffs med dvd spelare som inte ville dra igång filmen men det löste sig med vanligt tv tittande framför tv:) Det gick en sjukt rolig film på 5an kl 21 00, ja han är bara för rolig den där skådespelaren kommer inte på vad han heter nu. Men jag fick mig ett gott skratt iallafall:)

Nu ska jag gå och sova!

Lev i nuet!


Cupcakes:)

Dagarna bara rinner iväg och nu var de ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Jag har hunnit komma till Sverige och haft en hel helg hemma i Sundsvall. Där familjen och släkten har firat min födelsedag, jag bakade halva dagen på lördagen och det gav ett fantastiskt resultat;) Jag bakade cupcakes, goda och superfina! Ni ser bilderna nedanför:)

 

Det har varit en härlig helg med med vila och god mat. 
Jag åkte upp idag till Östersund för att vara här tills jag åker ner till Österrike på Måndag



Tack för alla fina presenter jag har fått:)

Sölden den 9 oktober

Idag har vi åkt i race hanget i sölden. Jag har bara två saker att säga, vilken brant och vilken känsla!
För det första kändes det som jag började om ifrån noll igen när jag åkte med mina skidor utöver den branten, men då ska man komma ihåg att det kändes nog så för alla!
Jag tyckte det var otroligt roligt och gav min en stor kick inför morgon dagens träning! Jag måste skaka av mig all respekt ifrån denna brant och bara gasa! Lätt och säga, men en annan sak att göra det! 
Idag var första dagen någonsin i denna brant och dag 2 brukar alltid sluta bättre så jag ser fram emot morgondagens träning.

Sen vill jag säga att vi har haft ett långt och grymt läger här nere i Europa! 
I morgon bär det av hem, det ska bli ganska skönt det också! Det tar på krafterna att vara borta länge, nu ser jag fram emot att sova i min egen säng:)
Sen hoppas jag på kalas på söndag för att fira min 20 års dag!
Spännande och se vad mamma och pappa har köpt.. ifall de har köpt nått.

Nu ska jag gå upp på rummet och packa ihop mina saker inför morgondagens tripp hem. 

Ha de bra!
Vi hörs i Sverige!:)

Gammal bild på mig och hedvig:)

Tack!

Det har varit en fortsatt bra födelsedag:)
Blå himmel med strålande sol och balkat underlag körde vi GS! Det var roligt och efter träningen packade vi ihop och åt lite glass på lunch innan vi begav oss mot Sölden. Vi stannade efter vägen på Burger King och åt en till glass och sen efter någon timme kom vi tillslut fram till Sölden och tyroler hof där jag fick en TÅRTA!:) En jätte fin chokladtårta som det stod happy birthday Veronica på. 
Mycket trevligt! 
Just nu känner jag mig ganska nöjd med efterrätt!
När jag kom upp på rummet så hade kajsa lagt en present på kudden, det visade sig vara en parfym som luktade jättegott och en shower gel! Så hon vill att jag ska lukta lite bättre;) Det var jätte gulligt! tack så mycket kajsa!

Nu ska jag gå upp på rummet och vila lite, börjar bli lite trött!
Men det har varit en bra dag och hoppas att det fortsätter när jag kommer hem med firandet! 
Man fyller ju bara 20 en gång i livet, det gäller att ta vara på de!:)

Tack allihopa för alla Grattis sms och alla hälsningar, det är alltid jätte kul att få och verkligen uppskattat:)
Jag är glad!:)


20 år!

GRATTIS GRATTIS!
Jag vaknade med att de knackade på dörren och jag trodde det var inställt, nä då kom Tessan, Maria, Steff och Frida sjungandes för mig i sängen.. jag fick massa ballonger och en Champange och After Eight!
Vi härlig start på en förhoppningsvis prefekt dag!

Nu har jag ätit frukost och åker till backen om 10 minuter:)

Wiiie kul att fylla år!
Vi hörs!

Snart 20!

Idag var det växlande väder. Vi skulle börja med storslalom på morgonen och sedan gå över till slalomen. Men det var en tjock dimma och vi såg knappt en meter framför oss så det blev ingen storslalom idag. Vi fortsatte och körde på med slalomen istället... lika bra var väl det så man fick träna lite slalom:) Jag tror det dröjer ett tag nu innan vi tränar slalom igen. Det blir mest storslalom nu innan premiären!

I morgon blir det storslalom för hela slanten vi får hoppas på bra väder för i morgon fyller jag jämt! 
Jag ska snart gå och lägga mig så jag är pigg och fräsch för en ny dag i backen!

Börjar som smått kännas att man har varit ute på tour ett tag nu, ska bli skönt att åka hem på fredag. 
Kanske få nå fina presenter av mamma och pappa:) 
Undra vad dom har hittat på för roligt!

I morgon lämnar vi Mölltal för att åka till Sölden där vi ska träna 2 dagar i den branta backen.

God natt!


Solen skiner i alperna

När jag vaknade i morse så sken solen rakt in genom hotellfönstret, det var en varm och skön känsla som gick genom kroppen. Klarblå himmel och bergstoppar som är täckt med snö, det är nu jag förstår vilken tur jag verkligen har som får hålla på med denna underbara sport. Glädjen i skidåkningen kommer ifrån skiddagar som ser ut sådär, strålande sol och balkat underlag. Jag kan inte säga att det kan bli så mycket bättre. Beröm efter beröm sitter jag nu och genomgår i mitt huvud efter dagen som har varit. 

Det hela började med att vi fick en sovmorgon, vi skulle inte åka upp med tåget kl 10 00 för vi skulle köra eftermiddagspasset. Efter att ha ätit en lång god frukost så begav vi oss upp i backen och kl 10 30 var skidorna på. Slalom stod på programmet och eftersom det inte har gått så bra den senaste tiden i just slalom kom det som ett paket på posten när det idag släppte och det gick verkligen bra! En helt annan känsla och jag är väldigt nöjd med vad jag har presterat idag. Hoppas jag kan bibehålla min känsla inför i morgon där vi ska åka både slalom och storslalom. 

Vi åt en sen lunch stax efter 14 och kl 16 00 hade vi fys med Roli som är här!
Sen ser dagarna densamma ut, vi äter och tränar och sover! Mer graciöst är det inte, men vad gör de när jag håller på med det jag håller närmast om hjärtat. :)

Om två dagar fyller Veronica 20 år, jag blir gammal, jag har nu levt mitt liv som tonåring och blir nu en "vuxen" tjej!?
Hehe nä, just nu känns det som att jag aldrig kommer bli vuxen! Livet är kort, det gäller att ta vara på godbitarna;) 


Sist men inte minst ska jag visa en bild ifrån min underbara systerson Elliot! 
Hur söt som helst!



Mölltal

Tjena!

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg här!
I helgen var vi i innsbruck på två vilodagar, det var väldigt skönt men tiden gick otroligt fort. Nu sitter jag i mölltal och är snart redo att sova, vi ska träna slalom i morgon. 

Det har snöat mycket här i alperna de senaste dagarna så jag hoppas det är bra i backen, tränarna var uppe idag och balkade så vi får nog perfekta förhållanden i morgon. När jag säger att det har snöat så menar jag att det har snöat på alptopparna inte nere i dalen:) Det blir nog kanon, nysnö och balk i morgon, perfekt!:)

Allt är bara bra! Ska försöka skriva ett litet mer seriöst inlägg i morgon! 
Har inte sådan stor ork idag:)

God natt!


Rock on;)

Moster Veronica

I morse blev jag moster till Elliot kl 05 15 kom han till världen. Han vägde 3330 kg och var 49 cm lång.
Så himla roligt! Ett stort GRATTIS till min syrra och hennes man Magnus och min gudson Wilmer som har blivit storebror!
Japp jag är en väldigt stolt moster just nu! 
Hoppas jag får se lilla Elliot snart:)

Magnus och Marie och lilla Elliot i magen:)



Och min Wilmer, världens gulligaste:) 

RSS 2.0