utflykt i Åre

jahapp, idag har jag och Anna varit ute på utflykt i Åre. Vi började ifrån stugan och åkte ner till byn och pumpade däcken på macken efter de startade vårt äventyr. Backen upp till Ullådalen måste vara bland dom segaste backarna som går att bestiga.. ja de trog ett bra tag innan vi kom upp till liften. Vi skulle ju upp till skutan, de var vårt mål men vi tänkte ju säkert som så många andra att de finns nog en bra väg kanske till och med en genväg!? ja man ska aldrig gå där man inte är säker på att en bra väg finns, vi hamnade såklart bland myrmark och bäckar... de blev totalt fel och efter ett tag så vände vi och hittade oss till något lättare terräng.

När vi hade cyklat / gått en lite bit där de inte gick att trampa (uppför) hela vägen i ca 2 timmar då kände vi att benen var ganska trötta så vi tog oss en fika och bestämde att börja bege oss hemåt.. så de blev inte hela vägen till skutan men en bra bit och ett tappert försök.

Efter vårt lilla äventyr duschade vi och gick en promenad till byn.
Nu har vi ätit en god middag med efterrätt och ligger utslagna framför tvn. Ebba är här och hälsar på, så de blir en trevlig tjejkväll här!

ha en trevlig lördagskväll:)
Söndag imorgon = vilodag!! naaajs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0