Snabb resume :)

När vi landade på flygplatsen och klev ut planet blev vi överrumplade av den sköna varma stekande värmen. De kändes att semestern var nära nu. Vi väntade ett tag på väskorna och fick tillslut vårat bagage. Eftersom vi åkte på en ospec resa gick vi till disken och frågade vart vi skulle åka. Vi blev placerade på ett ställe som heter ipsos och ett hotell som heter marilena. När vi kom fram var första tanken, vart har vi hamnat!? Transportbussen tog oss längst ut till världens ände. Men som tur var vi inte ensamma det var ett helt gängs som började promenera till hotellet som låg en bit bort. Det visade sig vara ett gulligt och gemytligt lägenhetshotell som hade en bra pool. Med gångavstånd till stranden, de blev väldigt bra till slut :)

Jag och maja drog direkt till standen och började steka på en gång. VI var väldigt glada över att vi äntligen hade semester.
Dagarna gick otroligt fort och vi lärde känna tre svenska killar ifrån hedemora som var väldigt trevliga. Vi hängde med dem i stort sätt hela veckan. VI hittade på utflykter, vi hyrde moppe en dag där vi åkte igenom nästan hela korfu och genom alla små gränder som fanns. Det var inte många turister som hade åkt den vägen vi åkte kan jag tänka mig. Vi åt en väldigt god lunch på ett otroligt fin ställe. Sen drog vi vidare och utforskade ön. Vi han också med att åka in till korfu stad där vi hade hört att de var där de skulle hända. Men ack, korfu stad var en vädligt vacker stad med små gränder men inte så mycket mer. Vi åt en middag längs gatorna och träffade en gubbe som vi sedan kallar ”very naaajsch” greken eftersom allt på hans meny var veeeery naaajsch!!! Haha oförglömligt! Hans mat var inte very najsch utan mer som en kakerlacksmiddag! Mycket bättre har jag ätit med andra ord.

Vi hade också en båtdag där vi åkte och badade på en strand och grillade en barbeque lunch. Sen åkte vi och badade i en lagun och simande in i en grotta.
Ja, vi hade en fanastisk semester med mycket sol och bad. Synd att tiden gick så fort att det nu känns som evigheter sedan man kom hem. Här var en snabb resume med lite spännande saker som hände på vår resa :)
Bilder kommer om ett tag! :)

Kommentarer
Postat av: ola

bra resumé veronica, tack för en kanonvecka! :)

2009-06-29 @ 01:52:29
URL: http://thestrangedays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0