mot millitären

Godmorgon, sitter och väntar påa tt få åka till backen.. vi skulle åka nu men tydligen ska vi åka om en halvtimme pga att de som träna storlslaom i backen inte är klar. äh kunde sova en halvtimme till, trist.. extra internet tid till mig. Vi har fått nya bussar, och betoning på bussar. Stora som hus och det känns som man parkerar ett as. Inte alls smidigt förutom att allt får plats i bussen. Vår " lilla" packing får ganska lätt plats.

Slalom idag på balken, känns som man halkar i varje sväng. Ganska tufft. Idag åker vi vidare till Schweiz och Melschee-frutt det är cirkus 78 mil så vi vet inte om det blir hela vägen eller om vi får stanna och sova på något motell efter vägen. Jag hoppas vi åker hela vägen fram, så vi får sovmorgon dagen efter.


Boendet i Melschee är inte som här direkt 4 stjärningt.... militäranläggning here we come
Kommentarer
Postat av: @anders_36

haha Melschee-frutt det låter som en efterätt eller något liknande :-D Mjaaaaa sängarna såg väl kanske inte ut som dom bekvämaste man sett men under andra världskriget när dom köptes in(begagnade) va dom säkert i klass med....ehhumm halvbra iaf.... kanske ;-p

2012-01-24 @ 17:32:42
URL: http://pontiacsmurfen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0