-11 och snö på intåg

Igår blev det en inställd dag, det hade kommit mycket snö och var dåligt väder. Vilket kändes piss, alltid tråkigt att få vara här nere och inte få åka skidor. Det finns som inget att göra, dagarna blir så långa...

Idag trots alla dåliga odds kom vi upp till backen, det blåste kallt och -11. Det blev inte så många åk eftersom dimman kom och gick. Det var dock skönt att komma upp i backen så det inte blev en till vilodag härnere. Vi tränade ben som fys idag. Luchen fick inget bra betyg av mig, brukar inte vara så kräsen men den passade inte mina smaklökar, såg ut som en tomatsoppa med lite pastabitar i. Nu har vi snart möte om dagen och sen middag, imorgon blir det storslalom och sen har vi 1 dag till slalom innan vi åker hem till svea rike igen.

Nu ska jag gå på möte! Vi hörs!

Vila

Sitter här helt stel i kroppen i lobbyn och njuter av en välförtjänt vilodag. Vi har bara åkt 4 dagar i rad med det känns ändå i kroppen. Är stel som en 70 åring i ryggen idag och jag ser fram emot att vila den.
Igår sprang vi intervaller och det känns i kroppen.. ganska skönt att rosta ur luftrören måste jag säga.

Igår hade vi coach utmaning också, vi är här hela damlaget. WC,EC och JUN så coacherna utmanade varandra och vi coachade så vi bytte position. Det blev en väldigt spännande kamp mellan tränarna och många var påväg att svimma. Idag har dom redig träningsverk. Resultatet ska visas idag på middagen. Våra tränare Otto och Nisse gjorde riktigt bra ifrån sig och jag har en bra känsla på topp 2placering.

Idag har jag och frida varit och fikat en sväng på byn, det var mysigt. Det började regna vid eftermiddagen så just nu är det inte ett soligt saasfee utan ett mer lite dystrare ställe. Det ser dock inte så jättebra ut för morgondagen då det ska fortsätta snöa/regna här. Brukar vara ett ganska känsligt ställe så jag hoppas och jag hoppas på att det blir skidåkning. Dagarna blir sjukt långa här när det är vilodag, det finns som inte så mycket att göra. Har fastnat i Wordfeud som jag spelar dagarna till ända om ni vill spela med mig heter jag "VeronicaS" ser fram emot en utmaning;) 

Dags att sikla skidorna..
Här kommer lite bilder ifrån backen:


Saas Fee

Efter en härlig helg i Östersund så är man nu tillbaka igen på touren. VI har kommit tillbaka till saas fee och resan hit kändes otroligt lång. Försökte sova hela resan men lyckadet inte riktigt..  Det känns lite konstigt nu när vi är tillbaka för vi har tillbringat de 3 första lägrerna här i Saas fee, så nu när vi är här igen så känns det som vi aldrig riktigt har åkt hem utan att vi har varit här hela tiden. en ganska udda känsla faktiskt!


Jag och anna förra lägret:)

Nu ska jag faktiskt gå och sova, imorgon är det slalom på schemat och alla är laddade.
10 dagar blir vi här i Saas Fee nu och förhoppningsvis får vi ett grymt läger med bra skidåkning och SOL:)
Återkommer mer om de detaljerna!


Tjena bloggen

nu var det ett tag sen igen, tycker jag har börjat med det mycket den senaste tiden.
Men nu känner jag att motivationen att skriva börjar hitta tillbaka. Så nu kan ni se fram emot festlig läsning.
Förra veckan klickade jag hem några böcker på nätet till min stora förvåning idag så dök 3 böcker fram ut kartongen istället för 2. Ni ska få höra lite bakgrund först så ni förstår, Jag har bestämt mig för att jag ska läsa en tyska kurs, helst av allt skulle jag vilja läsa kriminologi men det var jag 6 reserv på så det hoppade jag över iår. Det blev istället tyska och göken. Japp fram till målet, den tredje boken som kom hem var en engelsk "Chriminological theori" kriminologi teori, haha helt sjukt. Den måste ha kommit med på sniskan för den står inte på följesedeln.. väldigt konstigt men jag klagar inte.. jag ska läsa den med nöje. Kanske det står något intressant däri, förmodligen något som jag är intresserad utav. Bara ett problem, verkar vara svår engelska..Är i Östersund nu, och här har vi fysprofilen som schema. Idag körde vi styrketester på gymet. Blivit starkare så det känns bra.. ett litet orosmoment just nu är de där jäkla coopertestet imorgon. 3000 m på bana, runt runt runt runt runt runt runt runt.. ja man hinner tänka det ena och de andra under loppets färd.
Bara o bara men ska försöka borra ner huvudet under armen och köra.

Dagens måste vara brutalbänken då jag röjde till med en fin 32a.

RSS 2.0