Craftern har dött

Februari, en hel månad har gått på det nya året. Gårdagen var bajs, dagen var bättre. Körde bra första åk igår men andra gick till pipsvängen. Dagen är jag nöjd med. Kul, länge sedan nu att jag var lite nöjd med åkningen. Är alltid något. Nu ska vi åka till Österrike och hänga i innsbruck i helgen, blir bra med lite vila och kanske lite gokart!? vore fest!

drack precis upp kaffet, kanske ska köpa mig en till för det dröjer nog ett tag innan vi kommer iväg...Sara trodde att hon beställde en sorbeglass men i själva verket kom det in en sorbedrink, när kyparen sa att det var vodka i trodde vi andra att hon skulle spy upp den lilla droppe som hon slurprade i sig. haha vilken syn!Hotellet vi har bott på ny har levererat mat i högsta nivå, 7 rätters.. hur gott som helst!


Två av rätterna


Somnade som en köttbulle efter 2 timmars middag. Tar ju sin tid om man ska pressa ner 7 rätter.. helt otroligt!


Vi sitter och väntar på att vår Crafter ska starta, vilket inte går så bra eftersom soppan har tydligen fryst.. konstigt men det är inte samma kvalité som hemma i sverige här i italien. Så precis nu bogserades den till ett garage där den ska tina upp. Det är förövrigt bara -15 här. haha humor..

Kommentarer
Postat av: @anders_36

Men åååhhhh Veronica att du alltid måste ha sönder allting, bussen funkade ju klockrent va trött jag blir på dig!!! ;-D skoja BARAAA haha hoppas ni inte blev tokförsenade iaf :-)

2012-02-03 @ 23:54:32
Postat av: fast custom written papers

This dessert is so attracting!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0