Tyskland

Sitter här i ödesmarken, känns de som iallafall. Kom till Tyskland igår! VI har tränat här idag, i Hinterreit, de är en grym träningsbacken så de blev otroligt bra träning.

De roligaste som har hänt den här resan var när Anna checkade in sitt pass i väskan igår på Arlanda och hör och häpna, ID korter också!!!!!! Ja, hennes panik är svår att beskriva, men hon gav oss ett ganska stort ororsmoment, men när hon var på planet så blev de en ganska rolig grej :) haha bara hon kan ju lyckas med de! Sen när planet skulle lyfta så började de att droppa in vatten ifrån flygplanets tak... Annas ögon blev större än en fladdermus om dem nu har stora ögon! :)

Imorgon ska vi tävla i bland de flackaste backarna som jag har kört i, de har inte gått så bra i denna backe förut. Men imorgon är de en ny dag och nya möjligheter! Blir spännande! Har nummer 35 imorgon! Tror de blir grymt!! :)

De är en snabb visit här nere i Europa för redan på lördag åker vi hem till Svenska marker igen!


Lene och Jag i backen!

Håll tummarna imorgon för bra väder och bra åkning! Storslalom Europacup står på Schemat. Dagen efter är de slalom i Leggries, jag gillar den backen!!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0