Följ med i mitt liv i NZ...

När klockan ringde 05 30 hörde kände jag en trötthet som spred sig genom hela kroppen. Frida hade då redan suttit sig upp och började sakta med säkert ta på sig kläderna. Jag förstod att hon kände samma sak som mig, natt!!!
Som alltid när man kommer in till köket står kocken anna där med serverad frukost och ett glatt humör.
- gröten är klaaar! :)
med ett lite mindre glatt humör säger jag god morgon och sätter mig tyst och äter gröten. Går in i min egen värld och filosoferar. Ser tessan sitta brevid och ser hur hon dricker sin äppel juice som hon tycker är så fantastiskt god. Vi har en skön harmoni vid vår frukost allt löper som ett rullande band och vips så har alla ätit klart och disken är som bortblåst. De kan man kalla teamwork.

När tänderna är borstade och alla skidkläder är packade kliver vi ut dörren ifrån 121:an och ser bilen står och puttrar och första andtaget blir som en liten frisk fläkt som når lungorna. En ny dag är kommen, klistallmörkblå himmel och natten ligger fortfarande kvar sitter vi i bilen och skruvar på hög volum på sterion. Nu börjar adrenalinet pumpa, tankarna som vilket fantastiskt liv vi lever, vi får göra de vi älskar. Alla är glada men ändå tysta, klockan är fortfarande tidigt på morgonen. Ju närmare backen vi kommer desto mer volym kommer ifrån bilden. I hoistonen börjar sakta men säkert först den rosa färgen dyka upp som så småningom går över till en eldig färg som sedan byts ut med solen.



Skidkläderna är kalla men kommer på efter ett tag och värmen har byts ut mot ett mer behaglig kroppstempratur. Skidorna står uppradade och är färdiga att kliva i. Skidorna som mattias har kämpat med dagen innan lyser och det ser otroligt roligt ut att åka med dem. Med ryggsäcken på ryggen och skidorna på axeln och stavarna i andra handen åker jag sakta men säkert ner i den fortfarande mörka pisten. Liften känns sådär isigt kall och det går ett lätt burr i genom kroppen. Väl uppe vid start så lägger vi alla prylar i en liten del som blir som vårt stall. Där vi åker in och ut, byter skidor, dricker vatten, värmer upp och så vidare.

 


Skidåkningen blir intensiv, friåk i följd av övningar och besikning. Slalombanan står där och väntar på att första åket ska bli taget. Träningen flyter på som vanligt, alla är koncentrerade i vad man ska göra men vi har ändå en positiv och glad inställning.



När träningen når mot sitt slut åker vi alla ner till bilarna igen. Hyrbilarna som vi åker med här måste man vara 26 för att köra. Därför har vi två grymma chafförer till två fordon till oss åkare, Anna och Anja.  :)
Bilresan ner är ca 30 minuter lång, där hinner vi med mycket snack om vad som har hänt i världen, på dagen och lite allmänt. Magen börjar kurra och efter att bara ätit fika i backen bestående av, macka, morot, vatten och äpple. Kommer vi ner lagom till en liten senare lunch. Lunchen äter vi rester ifrån middagen dagen innan, vi brukar alltid göra lite extra så vi kan äta till lunch så vi slipper stå i köket allt för lång tid. Jag gillar annars att laga mat men framförallt att baka. :)

På dagsmenyn står också fysträning, middag, möte!



Att avnjuta en fika på byn är både mysigt och socialt, vi är ett oroligt bra gäng som är helt olika egenskaper mot ett och samma mål. 


God Morgon Sverige!
Här slår klockan 20 14.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0