10 poängare

fantastisk dag i backen. Strålande sol, blå himmel och bra åkning. Jag sätter en 10 på dagen.
Vi kliver upp ganska tidigt och går till backen 6 30 och kommer ner igen runt lunch vid 12 30 tiden. Då har det hunnit blivit ganska mjukt på berget och vi har åkt ca 25 åk. Det är så hög höjd här i Saas Fee så det blir jobbigare att åka:)

I eftermiddag har vi kört fotbollstennis som fys, det gick helt fruktansvärt dåligt. Jag var sämst, hade ingen bollkontroll. Borde gå och få lite bakläxa på min kickning.

Imorogn blir det friåkning SG och sen GS bana, fysen ska vi fläska på med lite intervaller.. och på fredag åker vi hem.
Alla dagar ser likadana ut här i Saasefrass, så egentligen har jag inte så mycket att skriva.
Äter,Sover,tränar,äter,sover,tränar ja det går som i en cirkel.Saas Fee

Tjena!
Sitter just nu och kollar ut genom fönstet här i Saas fee. Vi har haft dåligt väder här idag efter 4 dagars grym skidåkning så blev det idag inställt. Det gör inte så mycket efterom jag är ganska trött i benen. Imorgon tar vi nya tag och hoppas att det blir bättre väder då istället. Vi har planerat avv vi ska få 9 dagars skidåkning vilket betyder att vi har 5 dagar kvar.

Vi har kört 4 dagar med friåkningsövningar och jag som har lite positionsproblem har det varit perfekt start att öva in nya mönster.


Har dock haft otroligt ont i fötterna, jag hatar nya pjäxor efter sommaren. Har gått runt barfota hela sommaren och nu ska de ner i trånga pjäxor. Inte att rekomendera. Så det har blivit några pauser för att lufta fötterna ;)


Hela mitt underbara gäng, Anna, Sara,Nattis,Jag,Emelie.


Känns otroligt bra att vara på snö igen!

Tillbaka till dagen, idag har vi haft vilodag.. eller vi skulle egentligen ha åkt idag med det var ju stängt pga dåligt väder. Så dagen har tillbringats genom att kolla på film med kajsa och sen har vi tagit en fika på byn. Jag har fått en behandlig och så har vi haft koncentrations/mentalt möte med kristian. Det har varit en fullsäckad dag, och nu sitter jag här och kom på att jag inte har skrivit här på ett tag. Vettetusan varför jag har kommit ifrån bloggen..

RSS 2.0