Melchsee Frutt

Såg precis en bra film som heter ”freedom writers” Den var otroligt rörande och gav perspektiv på tillvaron. Att se en stark film men framförallt att veta att det händer i världen gör den så mycket bättre. Den handlar om olika människoraser och hur vi människor gör varandra till fiender pågrund av detta.  Rekommenderar filmen starkt jag blev rörd att se att en person kan göra så stor skillnad. Nu ska jag inte berätta något mer om ni själva vill se den. Njut!

Tarvisio har varit bra. Vi har bott på ett bra hotell för att vara i Italien, det kan vara allt ifrån fiskmås till bra boende. Oftast i Italien så är de en mellanbra frukost, ganska mycket vitt bröd och mycket sött ska det vara. Här var inget undantag.. Det som är bra med maten i italien måste vara kaffet, Italiens kaffe, vad mer ska man säga? Perfekt! Sen kommer vi till maten.  Primo alltså förrätten består oftast av pasta, pastan i italien är ju helt perfekt, lite tuggmotstånd och ja alldeles underbar☺ Sen kommer vi till secondon varmrätten som består (oftast) av en köttbit, bara kött/fisk/kyckling kan ibland komma med lite potatis eller något grönt. Sen kommer Efterrätt och det kan vara allt ifrån frukt till någon söt kaka.

Så man behöver inte svälta när man är i Italien, för mat de får man nog av.  Jag måste säga att Italien har bland den bästa matkulturen. Nu har vi kommit fram Melschsee-Frutt som ligger i Schweiz. Det ska gå en storslalom och en slalom här, storslalomen går i en annan backe. Det är nästan ingen som har åkt storslalom i den backen, så vi hoppas på att den är bra. Idag har vi vilodag, det är otroligt skönt. Igår tävlade vi, tränade GS och reste ca 70 mil så en vilodag sitter alldeles perfekt. Idag ska jag ta de lugnt, se på någon film, skriva lite, ja läsa en bok kanske. Får se vad som faller mig in. 

Börjar längta till Turkiet, den 26 bär de av till Universiaden. Ska bli så otroligt roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0